arrow Blog

Com decorar la teva zona home office

Amb l’arribada de nous mètodes de treball, cada vegada és més freqüent trobar zones destinades a l’estudi i a l’execució de projectes dins del mateix habitatge. Internet i la tecnologia han impulsat un gran canvi en la majoria dels sectors creant un ambient d’allò més innovador i donant lloc a espais home office.

És molt important que aquestes zones fomentin la productivitat per donar el millor de cadascú i evitar un baix rendiment. A continuació mencionem algunes idees inspiradores.

 

Colours for your creativity

Els colors de la zona de treball poden tenir una repercussió molt important en l’estat d’ànim. Per això, evitarem aquells més estridents com el vermell o el fúcsia i optarem per les parets de l’estudi recobertes de tonalitats com el verd sàlvia, el blanc, l’ivori i el Oceanside -  que combina verd i blau -.

Per altra banda, aquells que opten per un estil més industrial i vintage poden donar protagonisme a les parets desgastades i amb maons. Aquests tons ajudaran a potenciar la creativitat i la relaxació de la nostra ment i afavoriran els nostres resultats laborals.

 

Decoració eco

Incloure elements naturals i ecològics sempre ajuda a aclarir la ment, per això no pot faltar una planta a la home office. També, si existeix la possibilitat, es pot valorar l’opció de posar l’espai de treball a prop de les zones on abundi la llum natural per millorar la qualitat de la vista.

Pel treball nocturn resulta idoni optar per llums originals com la llum de la bombeta penjant, que li donarà un aire molt modern i sofisticat.

 

Ordre i art

L’ordre és molt important per estructurar les idees i millorar l’efectivitat, per això optarem per implementar una estanteria d’estil minimalista amb una sèrie de carpetes per organitzar el nostre treball.

Per altra banda, podem donar-li a la nostra home office una pinzellada artística com a font d’inspiració. Quadres a la vista i taulers amb diferents imatges li donaran molt caràcter al nostre centre de treball.