arrow Blog

Llogar un pis: moblat o no?

A l'hora de llogar un pis d'alt standing, un dels dubtes més freqüents que es plantegen la major part dels compradors, està relacionada amb l'equipament de l'habitatge en qüestió. Dit en altres paraules, si està moblat o no.

No obstant, no existeix amb certesa una teoria que indiqui si és millor una opció o una altra. Tot depèn del client, les seves necessitats i una sèrie de variables tangibles i intangibles com són el pressupost amb el que compta o el temps que tingui pensat instal·lar-se al domicili, entre d'altres.

Per tant, cada cas ha de tractar-se de manera individual i personalitzada, ja que els factors que influeixen a l'interessat són diferents.

 

Habitatges moblats, còmodes i pràctics

Entrar a viure a un pis totalment moblat té un seguit d'avantatges relacionats amb l'estalvi de temps i diners atès que, si s'opta per aquesta opció, no cal invertir llargues jornades en la compra dels mobles, el muntatge, la decoració, etc. A més, s'evita una despesa extraordinària que, de vegades, és innecessaria.

- Totalment equipat: llogar un habitatge amb mobles i aparells elèctrics inclosos suposa un estalvi econòmic considerable atès que permet abstenir-se de despeses com la compra de sofàs, llits, televisors, taules, cadires i un llarg etcètera.

- Estada temporal: en aquells casos d'incertesa sobre la durada de l'estada o bé que es sap prèviament que serà durant un breu període de temps, és millor optar per aquesta opció.

 

Habitatges sense moblar, llars personalitzades

Els compradors que es decanten pels pisos buits, solen compartir una sèrie de característiques que els diferencien notablement del grup descrit prèviament.

- Mudança: si es realitza una mudança d'un pis a un altre i es dóna la casualitat que en el primer ja es van comprar tots els mobles, la clau està en buscar un altre pis - sense moblar - de les mateixes dimensions, o superiors, perquè càpiga tot.

- Crear una llar: un pis sense moblar pot decorar-se en funció dels gustos del nou inquilí, afegint un estil personal. A més, atorga la possibilitat de renovar els mobles les vegades que faci falta.