arrow Blog

El camí al cubisme

El disseny modern s’ha convertit en una de les tendències més desitjades per les llars amb interiors exclusius. Amb el pas del temps es busca trobar peces i decorats atípics que transmetin un aire personal i revolucionari. Espais blancs, nets i amb acabats rectes s’uneixen amb el cubisme, la tendència de l’art modern que sorgí a principis del segle XX, encapçalada per Pablo Picasso.

El cubisme modern combina tons suaus contrastats amb negres, violetes, verds i taronges, on en moltes ocasions es busca procrear un joc visual amb formes i colors.

 

Simplicitat per la teva ment

El cubisme busca magnificar-se i mostrar-se exalçat dintre dels límits de la simplicitat i finor que transmeten les formes geomètriques. Aquest desig de reafirmar el cubisme com art, es veu reflectit en els materials, instal·lacions i adorns decoratius.

Línies rectes, cercles i quadrats en la recerca d’una simetria i equilibri que representen la puresa d’aquest estil.

 

Materials

Materials com el cuir, el vidre, el ferro i la fusta són freqüents en el mobiliari d’una casa cubista. El cuir freqüenta, sobretot, en els sofàs més moderns del moment juntament amb el vidre per llums d’alt standing. A més, trobarem menjadors amb mobles de fusta amb un estil minimalista.

Un dels mobles amb major representació del cubisme és el divan, semblant a un sofà, però amb caràcter decoratiu.