Blog

Decorar el saló amb detalls medievals
30.07.2019

Pels amants de l'art, la història, les llegendes i la fantasia, decorar el saló amb petits detalls al més pur estil medieval és un somni que pot fer-se realitat. Aquest estil combina a la perfecció la pedra, la fusta i el ferro forjat amb llums de veles o torxes. Aquesta combinació provoca una sensació d'austeritat i rusticitat que transporta a qualsevol persona a l'Edat Mitjana.

 

Mobles d'estil medieval per decorar

A l'edat mitjana, els mobles solien ser grans, massissos i pesats. En cas de disposar d'un espai petit, es recomana buscar versions del mobiliari adaptables a l'espai amb què es compta. En els salons grans, l'aplicació d'aquest tipus de mobles és perfecta perquè encaixa amb l'estil.

Les taules han de ser de fusta i preferentment amb un estil rústic, que provoca la sensació d'haver estat teletransportat cap a una altra època. Per la seva banda, les cadires més apropiades són les de fusta grans i massisses. Aquestes compleixen la funció de trona ​​com a l'època. Si el menjador està a la sala d’estar, les cadires de fusta amb o sense ornaments són perfectes per a l'ocasió.

Pel que fa a les prestatgeries, les de peu poden ser utilitzades per exhibir objectes o figures que facin referència a aquest període històric: llibres, escultures, armadures... a més, poden crear una perfecta atmosfera de temps i espai.

 

Il·luminació a l'estil medieval

Pel que fa a il·luminació artificial, el més apropiat per a decorar aquesta tipologia d'habitatges són les llums senzilles de llum càlida i tènue. Aquestes crearan un clima típic de l'època en combinació amb espelmes i torxes. Es tracta de trobar un ambient similar al del període històric en qüestió, tot i que no s'ha d'oblidar la llum natural, que, en cas de comptar amb ella, cal aprofitar-la al màxim.

Claus per decorar la teva piscina
07.05.2019

Amb l'arribada de l'estiu a la volta de la cantonada, les piscines passen a convertir-se en el millor racó de la casa. Indiferentment de si es tracta de piscines desmuntables de fusta, prefabricades o d'obra, el realment important és que estiguin decorades com cal per tal de realçar la seva autèntica bellesa i donar un aire únic i exclusiu a la zona exterior de l'immoble.

A continuació repassarem quins són els dos ítems essencials que ens ajudaran a aconseguir que la piscina sigui un lloc idíl·lic i inigualable.

Mobles per sentir-te com al paradís

Una piscina de 10 no només es refereix a la zona de bany sinó també a la zona de descans i a tot el que l'envolta. El mobiliari, per tant, és un factor clau per aconseguir un espai únic on passar el temps en solitari o en companyia.

Actualment hi ha multitud de dissenys que s'adapten perfectament a tot tipus de pressupostos així que, el realment complicat, és escollir quin és el que més ens convenç. L'elegància d'aquests mobles, al costat de les plantes del jardí, aportaran un estil natural que produirà calma i serenitat.

Il·luminació clau

Tant el color de la llum com la intensitat de la mateixa són molt importants. En funció de l'ambient que vulguem aconseguir, per tant, la il·luminació jugarà un paper clau i serà necessari conèixer com manejar-la.

Actualment existeixen multitud d'alternatives: des de llums LED que es recarreguen amb energia solar, fins espelmes decoratives amb pètals, passant per unes sofisticades llums d'interior de piscina.

Tant si es tracta d'una festa amb amics fins a altes hores de la nit com una reunió informal amb companys per temes de treball, la piscina és un espai únic que no deixa de recrear-se i que afavorirà un ambient d'allò més exquisit.

Dormitoris estil French Country
24.04.2019

El French Country s'ha convertit en un estil decoratiu molt popular a tot el món per la seva elegància informal, els seus suaus tons de color i pels seus accessoris d'aspecte natural, proper i campestre. És un estil senzill i alhora sofisticat, el que permet donar curs a la creativitat. A més, aquest estil també tolera la influència d'altres estils decoratius. El French Country és un estil acollidor, càlid i que no passa de moda, la qual cosa fa que sigui ideal per portar-lo als dormitoris. És un estil delicat sense ser empalagós, colorit sense arribar a ser excessivament cridaneri informal, sense deixar de ser proper. A continuació, et mostrem alguns detalls en major profunditat que podràs aplicar fàcilment per aconseguir un estil French Country que aportarà sobrietat i un aire clàssic al teu dormitori.

Mobiliari i complements elegants

El material més utilitzat en la decoració de l’estil French Country és la fusta, per això la majoria dels mobles, accessoris o fins i tot el sòl seran d'aquest material. Per aconseguir un efecte vintage al dormitori escollirem mobles de línies senzilles i elegants. També són perfectes els mobles envellits, desgastats o pintats, amb tocs metàl·lics de coure o de ferro forjat.

Els accessoris més comuns utilitzen la porcellana, el vidre, el ferro forjat, la fusta i els teixits delicats per donar calidesa a l'ambient. En aquest estil els canelobres, els llums d'aranya o les xemeneies de pedra, són elements gairebé indispensables

Colors neutrals

La decoració d'estil French Country utilitza una paleta de colors que provenen de tot l'espectre de la roda de colors. No obstant, el blanc és el color base on s'incorporen altres colors càlids suaus, com daurats, grocs, taronges, vermellosos, òxid o marrons. Els colors grisos, verds foscos o blaus en tons brillants són ideals si prefereixes donar-li a la decoració de la teva cambra una major proximitat amb la natura. Un altre recurs molt utilitzat són els estampats amb motius florals que es poden incorporar fàcilment a la decoració amb paper pintat per la paret.

Vestíbuls per impressionar
10.04.2019

Molts sabem que la primera impressió és la que compta. Els vestíbuls, a més de ser l'entrada a una casa, són la carta de presentació d'aquells que hi viuen. Els rebedors parlen molt del que ens trobarem a continuació. Perquè les visites quedin sorpreses i amb ganes de seguir descobrint més parts de la casa, és important cuidar bé de la decoració i els detalls de l'entrada a la teva llar. En aquest article et mostrarem algunes de les millors idees perquè ningú s'oblidi de les bones sensacions que transmet el teu vestíbul. A més, en el teu dia a dia, també agrairàs entrar a casa i trobar-te un espai ordenat, estètic i net.

 

Funcional i pràctic

La decoració d'un rebedor hauria d’equilibrar la bellesa i la senzillesa. Es tracta de crear un espai pràctic per al dia a dia i que transmeti una primera impressió de la teva personalitat i gust. Procura retirar aquells mobles que no siguin funcionals per aquesta sala; l'ideal seria no sobrecarregar perquè transmeti una major sensació de benestar en arribar o sortir de la casa.

 

Banc de fusta

Afegir un petit banc de fusta, amb tons suaus com el blanc o el beix, serà ideal per transmetre estil i confort a l'entrada. A més de posseir un gran valor a nivell decoratiu, que et mostrarà com una persona calmada i detallista, un banc al rebedor és un element molt pràctic en el dia a dia. Pots utilitzar-lo per descalçar, deixar les bosses o per llegir el correu.

Penjador

Deixar l'abric, així com treure les sabates, és un dels més grans i més simples plaers d'arribar a casa. Busca un penjador pel teu vestíbul que sigui original i encaixi amb l'estètica. Els penjadors són ideals per quan rebis amics i no sàpigues on guardar els seus abrics i bosses. Això ajudarà a crear la impressió de que, qui viu en aquesta llar, és una persona acurada i bon amfitrió amb les seves visites.

 

Fotografies

Qui no vol presumir de família, dels viatges pel món o dels grans moments que un viu? Al llarg d'una vida acumules moltes imatge que només uns pocs van a veure. Per això, és una bona idea incorporar imatges que et facin sentir bé, mostrin la teva personalitat i afegeixin un toc de tendresa a aquest racó de la llar.

La importància d'un jardí ben cuidat
25.02.2019

El jardí representa una part essencial en l'estètica exterior d'una casa i la seva decoració pot presentar-se a vegades com un desafiament. No obstant això, és una esplèndida oportunitat per donar una millor imatge al teu jardí i condicionar perquè puguis gaudir a l'aire lliure de sopars amb els amics, llegir un llibre o cultivar el teu propi hort. A continuació, et mostrarem algunes de les noves tendències en jardineria per a aquest any, que t'ajudaran a aconseguir que transmeti tota l'harmonia i atractiu que aquest espai es mereix.

Exterior es combina amb l'interior

La decoració del jardí hauria d'estar en sintonia amb la decoració dels altres espais de la casa, així la combinació serà perfecta i transmetrà un efecte de cura i frescor. La tendència és arrossegar els colors i patrons de la decoració d’interiors cap al jardí. Per això, et recomanem crear una versió exterior de les teves àrees d'entreteniment i cuina, així aconseguiràs que els teus amics i família es sentin com a casa mentre es diverteixen a l'aire lliure.

