arrow Blog

Colors de moda per la façana

A l'hora d’entrar a viure a un nou immoble de luxe, els elements decoratius que s'inclouen en el mateix, passen a tenir un paper protagonista ja que, gràcies a aquests, l'habitatge va agafant força i personalitat, podent transmetre sensacions úniques. L'estil, les tonalitats, la disposició en l'espai i la combinació amb els altres objectes presents a l'ambient són alguns dels factors més rellevants que permeten aconseguir una residència única i exclusiva.

No obstant això, tot i la creixent importància de la decoració d'interiors, s’ha de tenir en compte que l'estètica exterior també és fonamental. Així doncs, el color i els materials de la façana o els objectes decoratius del jardí o al porxo són molt importants per aconseguir un resultat excel·lent.

 

Propostes per la façana

Si bé és veritat que hi ha multitud de tonalitats i combinacions, enumerem algunes de les més versàtils i que causen tendència any rere any:

  • Grocs i taronges: es pot optar per una tonalitat vibrant i cridanera especialment recomanada per a segones residències a zones amb climes càlids - o bé per una tonalitat més suau i delicada que s'adaptarà més fàcilment a l'entorn, sense resultar excessivament atrevida. Les dues combinen a la perfecció amb el mobiliari i els detalls de color terra.

 

  • Blau: és molt comú que les cases situades a zones costaneres o pobles pesquers comptin amb detalls de color blau intens, al més pur estil mediterrani. No obstant, també hi ha la possibilitat d'optar per un to més relaxat com el blau cel o el turquesa, que aportaran calma i serenitat. El duo blau i blanc formen un dels millors tàndems.

 

  • Blanc: es tracta d'un color excepcional en aquells casos en què es vol aconseguir un habitatge que destaqui pel seu caràcter delicat, tranquil i pur. Combina amb tot tipus de materials: des del metall per crear un aspecte modern i futurista fins als revestiments de pedra, per aconseguir un aire més rústic.

 

  • Fusta: les cases de fusta o fusta combinada amb pedra són ideals per cases de camp amb estil rústic. Creen una atmosfera plàcida i molt agradable.