arrow Blog

Una capbussada dins de la teva llar

Les piscines d’interior són espais molt desitjats en les llars, ja sigui per la calma que transmeten o pel plaer que evoquen de submergir-se en l’aigua i sentir la pau i la tranquil·litat.

El concepte de piscina es remunta a la paraula piscis – peix en llatí -  que es basava en una estructura repleta d’aigua on depositaven uns peixos que es menjaven les larves dels insectes, per així netejar aquella aigua. D’aquí en endavant, s’ha vist una clara evolució de la percepció de les piscines, passant per una gran varietat de dissenys.

A continuació, recopilem els tres estils de piscines interiors que millor s’ajusten a qualsevol habitatge.

 

Un santuari de gres i bambú

Les piscines allargades amb un toc boho molt sinuós són una de les apostes més destacades. Es combinen espais on el blanc cobra un gran protagonisme amb tons molt suaus que evoquen la tendència eco, com les canyes de bambú, parets enfustades o plantes de tir alt.

S’aposta per crear un contrast amb aigua color turquesa sostinguda sobre estructures de gres amb tons grisencs i hi ha una clara inclinació per les piscines climatitzades amb cascada ampla que aporten un efecte SPA molt atractiu.

 

Entre cristalls

Per a les llars amb vistes d’infart, es preferible optar per piscines amb estructures de cristall per donar un efecte òptic innovador. Existeixen dos tipus de bases úniques: el mateix cristall que s’utilitza per limitar la piscina d’efecte passadís o bé microciment polit amb un toc industrial i modern.

L’ideal és buscar estructures amb espais geomètrics molt lineals i selectes.

 

Majestuositat al complet

Per últim, existeixen piscines majestuoses combinades amb tons soft modernistes; és habitual trobar estructures molt aplanades amb pilars que subjecten la pool area amb terres i parets revestides de marbre blanc i esquerdes grises.

Cobrirem tota la zona amb colors blancs, exceptuant la piscina que destacarà pel seu blau cel i complements gris fosc i afegirem unes hamaques i una taula amb acabats ondulats. També resulta interessant optar per cortines blanques amb caiguda per separar les diferents hamaques i crear espais íntims.