El color coure

Ja sigui com a color o com a material, el coure seguirà dominant els jardins i terrasses al 2019. L'impacte que genera el seu color en contrast amb altres textures com la pedra, la grava o la fusta, proporciona una increïble sensació de calidesa i un acabat sorprenent.

il·luminació intel·ligent

La il·luminació exterior juga un paper fonamental en l'ús pràctic que li donaràs al teu jardí. A més d'aconseguir l'ambient desitjat, et permetrà gaudir en companyia d'aquest espai en les càlides nits d'estiu. Hi ha una gran varietat de llums exteriors per aconseguir diferents efectes, prova a triar els que creguis que s'adaptin millor als elements del jardí i al paisatge.

Arbres

Aquest any, plantar arbusts és una de les grans tendències per al jardí. Els pots trobar en tots els colors gairebé i les seves flors aportaran aromes i una sensació de benestar a tots els que els envolten.

Les tendències de decoració pel 2019
14.01.2019

L’arribada de l’any nou sempre ve acompanyada de nous propòsits i idees per complir i és una excel·lent oportunitat per afrontar nous objectius. Al llarg de l’any passarem una gran part del temps a l’interior de les habitacions de la casa així que et deixem algunes tendències per a la decoració del 2019, que t’ajudaran a aconseguir una sensació de confort perquè puguis superar tots els teus reptes.

 

Amplitud i naturalesa

Els espais oberts, senzills, amb una gran il·luminació natural i amb vegetació marcaran la línia de les llars aquesta temporada. Buscarem elements que siguin lleugers, que permetin l’entrada de la llum i aprofitarem per omplir la casa de plantes. Alguns mobles amb detalls de fusta aportaran bellesa i energia sense sobrecarregar l’ambient.

 

El vellut

Els teixits de vellut seguiran acompanyant-nos un altre any per decorar alguns elements de la casa. Els sofàs, cadires o mantes d’aquest material, a més de molta suavitat, aportaran tocs de sofisticació i elegància molt distintius.

 

Decoració als sostres

Una altra tendència que prendrà força al llarg de l’any són els sostres decorats. Ja sigui amb motllures, pintures o papers pintats, els sostres busquen protagonisme i aporten caràcter a les teves estances. Al menjador, una pintura metal·litzada amb tocs daurats o platejats, ajudaran a donar brillantor i una lluminositat molt elegant. Els colors vius o els papers pintats amb moderns dissenys són ideals per les habitacions dels més petits.

 

Peces fetes a mà i sostenibles

El 2019 vindrà acompanyat per peces fetes a mà que utilitzen materials naturals com el jute, el suro, el cotó o el vímet. A més de ser pràctics i sostenibles, ens ajudaran a sentir-nos en un major contacte amb la terra. Per a aquelles persones realment compromeses amb la utilització responsable dels recursos, podem optar per elements decoratius que siguin reciclats. D’aquesta manera allargarem la seva vida útil i contribuirem a buscar solucions menys contaminants.

A la recerca de la felicitat
07.01.2019

El hygge és un concepte sorgit a Dinamarca que persegueix el benestar en tots els aspectes. Els llargs i foscos hiverns del nord obliguen als escandinaus a passar més hores a l’interior de les seves cases. Per això, el hygge posa l’atenció en crear espais íntims amb una decoració que ens faci sentir relaxats i en harmonia, i perquè puguem deixar de banda totes les preocupacions del dia.

A la llar, el hygge pretén identificar i potenciar aquells elements que ens envolten en sensacions positives i de benestar. Per això, el primer es crear un espai que ens resulti acollidor i en el que puguem sentir-nos a gust, tant en solitari com en família.

 

Ambients càlids

Els danesos rebutgen les persianes per aprofitar al màxim l’entrada de llum natural en les seves llars. La llum natural és positiva per recarregar l’energia de les persones i influeix en el seu estat d’ànim i benestar. Unes cortines de tela de cortineta seran perfectes per deixar passar la llum del sol i guardar la intimitat.

Quan la llum natural no sigui possible, incorporarem espelmes o encendrem la xemeneia per aconseguir un ambient càlid i acollidor. Per la llum artificial, les bombetes blanques regulables emetran una llum més difosa que ajudarà a crear un ambient tranquil i agradable.

Unes parets amb colors clars, com blanc, beix o gris clar, donaran una sensació de minimalisme a l’estil nòrdic i ajudaran a crear una atmosfera serena i lliure d’estrès. L’ordre i l’organització són imprescindibles per simplificar el dia a dia i aconseguir la tranquil·litat.

 

Harmonia amb la naturalesa

La naturalesa és l’aliat perfecte en la recerca del benestar i el plaer. Les plantes en taules o penjants t’ajudaran a conectar amb l’entorn natural i a gaudir d’una apassionant sensació de benestar.

La fusta és una altra forma d’estar amb consonància amb lo natural, per això buscarem terres i mobles amb tons suaus d’aquest element. A més, incorporarem alguns coixins, mantes i catifes de materials suaus i tèxtils naturals com la llana o el cotó, que aportaran textura i color a la decoració.

Banys home-spa
21.12.2018

Desembre és el mes perfecte per acabar els projectes decoratius que vam iniciar durant l’any i començar a preparar nous propòsits. Si ens centrem en les diferents zones de l’habitatge, el bany és una de les zones més intimes, però a l’hora transitades de la casa. Per això resulta indispensable crear una espai que doni una excel·lent impressió i que a la vegada ens permeti relaxar-nos i alleugerar tensions.

 

La tendència del bany – spa

Els banys-spa són una tendència que pren cada vegada més força en la decoració d’interiors pel proper 2019. Aquests pretenen ser espais senzills, minimalistes, relaxants i bells que ofereixin experiències úniques en un espai privat.

Retocar el bany pot ser una tasca tediosa si no sabem com afrontar-ho. A continuació et deixem alguns consells per a que aconsegueixis un resultat perfecte i et sentis com en un spa, sense moure’t de casa.

 

Organització i neteja

El color blanc és sinònim de puresa i serenor, per això ens ajudarà a transmetre aquesta sensació tant de neteja com de tranquil·litat que busquem. Blancs purs en tovalloles, catifes de bany i barnussos ens transportaran directament al paradís, provocant una sensació de benestar.

Cal destacar que, al marge del color, un altre factor important a tenir en compte és la organització de l’espai, la qual produirà una sensació de serenor. Per aquesta raó és preferible minimitzar els objectes a la vista. Proba a substituir els grans pots de sabó per uns bonics flascons d’apotecari o petits recipients de vidre, i veuràs el resultat. Les safates de bany són ideals per equipar-les amb diversos flascons de sabó i perfums, espelmes o petites peces decoratives.

Pel que fa a les tovalloles, aquestes es poden penjar degudament doblegades o, en cas de que l’espai sigui insuficient, emmagatzemar-les verticalment. Així manera es pot maximitzar l’espai per guardar els estris i la roba de bany.

 

Música i il·luminació

La música i les aromes relaxants són un  must per aconseguir l’efecte spa. Per això, unes espelmes aromàtiques acompanyades per una suau melodia ens transportaran als palaus de les mil i una nits. Incloure plantes o vegetació penjant causaran una sensació de renovació i purificació molt característic dels balnearis.

Per una altra banda, la il·luminació és també un factor clau. Preferiblement és millor que sigui natural, tot i que si no disposem de finestres o entrades de llum, podem ambientar el bany amb llums indirectes o que tinguin regulació. La idea és que puguem adaptar la llum a la nostra activitat.

Inspiració elegant i relaxada
14.12.2018

Quan es tracta d’escollir quin estil encaixarà millor en la decoració de la nostra llar, poden haver-hi matisos que ens facin dubtar. L’objectiu és aconseguir un ambient agradable que, a l’hora, transmeti la nostra personalitat i gust.

Avui dia, la combinació d’estils, en referencia a la decoració d’interiors, està a l’ordre del dia. Una deco moderna i d’acord amb les tendències actuals, combina perfectament amb una deco convencional i inclús desorganitzada. I és què, a qui no li encanta l’aspecte d’una fantàstica habitació bohèmia?

No tens perquè prescindir d’un estil per a seguir amb l’altre. Pots optar per combinar una decoració relaxada i elegant per crear un estil Boho Glam. Es tracta de prendre el millor de l’estil bohemi relaxat per a fusionar-lo amb l’ostentació i el glamur, aconseguint una aparença totalment perfecta.

A continuació, trobaràs alguns consells que t’ajudaran a crear una increïble decoració Boho Glam amb un toc irresistible.

