Codi: 194659 - Valldoreix - Sant Cugat

Tornar al llistat Tornar al llistat

Casa en venda en Valldoreix Sant Cugat Del Vallès

Descripció de la propietat

VALLDOREIX - SANT CUGAT zona golf - centre, molt propera al golf de Sant Cugat trobem aquest habitatge unifamiliar, pràcticament perfecte, situat a deu minuts del centre de la ciutat, en un entorn molt relaxat, la casa és molt privada, la seva distribució és molt còmoda i practicable, l'habitatge té 415 m2 i la parcel·la 700 m2, a la planta principal trobem, ampli saló, cuina office, quatre dormitoris, un amb bany sense ser el dormitori principal, a la part superior de l'habitatge trobem la habitació principal, amb vestidor i bany. La casa té vista sobre Montserrat, molta llum i la seva construcció de l'any 2007, moderna i amb qualitats de primeríssima qualitat. A la part inferior disposa de pàrquing per a diversos vehicles i un estudi d´uns 50 m2 aprox., on podem ubicar servei o familiar independent, disposa de cuina i podria ubicar-se un bany té com a annex un petit jardí propi per al´estudi. Concretem una visita?

Característiques

  • 415 m²
  • 5 Habitacions
  • 3 Cambres de bany

Sobre la zona

Alguns dels clients de Living es pregunten si és una bona idea viure a Sant Cugat del Vallés i, encara que la resposta varia segons els somnis i necessitats de cadascun d'ells, existeixen dades objectives que apunten a que sí, viure a Sant Cugat del Vallés ÉS una bona idea.

Per començar, aquest municipi es troba a menys de 12Km de Barcelona, cosa que fa que els desplaçaments d'aquells qui treballen o estudien a la ciutat siguin breus (en tren es triguen només 25 minuts fins al centre de la ciutat, així que, de fet, el recorregut entre segons quins dos punts dins de la mateixa Barcelona pot fer-se més llarg).

Però estar a prop de la capital catalana no és el punt fort de Sant Cugat del Vallés, si no, seria més senzill viure a Barcelona directament. Per a nosaltres, la joia de Sant Cugat és el seu entorn natural.

 

Aire pur, qualitat de vida

Viure en una casa de luxe que a més a més està envoltada de natura és una veritable experiència d'alt standing, a part de ser la manera perfecta d'allunyar-se de la contaminació i l'estrès d'una gran ciutat.

Per això, les exclusives zones residencials de Sant Cugat, als peus de la serra de Collserola i al costat de més de 8.000 hectàrees d'espai natural protegit, poden ser el lloc perfecte per llogar o comprar la teva nova llar i respirar aire fresc cada matí.

 

Tot el que necessites, tranquil·litat inclosa

Podríem dir que Sant Cugat del Vallés té la mida perfecta, ja que és prou gran com per comptar amb tots els serveis, però no tant com per convertir-se en una ciutat atrafegada.

El seu nivell de renda per càpita és dels més alts d'Espanya, i el seu ambient i prestacions són ideals per a famílies: existeixen diverses escoles i instituts de qualitat i l'oferta d'oci per als més petits és àmplia.

A més a més, Sant Cugat potencia el comerç de proximitat, cosa que aprofiten els restaurants de la zona per treure el millor dels seus productes autòctons i crear autèntiques delícies.

A principis del segle XX, era habitual que la burgesia catalana passés les seves vacances allí i, com pots veure, viure a Sant Cugat del Vallés pot ser no només una bona idea, sinó una experiència d'alt standing.

Només fa falta que trobis la casa dels teus somnis, i el nostre equip està aquí per ajudar-te.

+ info