arrow Blog

AMSUNDAN omple de solidaritat el Club de Polo de Barcelona

Com potser ja sàpigues, cada any, AMSUDAN organitza un sopar benèfic al Club de Polo de Barcelona per recaptar fons. La data per al 2017 va ser el passat 21 de juny i, com en les anteriors ocasions, Living i diversos membres de l'equip hi vam ser presents, entre ells la nostra directora Estrella Serrano.

Estem orgullosos de col·laborar amb AMSUDAN, una ONG dedicada a ajudar als missioners que fan la seva labor al Sudan, oferint el seu suport i recursos a col·lectius desfavorits del país africà; i especialment al Pare José Javier Parladé, que treballa sobre el terreny per detectar les necessitats més urgents a la Missió de Yirol a Sudan del Sud.

 

AMSUDAN, una mà amiga al Sudan

Els esforços d’AMSUDAN se centren en els més petits, especialment en la creació d'escoles. Però aquesta organització sense ànim de lucre treballa també en la construcció de pous, centres per a dones, centres de desplaçats i escoles per a adults entre altres projectes.

En les últimes dècades, per parlar només del terreny educatiu, l'organització ha construït i ajuda a gestionar 14 escoles, que ofereixen educació a 9.800 nens i nenes, una escola residència de secundària, un jardí d'infància, una residència per a mestres, una escola de formació per a adults i una escola seminari de formació.

 

Molts granets de sorra

Els sopars benèfics al Reial Club de Polo de Barcelona i a altres punts del país ajuden a l'ONG a recaptar milers d'euros cada any, gràcies a la generositat dels seus assistents i d'empreses i marques col·laboradores que cedeixen els seus productes i serveis per a les subhastes i sortejos que se celebren durant els esdeveniments.

A Living, ens fa feliços aportar el nostre granet de sorra a la causa i, així, ajudar a millorar les vides no només dels nostres clients a Barcelona sinó, d'una manera diferent, també les de persones que es troben en llocs allunyats del planeta i en situació de necessitat.

Al sopar assisteixen cada any nombroses celebritats i personatges de l'alta societat, com van fer en anteriors ocasions Mercedes Milà o Maria de Godó. En aquesta edició,  com és habitual, pel nostre photo call van passar tot tipus de cares conegudes i d'amics als que estem desitjant veure, com la dissenyadora de moda Purificación García.

Com sempre, va ser un autèntic plaer recolzar a AMSUDAN i col·laborar en el possible amb la seva magnífica labor.