 

Una cadira Peacock  

La icònica cadira Peacock és l’objecte més representatiu del moviment boho dels anys 70. Tota habitació ha de tenir una d’aquestes acollidores belleses de vímet que tenen el seu origen en el sud-est asiàtic en el segle XVII.

 

Un toc antic

Optarem per escollir alguns elements o peces vintage. Ja sigui una capçalera antiquada o un llum que sembli tret d’una altra època.

 

Estil marroquí

L’estil marroquí sempre ha generat gran fascinació arreu del món pels seus dissenys atrevits, els seus accessoris brillants i el seu inigualable colorit. Escollir una atractiva catifa d’estil marroquí i començar a decorar a partir dels seus colors, ajudarà a crear un aire de misteri a la cambra. Amb llums, teteres i coixins exòtics farem despertar tots els nostres sentits.

 

Quantitat de plantes

Una senzilla manera d’aconseguir una atmosfera boho és afegint algunes plantes de fulles grans. Pels interiors és ideal optar per una planta que requereixi un baix manteniment com el ficus o el filodrendo, que donaran un ambient de nostàlgia dels anys setanta.

L'estil minimalista
07.12.2018

El minimalisme és un estil de decoració que s’inclina per la simplicitat i la funcionalitat dels elements que conformen la llar a la recerca de serenitat i benestar. Son espais que pretenen ser moderns i senzills, però sense descuidar l’estil.

 

Menys és més

La decoració minimalista procura allunyar-se d’aquells elements innecessaris i conservar els imprescindibles per a que cada espai sigui pràctic. Deixant de banda elements prescindibles aconseguirem que els nostres espais semblin més amplis, nets i eficients.

Per això, buscarem habitacions buides que no tinguin excessos decoratius i que no ens provoquin una sensació de sobrecàrrega. El color blanc, la llum i la fusta aportaran elegància, avantguarda i calidesa a la nostra llar. No es tracta de renunciar a l’estil, sinó de treure-li el màxim profit a la casa sense carregar-la.

 

Mobiliari simple i funcional

Per a la selecció dels mobles ens centrarem en incorporar únicament aquells que son necessaris i utilitaris. Els dissenys minimalistes es caracteritzen per formes geomètriques simples, sense gaires detalls, amb colors neutres i que encaixin amb altres peces.

Per mirar de guanyar espai i simplicitat, podem optar per mobles multi usos, com sofàs que es converteixen en llits per a la cambra dels convidats, tamborets que es pleguen o taules que s’engrandeixen si necessitem rebre visites. Procurarem en tot moment d’evitar acumular mobles innecessaris i que sobrecarreguin l’espai. 

 

Materials senzills

Si volem aconseguir un veritable estil minimalista hem de cuidar també els materials que escollim per a la decoració. Optarem per elements llisos, senzills i el més natural possibles.

Per això les fustes amb tonalitats clares com el bedoll, l’auró o el bambú, poden ser perfectes per decorar pisos i parets de la nostra llar. Aconseguint així una sensació d’uniformitat i neteja molt característics.

Els finestrals grans amb vidres que permetin l’entrada de llum natural, aportaran claredat i amplitud al nostre espai. Escollirem llums de peu minimalistes per portar il·luminació a aquells racons més foscos o senzillament espelmes, procurant no perdre l’essència que caracteritza a aquest estil.

El més important sobre les cuines obertes
28.11.2018

Les cuines obertes són una tendència molt actual del segle XXI que consoliden el open concept com estil contemporani. Veurem les diferents formes de crear espais oberts unint el nucli de la llar amb els salons per donar lloc a habitacions més amplies.

La presencia d’un ambient més descobert implica alguns reptes. Prestarem gran atenció a la decoració de les zones comunes per trobar una amortització que s’atribueixi a la modernitat i al confort.

 

Friends&Family

Aquesta tendència és ideal per habitatges més petits – tipo loft – i cases amb grans espais. De la mateixa manera, facilita la interacció dels familiars i els invitats que s’allotgen en les diferents zones de la llar.

En les cuines obertes es donarà molt d’èmfasis a l’illa central com element clau per a transmetre disseny i frescor. Sense cap dubte es considera una de les zones més importants, ja que tot transcorre al seu voltant.

 

Compartint espais

Quan creem zones obertes podem optar per diverses opcions: buscar un contrast de colors i materials per distingir els diferents espais o bé escollir una similitud, amb una mateixa línia estètica.

Aquells qui prefereixin una diferenciació entre estàncies, tot i que comparteixin el mateix espai, poden apostar per terres mixtes, parets de diferents colors o inclús l’ús de diferents materials. Per exemple, una cuina blanca amb elements metàl·lics i un saló modern amb tons obscurs i terra de fusta.

Pel contrari, si busquem una continuïtat entre espais cal tenir en compte l’ús dels colors. El blanc, el beix i tons terra donen molta calidesa i harmonia aportant una sensació d’ordre i neteja.

 

El nou rústic-modern

Si ens centrem en la zona de la cuina podem veure un ampli repertori d’estils: des de cuines industrials i surrealistes fins a delicats taulells i fogons minimalistes. No obstant això, d’avui endavant, veurem que l’estil rústic-modern conquistarà les noves propostes de cuines, fent front a la tendència in-city life.

The new gold trend
21.11.2018

El daurat, fidel representant del sol, la riquesa i el poder, es presenta a les llars per proclamar-se com el nou must have en el que a interiorisme es refereix. Al llarg de la història, el color or ha estat considerat com el referent de la reialesa, la fortalesa i els cultes religiosos, com podem veure en els halos i artefactes de diferents déus.

Cada vegada més, veurem com el daurat va guanyant presència en els detalls de les cases més glorioses. Avui parlarem de les diferents formes per introduir aquest to en l’habitatge.

 

Golden details

Avui dia no necessitem disposar de grans superfícies amb tonalitats daurades per presentar una llar amb glamour i elegància, sinó que és suficient optar per petites peces decoratives per aconseguir un ambient acollidor de manera subtil.

Al saló es pot optar per aplicar el daurat sobre les costures dels coixins d’un sofà llis o en les potes d’un sofà clàssic-vintage. També es recurrent apostar per taules metàl·liques de centre, amb tons de bronze i auri subjectes per potes llargues i finies.

 

Petits grans espais

En els espais tancats, com el bany i l’habitació, observem un gran repertori d’artefactes amb detalls daurats que ajuden a transmetre molta calidesa, com ara un test de vidre amb les vores daurades o un mirall definit per un golden frame. Alhora, podem optar per emplaçar petits elements all gold com pots i aixetes per presumir d’un bany luxuriós, però sense creuar la línia de l’excentricitat.

 

La joia de la corona

Els llums, al seu torn, s’han convertit en un dels elements clau per a la decoració gold. Des de llums amb bombeta penjant fins a llums encastables, descobrim com ens poden seduir amb daurats més torrats i groguencs.

Pel que fa a la cuina, ens endinsarem cap a la coberteria per donar-li un toc Kitsch però molt refinat. Amb coberts embolicats d’or i plats amb ornaments vintage donarem els sopars més exquisits.

Com decorar la teva zona home office
12.11.2018

Amb l’arribada de nous mètodes de treball, cada vegada és més freqüent trobar zones destinades a l’estudi i a l’execució de projectes dins del mateix habitatge. Internet i la tecnologia han impulsat un gran canvi en la majoria dels sectors creant un ambient d’allò més innovador i donant lloc a espais home office.

És molt important que aquestes zones fomentin la productivitat per donar el millor de cadascú i evitar un baix rendiment. A continuació mencionem algunes idees inspiradores.

 

Colours for your creativity

Els colors de la zona de treball poden tenir una repercussió molt important en l’estat d’ànim. Per això, evitarem aquells més estridents com el vermell o el fúcsia i optarem per les parets de l’estudi recobertes de tonalitats com el verd sàlvia, el blanc, l’ivori i el Oceanside -  que combina verd i blau -.

Per altra banda, aquells que opten per un estil més industrial i vintage poden donar protagonisme a les parets desgastades i amb maons. Aquests tons ajudaran a potenciar la creativitat i la relaxació de la nostra ment i afavoriran els nostres resultats laborals.

 

Decoració eco

Incloure elements naturals i ecològics sempre ajuda a aclarir la ment, per això no pot faltar una planta a la home office. També, si existeix la possibilitat, es pot valorar l’opció de posar l’espai de treball a prop de les zones on abundi la llum natural per millorar la qualitat de la vista.

Pel treball nocturn resulta idoni optar per llums originals com la llum de la bombeta penjant, que li donarà un aire molt modern i sofisticat.

