arrow Blog

Sòls de tendència

Moltes vegades ens oblidem de la importància que tenen les bases que subjecten les nostres parets. Obviem el primordial per aferrar-nos als complements del nostre entorn. Per aquesta raó, saludarem als sòls més trendy que lluiran les nostres cases des d'avui i en endavant.

Els sòls personalitzats al detall, la ceràmica presidencial i la fusta seran els tres protagonistes per aconseguir una llar amb estil modern i cosmopolita.

 

Joc òptic per als teus peus

Cada vegada és més comú trobar llars en què es combina la neutralitat i el contrast. Per aquest motiu és preferible optar per sòls on el color sigui el millor aliat, apostant per les rajoles i els mosaics amb colors càlids - com el vermell -, i freds - com el blau - per crear ambients divertits i moderns.

Els dissenys geomètrics i florals tractats amb delicadesa i destresa donaran un resultat únic reforçant una de les tendències més atrevides fins ara: sòls combinats.

 

Sòls impol·luts

Un altre dels materials que trobarem aquesta temporada per donar-nos un to clàssic-elegant, són el gres i la ceràmica. A més de la brillantor i la resistència que ens transmeten aquests sòls, cal destacar la seva simplicitat en termes de manteniment.

D'altra banda, podem optar per colors grisos i tons més foscos per aconseguir un acabat metal·litzat, llis i amb aspecte de desgast industrial.

 

Classic Wood

Per als més clàssics, la fusta es presenta com un must en el disseny d'interiors. Les tonalitats que poden recobrir els sòls laminats es troben en un ventall sense fi, que va del negre al blanc.

Fa uns anys, els colors soft eren el número u de la wish list; més endavant, van ser els dark colours. En el cas de les cases ecològiques, on les plantes prenen gran importància procreant un entorn molt botànic, és ideal.