arrow Blog

The new gold trend

El daurat, fidel representant del sol, la riquesa i el poder, es presenta a les llars per proclamar-se com el nou must have en el que a interiorisme es refereix. Al llarg de la història, el color or ha estat considerat com el referent de la reialesa, la fortalesa i els cultes religiosos, com podem veure en els halos i artefactes de diferents déus.

Cada vegada més, veurem com el daurat va guanyant presència en els detalls de les cases més glorioses. Avui parlarem de les diferents formes per introduir aquest to en l’habitatge.

 

Golden details

Avui dia no necessitem disposar de grans superfícies amb tonalitats daurades per presentar una llar amb glamour i elegància, sinó que és suficient optar per petites peces decoratives per aconseguir un ambient acollidor de manera subtil.

Al saló es pot optar per aplicar el daurat sobre les costures dels coixins d’un sofà llis o en les potes d’un sofà clàssic-vintage. També es recurrent apostar per taules metàl·liques de centre, amb tons de bronze i auri subjectes per potes llargues i finies.

 

Petits grans espais

En els espais tancats, com el bany i l’habitació, observem un gran repertori d’artefactes amb detalls daurats que ajuden a transmetre molta calidesa, com ara un test de vidre amb les vores daurades o un mirall definit per un golden frame. Alhora, podem optar per emplaçar petits elements all gold com pots i aixetes per presumir d’un bany luxuriós, però sense creuar la línia de l’excentricitat.

 

La joia de la corona

Els llums, al seu torn, s’han convertit en un dels elements clau per a la decoració gold. Des de llums amb bombeta penjant fins a llums encastables, descobrim com ens poden seduir amb daurats més torrats i groguencs.

Pel que fa a la cuina, ens endinsarem cap a la coberteria per donar-li un toc Kitsch però molt refinat. Amb coberts embolicats d’or i plats amb ornaments vintage donarem els sopars més exquisits.