 

Ordre i art

L’ordre és molt important per estructurar les idees i millorar l’efectivitat, per això optarem per implementar una estanteria d’estil minimalista amb una sèrie de carpetes per organitzar el nostre treball.

Per altra banda, podem donar-li a la nostra home office una pinzellada artística com a font d’inspiració. Quadres a la vista i taulers amb diferents imatges li donaran molt caràcter al nostre centre de treball.

Decoració de fusió: African-chic
06.11.2018

Àfrica, el supòsit continent progenitor de la història de la humanitat conté una gran història i és un gran influent en el món de la decoració d’interiors i del disseny arquitectònic. Una dosi de cultura africana fusionada amb una estètica mediterrània reflecteix l’excel·lència d’una disciplina que ens uneix a tots: l’art.

A continuació especificarem algunes de les pautes per aportar un aire africà i actual a la llar, amb la gran riquesa que posseeixen les terres del continent veí.

 

Decoració ètnica

Una de les principals característiques de l’estil africà és la seva capacitat per crear peces úniques i emblemàtiques. L’ideal és combinar alguns dels millors objectes de la cultura africana amb una estructura moderna i minimalista per generar un ambient càlid i agradable.

Alguns elements com les màscares cerimonials, els barrets juju, els instruments musicals, les figures humanes, les plomes, les fotografies simbòliques d’elefants i els braçalets són únics i clarament marquen la diferencia, amb altes dosis d’estil ètnic.

Per evitar un ambient molt abarrotat, és recomanable optar per parets blanques amb algun detall en negre, com per exemple les vores dels finestrals. També és important donar èmfasi a les plantes, símbol representatiu per l’afecte sobre la natura a l’Àfrica.  

 

Els colors de la tribu

Els colors del cor d’Àfrica es vinculen a la riquesa de les seves terres fèrtils, per això és comú utilitzar tons com el vermell, groc, daurat, ocre i marró en totes les seves variacions. En algunes ocasions també es possible trobar el color verd amb una propensió molt fosca.

Aquests colors es veuen representats en catifes, figures decoratives, mobles i mantes d’adorn.

 

Materials en combat

Els materials naturals són una condició per l’estil africà, d’aquesta manera, buscarem mobles elaborats amb vímet, banús, rotang i fusta d’origen 100% natural.

En canvi, per elements decoratius prevaldran les pells, l’argila, la ceràmica, els ossos d’animals, els teixits bogolans i les fulles de ràfia, entre molts altres materials.

Una capbussada dins de la teva llar
29.10.2018

Les piscines d’interior són espais molt desitjats en les llars, ja sigui per la calma que transmeten o pel plaer que evoquen de submergir-se en l’aigua i sentir la pau i la tranquil·litat.

El concepte de piscina es remunta a la paraula piscis – peix en llatí -  que es basava en una estructura repleta d’aigua on depositaven uns peixos que es menjaven les larves dels insectes, per així netejar aquella aigua. D’aquí en endavant, s’ha vist una clara evolució de la percepció de les piscines, passant per una gran varietat de dissenys.

A continuació, recopilem els tres estils de piscines interiors que millor s’ajusten a qualsevol habitatge.

 

Un santuari de gres i bambú

Les piscines allargades amb un toc boho molt sinuós són una de les apostes més destacades. Es combinen espais on el blanc cobra un gran protagonisme amb tons molt suaus que evoquen la tendència eco, com les canyes de bambú, parets enfustades o plantes de tir alt.

S’aposta per crear un contrast amb aigua color turquesa sostinguda sobre estructures de gres amb tons grisencs i hi ha una clara inclinació per les piscines climatitzades amb cascada ampla que aporten un efecte SPA molt atractiu.

 

Entre cristalls

Per a les llars amb vistes d’infart, es preferible optar per piscines amb estructures de cristall per donar un efecte òptic innovador. Existeixen dos tipus de bases úniques: el mateix cristall que s’utilitza per limitar la piscina d’efecte passadís o bé microciment polit amb un toc industrial i modern.

L’ideal és buscar estructures amb espais geomètrics molt lineals i selectes.

 

Majestuositat al complet

Per últim, existeixen piscines majestuoses combinades amb tons soft modernistes; és habitual trobar estructures molt aplanades amb pilars que subjecten la pool area amb terres i parets revestides de marbre blanc i esquerdes grises.

Cobrirem tota la zona amb colors blancs, exceptuant la piscina que destacarà pel seu blau cel i complements gris fosc i afegirem unes hamaques i una taula amb acabats ondulats. També resulta interessant optar per cortines blanques amb caiguda per separar les diferents hamaques i crear espais íntims.

 

Informació bàsica per encertar amb la teva façana
22.10.2018

Gracies a la gran quantitat de portals que tracten temes d’arquitectura, disseny, interiorisme i demés, estem perfectament informats sobre les últimes tendències interioristes, els millors complements i colors per a cada tipus d’immoble, els mobles més cobejats, etc. No obstant, poques vegades rebem informació sobre les façanes més importants del S. XXI.

Per aquest motiu avui parlarem d’algunes de les millors opcions per a façanes així com de les seves qualitats per aconseguir un toc únic i molt especial.

Si ens remuntem diverses dècades enrere, la percepció sobre la façana es basava en la necessitat de cobrir l’espai personal amb la fi de crear un nínxol familiar. Això, feia que no es veiessin les façanes com un element estètic de l’habitatge.

A mesura que hem evolucionat han entrat en joc amb conceptes com el disseny, l’arquitectura i l’estètica, la nostra perspectiva ha donat un gir de 360º.

 

Modern Structures

Les façanes es caracteritzen per ser una de les zones on el primer impacte visual ho és tot. La façana transmet una primera impressió sobre l’habitatge, i inclús pot ajudar-nos a veure que hi ha dins.

Actualment i des de ja fa uns pocs anys, veiem façanes amb acabats de 90º, línies rectes i una estructura molt cúbica. Les formes minimalistes proporcionen elegància i modernisme; un exemple d’això el trobem en els sostres inclinats.

Una altra tendència que desborda en les façanes actuals es basa en la unió de diferents blocs en forma de cub, de menor a major grandària creant un efecte pyramid.

 

Paleta de materials

El ventall de materials i recobriments per les parets exteriors és infinit. No obstant, els més emprats per donar lloc a creacions de façanes espectaculars són la pedra, la fusta, el ciment, el metall, el vidre i el maó.

La pedra envernissada de blanc combina a la perfecció amb la fusta; el ciment juntament amb els maons i algun recobriment amb relleu, formen un tàndem fantàstic i el cristall juntament amb la pedra natural i el metall són el mix idíl·lic.

La tendència mixed floor al cor de les nostres llars
15.10.2018

Avui parlarem d’una tendència única que està arrasant en les llars del moment: els sòls combinats o mixtes. Tant simple com ajuntar dos paviments coberts de materials diferents, creant una estètica molt peculiar. Així mateix, podem trobar aquest estil en algunes parets, normalment com a continuació del gravat escollit pel sòl.

Els sòls combinats són la millor opció davant de la indecisió sobre els recobriments de la llar. Per què no ajuntar fusta i rajoles hidràuliques? Les combinacions són infinites.

 

El millor dels mixed floors

Per als amants dels espais oberts sense divisions convencionals, els sòls mixtes ajuden a dividir visualment els llocs de la llar engrandint visualment la mida de les habitacions. A més, al prescindir d’algunes parets, la llar es veu més il·luminada aprofitant al màxim la llum solar.

Aquesta tendència tan innovadora la podem trobar a qualsevol zona de la casa. No obstant, és habitual utilitzar-la com delimitador a la zona d’unió entre el menjador y la cuina, així com en passadissos – per cridar l’atenció – i en alguna zona del bany.

 

La barreja perfecta

Per escollir la combinació idònia tenim que deixar volar la nostra imaginació i ser originals amb la gran varietat de materials, formes i colors.

Dintre del mixed floor trobem diferents formes: el degradat, a tires, a quadres, per zones, amb estampats hexagonals aconseguint un “efecte puzle”, etc. en funció de la zona optarem per una forma o una altra. Per exemple, en banys apostarem per una barreja per zones i en passadissos a tires.

 

Materials en combat

Entre la gran multitud de barreges trobem la fusta amb rajoles hidràuliques o el gres com un must per molts interioristes. Però tot i això, també es contempla la incorporació del microciment , del marbre i la porcellana amb la fusta i les rajoles hidràuliques.

Els hexàgons com formes geomètriques treballant sobre aquests materials, donaran de que parlar en la tendència del disseny més modern.

Banys a l’estil marble trend
08.10.2018

El marbre, material que representa la bellesa, la força i l’elegància, agafa força i passa a ser un must en la decoració d’interiors de la nova temporada. Es tracta d’un element històric i protagonista d’escultures com Venus de Milo i David de Miquel Àngel que ens remeten a l’antiga Roma Imperial.

