arrow Blog

Inspiració elegant i relaxada

Quan es tracta d’escollir quin estil encaixarà millor en la decoració de la nostra llar, poden haver-hi matisos que ens facin dubtar. L’objectiu és aconseguir un ambient agradable que, a l’hora, transmeti la nostra personalitat i gust.

Avui dia, la combinació d’estils, en referencia a la decoració d’interiors, està a l’ordre del dia. Una deco moderna i d’acord amb les tendències actuals, combina perfectament amb una deco convencional i inclús desorganitzada. I és què, a qui no li encanta l’aspecte d’una fantàstica habitació bohèmia?

No tens perquè prescindir d’un estil per a seguir amb l’altre. Pots optar per combinar una decoració relaxada i elegant per crear un estil Boho Glam. Es tracta de prendre el millor de l’estil bohemi relaxat per a fusionar-lo amb l’ostentació i el glamur, aconseguint una aparença totalment perfecta.

A continuació, trobaràs alguns consells que t’ajudaran a crear una increïble decoració Boho Glam amb un toc irresistible.

 

Una cadira Peacock  

La icònica cadira Peacock és l’objecte més representatiu del moviment boho dels anys 70. Tota habitació ha de tenir una d’aquestes acollidores belleses de vímet que tenen el seu origen en el sud-est asiàtic en el segle XVII.

 

Un toc antic

Optarem per escollir alguns elements o peces vintage. Ja sigui una capçalera antiquada o un llum que sembli tret d’una altra època.

 

Estil marroquí

L’estil marroquí sempre ha generat gran fascinació arreu del món pels seus dissenys atrevits, els seus accessoris brillants i el seu inigualable colorit. Escollir una atractiva catifa d’estil marroquí i començar a decorar a partir dels seus colors, ajudarà a crear un aire de misteri a la cambra. Amb llums, teteres i coixins exòtics farem despertar tots els nostres sentits.

 

Quantitat de plantes

Una senzilla manera d’aconseguir una atmosfera boho és afegint algunes plantes de fulles grans. Pels interiors és ideal optar per una planta que requereixi un baix manteniment com el ficus o el filodrendo, que donaran un ambient de nostàlgia dels anys setanta.