arrow Blog

Living glamur al CSIO Barcelona

El 105é CSIO Barcelona ens va portar, fa uns mesos al Reial Club de Polo de Barcelona, la Furusiyya FEI Nations Cup Jumping Final. L'esdeveniment, que va durar 4 dies, va estar carregat de talent per part dels participants i d'estil, sofisticació i glamur per part dels assistents.

Per a l'ocasió, que no ens vam voler perdre i a la què vam convidar a alguns dels nostres clients i col·laboradors, vam convertir el nostre estand al Polo Park en una galeria d'art, el lloc que mereixen habitatges tan especials com els que gestionem a Living: una col·lecció de propietats que emocionen. Els marcs de les parets es van fer acuradament a mà i un artista tipogràfic es va encarregar de crear un lettering especial per al nostre espai.

Per l’estand de Living van passar centenars de persones al llarg dels diversos dies i, com és habitual, al Club de Polo de Barcelona no només ens vam trobar amb amics, sinó que també vam conèixer a gent nova d'allò més interessant, amb la que ens hem seguit creuant i amb la que fins i tot hem o estem treballant. També ens va acompanyar la fashion blogger Mariona Planas (@diariodeestilo), col·laboradora de la revista ELLE.

Però no només els adults van gaudir del nostre estand, els dos cavalls de joguina de la firma Vondom que vam situar en l'entrada van ser una de les grans atraccions per als nostres visitants més joves. Solament superats pels fantàstics Live sketches que una de les nostres col·laboradores, la dissenyadora i il·lustradora Márika Mihalache, va realitzar per regalar als visitants.

Dissabte al vespre, ens vam asseure a taula i vam gaudir al costat de companys, clients i amics d'un exquisit sopar que vam organitzar al mateix Club de Polo, en el qual ens van acompanyar personalitats tan destacades com els germans Torres.

Hem recollit alguns moments de la jornada del dissabte en aquest vídeo i aquí pots veure més fotos de l’esdeveniment.

 

Club de Polo de Barcelona, un club de categoria

Vam gaudir de l'ambient del Reial Club de Polo de Barcelona durant 4 dies; un ambient que sempre resulta d'allò més agradable. Aquesta societat compta ja amb més de 100 anys d'història (va néixer l’any 1897) i avui dia és més activa que mai. El Club encara es defineix com una societat hípica però, a part de seguir sent el nom de referència dins del món del polo i de la hípica a la ciutat comtal, actualment ofereixen també equipaments, activitats i trofeus de tennis, pàdel, hoquei, natació i altres esports.

I, en realitat, el Polo és molt més. El Club de Polo de Barcelona organitza tot tipus d'esdeveniments, activitats i concursos al llarg de l'any, i ofereix serveis d'allò més diversos (des de restaurants de luxe a sales de juntes, passant pel seu saló de bellesa o el seu centre de fisioteràpia i osteopatia entre altres). Això sí, sempre amb un toc (o varis) d'exclusivitat, elegància i distinció.