Sense cap dubte el marbre està present en la majoria d’immobles actuals, destacant en algunes zones com el bany, on cobra molta vida.

 

Un material únic ple de vitalitat

Les coloracions uniformes, jaspiades i a esquerdes són unes dels majors còmplices de la popularitat i el plaer que comporta el marbre en les nostres societats. Cadascun dels seus colors, textures i acabats ens traslladen als palaus més sofisticats de l’Antiga Grècia, on l’art era un camí per a la supervivència.

Actualment, el bany és la zona de l’habitatge en la que acostuma a haver-hi una major presència d’aquest meravellós material. Els més moderns i actuals compten amb el marble trend en colors sinuosos com el Black&White, però tot i així, depenent de la decoració escollida ens desviarem cap a colors com el vermell, el verd ampolla, el gris o el blau marí.

 

Un acabat exemplar

Si optem per un marbre polit, cal saber apreciar els acabats de les estructures: taulells rectes amb vorades a 90º acompanyats de dutxes al descobert i miralls panoràmics sense vores, que representaran el frescor i la modernitat del segle XXI.

Així mateix, els amants de la tendència total look poden optar per omplir tots els espais al més pur estil renaixentista amb tocs moderns.

Sòls de tendència
01.10.2018

Moltes vegades ens oblidem de la importància que tenen les bases que subjecten les nostres parets. Obviem el primordial per aferrar-nos als complements del nostre entorn. Per aquesta raó, saludarem als sòls més trendy que lluiran les nostres cases des d'avui i en endavant.

Els sòls personalitzats al detall, la ceràmica presidencial i la fusta seran els tres protagonistes per aconseguir una llar amb estil modern i cosmopolita.

 

Joc òptic per als teus peus

Cada vegada és més comú trobar llars en què es combina la neutralitat i el contrast. Per aquest motiu és preferible optar per sòls on el color sigui el millor aliat, apostant per les rajoles i els mosaics amb colors càlids - com el vermell -, i freds - com el blau - per crear ambients divertits i moderns.

Els dissenys geomètrics i florals tractats amb delicadesa i destresa donaran un resultat únic reforçant una de les tendències més atrevides fins ara: sòls combinats.

 

Sòls impol·luts

Un altre dels materials que trobarem aquesta temporada per donar-nos un to clàssic-elegant, són el gres i la ceràmica. A més de la brillantor i la resistència que ens transmeten aquests sòls, cal destacar la seva simplicitat en termes de manteniment.

D'altra banda, podem optar per colors grisos i tons més foscos per aconseguir un acabat metal·litzat, llis i amb aspecte de desgast industrial.

 

Classic Wood

Per als més clàssics, la fusta es presenta com un must en el disseny d'interiors. Les tonalitats que poden recobrir els sòls laminats es troben en un ventall sense fi, que va del negre al blanc.

Fa uns anys, els colors soft eren el número u de la wish list; més endavant, van ser els dark colours. En el cas de les cases ecològiques, on les plantes prenen gran importància procreant un entorn molt botànic, és ideal.

Surrealisme, l’art per sobreviure
21.09.2018

En l'estil surrealista, el ventall d'artistes és com un túnel sense fi. Es tracta d'un moviment sorgit a França en la dècada dels anys 20 on apareix l'enigmàtic i el caos en les obres més emblemàtiques.

Des d'icones com Salvador Dalí, Frida Kahlo i Pablo Picasso, passant per Joan Miró i René Magritte entre molts altres, es construeix un món per escapar de la realitat. Un univers paral·lel sense normes ni barreres, on el caos és ordre i el prohibit està permès. D'altra banda, el surrealisme ha inspirat a grans dissenyadors, remetent-se en llars amb molta força.


L'ordre del desordre

Quan ens parlen de cases al més pur estil surrealista pensem en llars molt recarregades i poc elegants, i és que aquesta és una percepció molt poc objectiva. L'art ens obre els ulls, i ens ajuda a veure les coses com volem.

Per procrear el surreal art al teu habitatge, només has d’endinsar-te en aquest estil i buscar l'equilibri perfecte. Començarem per la sinuositat del color blanc a les parets, que ajudarà a potenciar el contrast de tots els elements que completaran els espais.

 

El bressol artístic

Tot el que completa les nostres quatre parets es presenta com un must per aconseguir una llar d'artista. Els quadres seran els nostres millors aliats, però hem de vigilar com els distribuïm. Si disposem de grans espais ubicarem dos o tres pintures; en espais reduïts, comptarem amb només una peça.

Llums prodigioses amb colors com el groc, el vermell i el blau donaran vida al surrealisme juntament amb les seves estructures amb aires geomètrics. També podem optar per butaques majestuosos bicolor per donar un to més calmat i sofisticat.

 

In Wonderland

Els mobles amb formes atípiques subjectats per catifes d'animals ens ajudaran a endinsar-nos en un món com el d'Alice in Wonderland i veure més enllà del que és natural.

Com a punt final i per als amants de la tendència eco-friendy, podem incorporar algunes plantes misterioses com l’Heliconia, el Crotòn i la Galatea

All we need is green
14.09.2018

Aquesta temporada, més que mai, saludarem al color verd, disposat a entrar amb molta força a casa nostra. Ja no només l'utilitzarem com a símbol de calma i serenitat, sinó com a icona d'estil i disseny.

En representació de la vida, la fertilitat i la bona salut, el verd parteix de gran història i importància en l'evolució de la humanitat. Antigament, a diferència d'ara, es considerava un color primari pel seu simbolisme i no pel seu origen en barrejar el blau i el groc. Es donava més valor a l'efecte que transmetien els colors, tant a nivell psicològic com visual.

Aterrant a les llars més prodigiosos, trobem gran diversitat d'estils i tendències que li donen un sentit als habitatges actuals. Una d'aquestes porta el nom del green style.

 

Verd esperança

Aquest 2018 s'han obert les portes al verd i les seves tonalitats. Dins de tota la gamma que representa aquest color, veurem molta presència d'un to més enfosquit combinat perfectament amb un entorn molt soft.

Bancs de marbre recobertes de verd indi sobre una base grisenca tindran molt protagonisme a les cuines i els banys. D'altra banda, aquesta combinació de colors també es veurà reflectida en la decoració de la llar amb petits testos per aportar frescor.

 

Recobriments invencibles

La tapisseria pot ser un punt clau per crear una atmosfera de confort i estil. Així mateix, el sofà es vestirà de verd per traslladar-nos a la tendència clàssica-moderna.

Per als defensors de teixits clars com el beix en els sofàs, recorrerem a la contrastació amb coixins verds de vores daurades sent un must per lluir amb el cap ben alt.

D'altra banda, les cadires i butaques són imponents a ulls de tothom pel seu ús diari, d'aquesta manera, ens inclinarem per tapisseria i recobriments verd alfàbrega per gaudir de tots els àpats de la millor manera.

Com a últim, però no menys important, el daurat, el groc i el granat serien els tres colors més apropiats per combinar amb el protagonista del dia, el verd.

Decoració darrere del mirall
06.09.2018

Actualment el sector del disseny d'interiors està ple de creadors i artistes que expressen el seu propi estil.

En la decoració no tot és blanc o negre, sinó que podem veure una mateixa línia conceptual amb tocs contrastats de diferents estils. A continuació analitzarem aquelles llars en què predominen els tons neutres amb línies simples i austeres i que, a la vegada, estàn decorats amb abundant vegetació.

 

Llum i vegetació, el duo perfecte

A vegades percebem la nostra llar com un lloc sense força i amb una clara carència de vivacitat, per aquesta raó ens hem inclinat per un escenari on la natura pren un gran paper. La llum natural és un element primordial per a crear un ambient botànic.

Moltes vegades optem per un entorn natural, però amb molt d'estil i elegància. Els jardins verticals s'han convertit en el must per cobrir alguna de les parets més poderoses il·luminant el nostre menjador, escriptori i fins a la terrassa. Amb algunes plantes com la aspidistra, el cactus, el ficus i la Sansevieria aconseguirem un estil ressò sofisticat.

Pels amants de les flors, els qui creuen en la seva capacitat per relaxar la ment, la cuina és el lloc idoni per exhibir-les. La cimbidea, l'orquídia, la violeta africana i la flor del cirerer representen el súmmum per a una cuina impecable.

El cactus king size és una fantàstica opció per donar-li un toc més fresc i dinàmic a la nostra llar, comptant a més amb naturalesa seca com troncs refinats subjectes per una base de vidre.

 

L'estil Eivissenc

En les últimes dècades Eivissa s'ha convertit en la destinació de moda de totes les influencers i famosos del moment.

