Codi: 273416 - Eixample Esquerra - Gran Vía - Universitat

Tornar al llistat Tornar al llistat

Piso en venda en Eixample, Antiga Esquerre Eixample Barcelona

Descripció de la propietat

GRANVIA - EIXAMPLE ESQUERRE pis històrics a l´Eixample, els sostres artesonats i els terres hidràulics són la millor carta de presentació d´un habitatge de tall clàssic i esperit renovat. segon pis a reformar en edifici modernista de 1901 - Encantadora habitatge de 190 m2 útils més 19 m2 de galeria a interior de poma - jardí. Espectacular planta amb terres hidràulics a totes les estances, sostres alts, bells cassetonats i àmplies estances. Una encantadora galeria i terrassa amb sol de tarda, oberta sobre un parc, ens convida a relaxar-se. Al costat de zones de vianants de nova creació que ens conviden a cercar un agradable i proper ambient de barri. Excel·lentment comunicat i molt cèntric.

Característiques

  • 251 m²
  • 5 Habitacions
  • 2 Cambres de bany
  • 1 Terrassa
  • Ascensor
  • Molt lluminós
  • Sol tot el dia
  • Exterior
  • Calefacció de gas

Sobre la zona

L’Antiga Esquerra de l’Eixample és, com el seu nom indica, un dels barris de l'Eixample, i va ser una de les primeres zones, juntament amb la Dreta de l'Eixample, a edificar-se seguint el Pla Cerdà. Delimitat per la Diagonal i la Gran Via i al costat de l'Avinguda de Sarrià, la localització del barri és immillorable.

Tot i que està al costat del centre, les seves zones residencials són tranquil·les. I tot i que les seves zones residencials són tranquil·les, el barri ofereix oci, cultura i diversió tant de dia com de nit, amb les seves terrasses, cafès, galeries d'art, bistrós, boutiques, bars, restaurants, night clubs

Els gourmets i amants de la bona taula poden gaudir allí de diversos restaurants amb Estrella Michelin, com el Gaig, el Restaurant Angle Barcelona o Disfrutar, comandat pels antics caps de cuina del Bulli. I no oblidem Cocktail Bars com Solange o l'internacionalment reconegut Dry Martini de Javier de las Muelas.

Per a aquells que es plantegen viure a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, la seva oferta comercial és també interessant. A part de que les botigues d'alt standing del Passeig de Gràcia estan a tocar, els carrers del barri amaguen les seves pròpies joies, com boutiques de dissenyadors locals o tendes de delicatessen com ara formatgeries o botigues de vins.

 

La Universitat de Barcelona i el Mercat del Ninot

A l’Antiga Esquerra de l’Eixample, i més concretament al costat de la Plaça Universitat, es troba l'històric edifici de la Universitat de Barcelona, una elegant construcció d'estil neoromànic que va ser edificada a finals del segle XIX i que està catalogada com un Bé d'Interès Cultural.

I a només uns carrers de distància se situa l'entranyable, i recentment remodelat, Mercat del Ninot. Aquest mercat rep el seu nom d'un antic i cèlebre bar del barri que tenia un ninot a l’entrada, el mateix ninot que avui dia dóna la benvinguda als visitants del mercat.

 

Un futur prometedor

Les autoritats han anunciat ja el projecte de transformació urbana de l'Esquerra de l’Eixample, que afectarà tant a l’Antiga com a la Nova Esquerra de l’Eixample. Està previst que aquest projecte es desenvolupi durant els propers anys i se centrarà a crear més zones verdes, cedir espais als vianants i reduir el tràfic a l'àrea.

Així, els plans de futur per al barri estan enfocats a la millora de la qualitat de vida dels seus residents, la qual cosa promet fer la zona encara més atractiva per a veïns, compradors i arrendataris.

+ info