Espais amplis i blancs. La decoració eivissenca és subtil però imponent a la vista. Hi ha una tendència cap a la recerca d'elements recoberts de tons daurats que contrasten amb els tons blancs de l'habitatge. Tot això es completa amb grans veles decoratives i elements com pots ovalats.

Tips generals per aconseguir una sala d’estar actual
31.08.2018

Donant lloc a l’era de la immediatesa, la creativitat i la tecnologia, ens trobem en un punt on el disseny abasta una diversitat i imaginació desmesurada. Gràcies a la gran quantitat d’eines de les que disposem, comptem amb la possibilitat de crear una llar i un entorn d’allò més desitjats.

Mai vas considerar la sala d’estar com una de les zones principals de la llar? Sense cap dubte es tracta del santuari perfecte per a llegir, escriure o rebre als invitats més desitjats. Per això, no pot prescindir d’importància.

Com diuen sovint els pares, ‘tot torna’, i és que raó no els falta. Les sales d’estar modernes i simples s’uneixen a les tendències vintage per donar-li un aire desenfadat.

 

El color de la vida

En les sales d’estar del 2018 coneixerem la combinació de tons neutres amb tocs de color, com per exemple els sofàs grisos o nudes acompanyats de coixins vermell bordeus.

També destacaran el groc assolellat, el blau fosc i el verd amb tots els seus matisos. Aquests colors es poden presentar també com formes geomètriques en catifes, butaques, mantes i taules.

Però els detalls daurats de llautó li donaran majestuositat i glamur al nostre entorn.

 

La central de la calidesa

El formigó pot ser una opció com material per representar el sòl de la teva llar donant-li fermesa i una pinzellada de modernitat. A la vegada, aquest material quedarà perfectament combinat amb mobles de fustes fosques i acabats rectes.

El mobiliari en general es veurà subjectat per potes rectes i fines amb tendència a estrènyer, com les cadires Whisbone, una clara influència per enguany.

 

Marquem la diferencia

Els detalls poden marcar un abans i un desprès, per això adornarem la llar amb algun quadre de motiu botànic, com podria ser una làmina il·lustrada amb un full de la Costella d’Adam.

Després podem centrar-nos en petites plantes, espelmes encaixades amb daurat, plats decoratius i algun estampat tropical per donar un efecte boho chic.

Com aconseguir un estil nòrdic senyorial
21.08.2018

La tendència per presentar la teva llar de la millor manera porta el nom d'estil nòrdic. Sorgida del fred de Finlàndia, Noruega, Suècia i Dinamarca de principis del segle XX, ha acabat sent la joia de la corona per a la decoració d'interiors a nivell europeu i fins i tot mundial.

A aquest estil se li afegeix un aire una mica senyorial amb espais regis restaurats per adquirir més presència. A més, es recalca la llum com un recurs essencial per als països nòrdics europeus. D'aquesta manera, es busca contrarestar la poca lluminositat que pot haver-hi en aquests llocs freds amb colors clars, sobretot en parets.

 

Un focus casolà

Com hem esmentat, la foscor no és una opció per a una casa nòrdica. El blanc, líder en la gamma de colors, s'acompanya de gris i beix. No obstant això, el negre pot ser una altra alternativa per crear un ambient més sofisticat.

D'altra banda, optarem per tons marronosos amb una tendència més viva, escollint el Haia i el Bedoll per a mobles i sòls.

 

El disseny geomètric dels teus racons

Contemplem formes rectes i simples amb sinuoses corbes transmetent practicitat i ordre. Aquests perfils els veurem plasmats en taules, armaris, catifes i sobretot a la cuina. Un lloc on la simetria lineal té molta transcendència.

Pels que tinguin dubtes a l'hora d'escollir un model de cadira hi ha l'opció de l'Eames Plastic Chair, un èxit dels dissenyadors Charles i Ray Eames, que recrearan la llar al més pur estil nòrdic.

 

El mix club

Visitem el club més vintage per donar-li un toc especial a la nostra llar. Es dóna la benvinguda a peces amb estils alternatius per donar-li un toc personal. Busca algun sofà de l'estil Chester i deixa que el teu saló brilli per si mateix.

Minimalisme: Menys és més
10.08.2018

El minimalisme es defineix clarament com un corrent artístic aterrada als anys 60 i encaminada per Richard Wolheim, filòsof britànic defensor de l'art visual. L'objectiu principal del terme minimalism es centra en utilitzar el mínim, és a dir, només elements fonamentals, evitant l'acumulació d'objectes.

Els espais són molt importants per a les llars amb aire minimalista. No obstant això, els llocs reduïts no són cap barrera per a la tendència que lidera a l'època moderna.

Amb el pas dels anys, aquest art en què "menys és més" s'ha anat adaptant a diferents estils, tradicions i disciplines com és la moda i la gastronomia. Per això, és molt comú trobar aspectes minimalistes en diferents sectors.

 

La base de la calma

L'ordre i la perfecció són algunes de les sensacions que ens transmeten les estructures de les cases minimalistes. Parets recobertes de la puresa que ens encomana el blanc contrastades amb racons en els quals predomina el negre o el gris perla.

Per aconseguir un ambient més apropiat evitarem, en la mesura del possible, una sobrecàrrega de portes, optant per enllaçar diferents zones de l'habitatge com podrien ser la cuina i el saló. D'altra banda, podem aconseguir un aspecte més elegant amb portes "al descobert" o simplement deixant al nu una part de la paret.

 

Mobles a 90 graus

El mobiliari en el món de l'interiorisme és un dels recursos amb més transcendència per canviar la visió del nostre habitatge. Línies rectes, elegants i simples són alguns dels trets més característics dels mobles minimalistes. Predominen els tons com el marró fosc, beix, negre, blanc i gris perla.

Cal destacar que no sempre ens haurem de prendre al peu de la lletra la perfecció de mobles amb línies a 90º. Podem decantar, per exemple, per piques i cadires ovalades que li donin un toc distintiu i únic.

Peces baixes amb potes metàl·liques o de vidre són el must de l'art modern, sense oblidar-nos del sistema d'obertura touch que es presenta com una tendència molt prometedora.

L'estètica novaiorquesa captiva les llars modernes
03.08.2018

Aterrant a la gran poma del S. XXI reprenem la llar al mateix estil novaiorquès. Màxima representació de la diversitat de cultures i modes que poden conviure en una mateixa ciutat, com és Nova York. Una tendència imponent a ulls de tothom i amb molta presència a la gran pantalla arribant al món sencer amb la seva modernitat i elegància.

L'estil fabril inspirat en els oficis tradicionals i industrials ha topat amb l'interiorisme novaiorquès, mostrant-se amb les seves grans i antigues estructures. Donarem la benvinguda als espais oberts amb sostres alts, interiors lluminosos i el blanc com a to principal per decorar la llar.

 

Reviure la paret

Un element molt important per donar-li a casa teva un acabat molt novaiorquès són les parets de maons. Aquest material s'ha de combinar amb parets blanques, grises o tons marronosos. Així mateix, comptarem amb grans finestrals minimalistes que il·luminaran la nostra llar de manera natural evitant sobrecarregar el nostre habitatge amb llums artificials. Les millors opcions són finestres llises o a quadres per no deixar de apropar-te al cor de Brooklyn.

L'art defineix en gran part la ciutat que mai dorm. Pintors, publicistes, escultors, actors i cantants han contribuït a la definició de la idea que tenim sobre l'estil novaiorquès. Aquesta disciplina de la qual parlem es manifesta amb elements com grans ventiladors estil retro, cornamentes, complements metal·litzats o instruments musicals com el saxofon.

I com a últim, però no menys important, els quadres. Les pintures són una clara manifestació dels nostres pensaments i del que volem transmetre, per això necessitem donar-li un caràcter personalitzat a la nostra llar per completar-al més pur estil novaiorquès.

 

Decoració New York Style per al teu mobiliari

Tot aquest art del que hem parlat es plasma amb un aire més sinuós en el mobiliari de la casa. Cal centrar-se en peces minimalistes i modernes que evoquin un estil retro-modern i combinar-les amb alguna peça de colors forts per donar-li èmfasi amb contrastos elegants.

Una de les tècniques per crear una major impressió de sostres alts s'utilitza amb els mobles. Cerca peces baixes que estiguin arran de terra i crea un efecte on s’acabarà guanyant alçada a les parets. Per molt que pugui semblar un espai amb molts contrastos és primordial l'ordre i la neteja per aconseguir l'aspecte al qual aspirem.

El camí al cubisme
27.07.2018

El disseny modern s’ha convertit en una de les tendències més desitjades per les llars amb interiors exclusius. Amb el pas del temps es busca trobar peces i decorats atípics que transmetin un aire personal i revolucionari. Espais blancs, nets i amb acabats rectes s’uneixen amb el cubisme, la tendència de l’art modern que sorgí a principis del segle XX, encapçalada per Pablo Picasso.

El cubisme modern combina tons suaus contrastats amb negres, violetes, verds i taronges, on en moltes ocasions es busca procrear un joc visual amb formes i colors.

 

Simplicitat per la teva ment

El cubisme busca magnificar-se i mostrar-se exalçat dintre dels límits de la simplicitat i finor que transmeten les formes geomètriques. Aquest desig de reafirmar el cubisme com art, es veu reflectit en els materials, instal·lacions i adorns decoratius.

Línies rectes, cercles i quadrats en la recerca d’una simetria i equilibri que representen la puresa d’aquest estil.

 

Materials

Materials com el cuir, el vidre, el ferro i la fusta són freqüents en el mobiliari d’una casa cubista. El cuir freqüenta, sobretot, en els sofàs més moderns del moment juntament amb el vidre per llums d’alt standing. A més, trobarem menjadors amb mobles de fusta amb un estil minimalista.

Un dels mobles amb major representació del cubisme és el divan, semblant a un sofà, però amb caràcter decoratiu.

L'auge de l'estil Zen
20.07.2018

La tendència Zen inspirada en l'estil oriental es basa en un ambient harmònic i s'associa a conceptes com tranquil·litat, ordre, pau i simplicitat. Aquest concepte es tradueix com "meditació" i és originat per l'escola del budisme, on es justifica la decoració amb figures de Buda, pedres i plantes. La tendència Zen no només es basa en llocs tranquils i simples, sinó també es centra en un estil de vida.

 

Estilisme

Les llars a l'estil zen tenen molta connexió amb la naturalesa i mostren gran compromís utilitzant colors terra combinats amb blancs, beix, grisos i algun rosat. El terra de fusta o gris ciment són opcions assegurades per lluir la teva casa al pur estil zen, i sobretot no t'oblidis d'utilitzar mobles simples, amb línies ben acabades. La simetria i la neteja són pilars molt importants per respirar serenitat i aconseguir la relaxació completa de la teva pròpia ment.

La decoració en excés no és una opció per aconseguir aquesta harmonia a la qual es vol arribar, per això es redueixen al mínim els objectes decoratius que puguin dispersar la ment.

 

Tocant al terra

El mobiliari és una reflexió de l'estil personal de cadascú, escollint llits tatami o futons com a manifestació de l'expressió zen. El descans personal és un concepte essencial a la filosofia budista en habitacions simples, ordenades i amb elements molt minimalistes.

 

Respirant la calma

Els mobles fets d'elements naturals com el bambú i la fusta ocupen el número u de prioritats de la llar. Plantes com bonsais, gerros, ceràmica, fonts i elements amb ratan, vímet i bambú reneixen per aconseguir un disseny net i lliure d'estrès. L'olor a natura ens ajuda a traslladar el nostre cos a un ambient de relaxació recorrent a olis, fragàncies naturals i encens suaus.

Decoració RAW
13.07.2018

Tot i que hi ha multitud de tipologies decoratives, l'estil Raw - o el que podríem traduir literalment com a decoració en cru - és una fórmula relativament nova, fresca, desigual i la simplicitat de la qual s'ha convertit en una de les seves millors cartes.

Per aquells que cerquen un estil únic i particular amb un toc desenfadat i molt especial, aquest es convertirà en el seu estil favorit.

 

Una decoració natural

Sens dubte és imprescindible partir del color blanc i les tonalitats clares per començar a planificar el nou estil de l'immoble. A partir d'aquí es podràn situar la resta d'elements.

Part d'aquesta senzillesa prové de la necessitat de crear un espai obert, net, sense soroll ambiental i que desprengui una sensació de benestar.

És important destacar que la major part de la decoració que s'inclogui en l'habitatge serà natural i sense tractar. La fusta, per exemple, és probable que estigui esquerdada i contingui textures aspres atès que tot just està tractada. Amb aquests trets tan característics es pretén aportar calidesa a l'ambient.

 

Càlid i sense luxes

Malgrat que en un primer moment, la línia decorativa del Raw pot semblar freda, la inclusió de materials com la fusta, resten aquest efecte.

Així mateix, els elements decoratius com teles, plantes, flors, bols, etc. són els que aporten més calidesa. No obstant això, cal saber moderar el seu ús perquè no es produeixin un efecte negatiu i un ambient sobrecarregat.

Preferiblement és millor utilitzar materials secs i en tons clars: espart, corda i catifes de fil són una bona elecció. Les banquetes de fusta, els rellotges grans de paret i les cistelles de vímet també són elements clau.

Decoració pels nens
06.07.2018

La decoració és un punt clau i que cal tenir en compte quan un entra a viure en un nou habitatge. Gràcies a ella es poden aconseguir espais únics i meravellosos - indiferentment de si l'espai del que disposem és gran o més aviat petit -.

En aquest post ens centrarem en les habitacions per a nens atès que, des de ben petits, és recomanable que disposin d'un espai propi en el qual es sentin còmodes. Un espai amb tons clars, llum natural, zona d'estudi... són alguns punts clau que no s'han de passar per alt atès que, ben treballats, poden repercutir positivament en el menor

 

Distribució de l'espai d'estudi

És necessari que tots els nens sempre disposin del seu propi dormitori i, a més, d'una zona habilitada per a l'estudi. Aquesta última pot trobar-se dins de l'habitació o bé en una altra àrea de l'immoble.

Els pares són els que decideixen en funció del que creuen més òptim. Una zona d'estudi en la seva pròpia habitació els permet estar més còmodes, relaxats i sense soroll. No obstant això, als pares els impedeix tenir-los molt vigilats. En canvi, si la taula de treball es troba a la sala, sí es pot exercir més control sobre els petits, per saber què estan fent.

 

La importància de la llum

Dir que els nens es distreuen amb molta facilitat és una realitat que tots coneixem. Per això, cal que el lloc habilitat pel seu estudi contingui les mínimes distraccions possibles i, si pot ser, disposi de llum natural.

Com més còmode i agradable sigui el seu espai, millor. Una taula gran, una butaca còmode, prestatgeries per tenir ordenats llibres i altres materials...

 

El seu petit gran espai

Perquè el seu espai sigui únic cal tenir en compte diversos factors:

 • Que sigui lliure de soroll i distraccions: sense tele, música, videojocs o altres distraccions d'aquest estil
 • Que disposi de tot el material necessari a mà (llapis, llibres, colors, cola, tisores...)
Planificació i distribució del dormitori
25.06.2018

El dormitori és una de les habitacions de la casa en què prima la comoditat i el benestar. Per aquest mateix motiu, dissenyar un espai agradable que convidi a gaudir de l'estada és fonamental.

Tot i que sol ser una zona en la qual no es compta amb un excés de mobiliari i en la qual les opcions són "limitades", hi ha diferents fórmules per aconseguir que sigui el lloc perfecte per a qualsevol persona.

 

Una correcta planificació

La planificació i el disseny del dormitori no haurien de variar molt de qualsevol altre espai de la llar. Per evitar errors és important començar fent un planning de l'espai disponible i de les idees decoratives que es tinguin en ment.

Cal prestar atenció a les cantonades, les finestres, els armaris de paret - si els hagués -, les preses de llum, el balcó, la terrassa i les portes. Una vegada que s'hagin contemplat totes les dades importants, és el moment d'escollir l'estil decoratiu que més ens atreu, el mobiliari que millor pega i la ubicació idònia.

 

Els mobles essencials

Tot i que cada un té les seves prioritats a l'hora d'organitzar el dormitori, el llit - com és lògic - segueix sent l'actor principal d'aquesta obra. Al voltant de la mateixa es situaran la resta dels mobles que també cobren un paper rellevant en tot el conjunt.

Un dels punts més importants de tot el procés és el de decidir l'estil dels mateixos perquè la decoració de l'habitació sigui unànime. En aquest punt és realment important mantenir una linealitat respecte a la resta de mobles, colors, estils i formes.

Cal tornar al planning i decidir on situar aquests mobles. En el cas dels armaris hi ha varies possibilitats atès que, des de fa un temps, hi ha armaris encastats, exteriors o nous formats com els rucs, encara que això són apostes més arriscades.

Coherència i linealitat són els elements clau per aconseguir un bon resultat.

 

Una habitació més pràctica

El que per a molts, dècades enrere, va ser una habitació normal i corrent, avui s'ha convertit en un dels espais més importants i millor cures de la casa. N'hi ha que segueixen connectats a la feina a casa i escullen l'habitació per continuar amb la seva rutina o altres que decideixen veure la televisió des de la mateixa llit per una qüestió de comoditat.

Si tu també apostes per una habitació més pràctica, no deixis d'incloure aquesta idea. Sigui com sigui, la nostra recomanació és què puguis dissenyar un espai d'acord a les teves necessitats, sense massa mobiliari i deixant espai per a la teva moviment. Una àrea que et permeti estar còmode, relaxat i centrat en el teu dia a dia.

Parets, més enllà de pintura i paper
15.06.2018

Amb el pas del temps, en tots els sectors, sorgeixen noves modes, estils, dissenys... Com era d'esperar, en arquitectura i en disseny, aquesta regla també es compleix.

En qualsevol habitatge, les parets, tot i que solen tenir menys protagonisme del que els pertoca, són un element clau atès que permeten recrear diferents ambients i jugar amb la creativitat per aconseguir espais únics.

Plaques, detalls de fusta, miralls o vinils són només algunes de les últimes tendències que han provocat que les parets llises o empaperades passin a un segon pla.

 

Fusta, un material acollidor

Els revestiments de fusta permeten afegir un extra de calor humà a qualsevol llar, un punt molt destacable si l'immoble està ubicat en una zona de fred i es vol contrarestar aquest efecte.

Cal destacar que no és estrictament necessari cobrir la paret sencera d'aquest material, sinó que es poden afegir formes irregulars, fins i tot en diferents tonalitats, per fugir de l'excés. Les parets de fusta són fàcilment combinables així que els miralls o els elements decoratius amb centelleigs brillants són dos aliats perfectes.

 

Acer i plaques

Revestir les parets amb plaquetes metàl·liques - gairebé sempre d'alumini -, metalls o elements fred és una altra de les fórmules que està tenint millor acollida en els últims temps.

Aquesta mena de materials aporten a l'habitatge un estil més comercial, totalment oposat al plantejat prèviament. Habitualment l'estil industrial és el que sol incloure l'alumini com a material primordial.

 

Maó, antic i versàtil

L'element base per a la construcció de la major part dels habitatges, avui dia ha passat a convertir-se en una solució per decorar qualsevol llar.

El maó ofereix infinites possibilitats. Les versions més clares maximitzen les seves propietats en espais en què comptem amb llum natural. Els models més foscos solen utilitzar-se per crear combinacions de color, mosaics o patrons.

Si es combina correctament, el maó pot crear un estil rústic o de tall industrial.

 

Marbre, clar i senzill

Tot i que va tenir el seu auge en la primera meitat del S. XX, el marbre ha tornat a convertir-se en tendència.

Entenem que això es deu, principalment, a la senzillesa de la seva cura i les virtuts de la seva composició. Tot i que no es tracta d'un element econòmic, si s'utilitza únicament en determinats espais com banys, prestatgeries o parets, sí que és assequible.

Sens dubte el marbre atorga una sensació d'amplitud, higiene i tranquil·litat que el converteixen en un material molt desitjat.

 

Evita errors bàsics a l’hora de decorar una casa
08.06.2018

Quan es comença un nou projecte en parella, efectuar una mudança o redecorar l'habitatge de tota la vida, porta a que es cometin errors al llarg de tot el procés decoratiu. Malgrat que alguns poden ser lleus i de menor importància, hi ha altres que, si és possible, hauríem d'evitar perquè no suposin un problema a llarg termini.

Una planificació correcta i adequada és imprescindible per no haver de passar per aquest tipus de situacions. A continuació repassem algunes de les regles bàsiques.

 

Llum, colors i formes

Tot i ser conceptes bàsics i molt senzills, una gran quantitat de persones no reben l'atenció suficient i, en conseqüència, cometen errors que a la llarga els repercuteixen. Un dels més greus i irreparables és el de no tenir en compte si el seu futur habitatge compta amb llum natural o no o bé no fixar-se on incideix la llum natural i a quina hora per distribuir els espais de l'immoble correctament.

És imprescindible conèixer bé cada racó de la casa per treure-li el màxim profit possible i evitar futurs canvis costosos.

D'altra banda, els colors de les parets i les formes de les estades són altres factors determinants. Cal evitar caure en capricis cromàtics i optar per tons neutres que no cansin ni passin de moda. Pel que fa a les formes, és molt important calcular les mesures necessàries perquè els mobles encaixin sense problema.

 

Barreja d'estils

Avui en dia, la multitud d'estils decoratius que existeixen al voltant del món fa que moltes persones no sàpiguen per quin decantar-se. El resultat pot ser nefast, donant lloc a un habitatge en el que conviuran diversos estils totalment incompatibles entre si.

L'òptim és decorar l'habitatge amb un únic estil decoratiu o, com a molt, dos. Tot i la flexibilitat d'alguns estils, no s’ha abusar.

 

Plantes sí, però sense abusar

Les plantes són una forma de decoració relativament moderna - o almenys l'ús de plantes en la majoria d'estades -. Les plantes naturals aporten oxigen, color i a més a més es poden convertir en un petit hobbie.

No obstant això, hi ha qui per falta de temps prefereix optar per les artificials, cosa que a priori no té major inconvenient. El problema arriba quan abusem d'aquestes donat que acumulen gran quantitat de pols, algunes es veuen clarament artificials i acaben per tornar-se monòtones.

Per aquest motiu es recomana fer ús de plantes i flors de temporada - en la seva justa mesura - que van canviant i ofereixen diferents tonalitats a l'habitatge.

La tornada del Mid-Century Modern
04.06.2018

Pels que encara no hagin escoltat el terme "Mid Century", es tracta d'un estil de decoració - sorgit a mitjans del S. XX - que destaca pel predomini dels materials naturals i que, actualment, s'ha convertit en una de les tendències més seguides pel que fa a la decoració d'interiors, ja sigui en llars o en centres especialitzats.

Com passa en el sector de la moda, en decoració, tots els estils tornen. Per aconseguir que un habitatge es converteixi en referència del Mid-Century Modern cal seguir unes pautes bàsiques.

 

Des de fora i cap a dins

Al Mid-Century hi ha una important influència de la naturalesa, que s'ha de veure reflectida a l'interior de l'immoble.

Per aquest motiu s'anima a connectar la part exterior de l'habitatge amb l'interior de la mateixa, a través de diferents elements naturals: des de plantes i flors fins a materials com la fusta i la pedra.

 

Els tèxtils més recurrents

Aquest particular estil compta amb importants elements distintius fàcilment recognoscibles. Les parets, els tapissos i les teles destaquen per la repetició de patrons amb un impactant poder visual.

Malgrat que la repetició, en un primer moment, pot semblar que genera una sensació de monotonia o cansament, si s'utilitza amb moderació, pot evitar-se el cas.

És recomanable fer ús dels patrons puntualment, dosificant aquestes formes i colors per totes les habitacions i estances de la casa.

 

Decoració icònica pel teu mobiliari

La decoració de mitjans del S. XX destaca per la seva innovació, la qual queda clarament reflectida en el mobiliari.

Es tracta d'una decoració més senzilla - però no més senzilla - basada en elements icònics.

Torna l'estil Victorià. Converteix casa teva en un palau
25.05.2018

Sens dubte, la tendència victoriana torna - carregada de novetats i sorpreses - per quedar-se. Per a aquells que no ho coneguin, es tracta d'un estil anglès que, sense arribar als extrems decoratius i ostentosos del seu predecessor el barroc, també inclou elements vistosos, una extensa gamma de colors i una gran quantitat de materials luxosos. En definitiva, recrea la moda dels palaus anglesos de l'època victoriana.

Pels amants dels canvis que vulguin portar la decoració de casa a un nou escenari, tractem els principals punts de referència d'aquesta tendència.

 

El paper d'Anglaterra

Anglaterra és un dels principals actors d'Europa. En el món de l'interiorisme i de la decoració, per exemple, el Regne Unit té un pes molt important, especialment si ens remuntem al segle XIX, època en què l'estil victorià va tenir la seva màxima esplendor.

En aquell temps, els colors més recurrents per adornar els palaus en què s'allotjava la noblesa, eren el blanc, el gris i el beix que es complementaven amb altres més foscos com l'ocre, el blau o el verd.

Actualment els tons segueixen sent els mateixos. No obstant els colors suaus - com el rosa pal - així com els cridaners - com el fúcsia - han anat guanyant terreny.

 

Luxe en materials i teles

Tant en els materials tèxtils com en les estructures, l'estil victorià compta amb un notable nombre d'elements recarregats. Les teles i els sofàs estan impregnats amb potents estampats que donen color i vitalitat a la resta dels elements que, com sempre, han d'estar en harmonia amb el conjunt.

 

Sostres alts i llum blanca, un altre key point

La llum i els sostres són importants si volem recrear un estil victorià com els d'abans. Per norma general, les motllures i peces decoratives combinen amb el sostre, mentre que la llum prové de grans làmpades situades al centre de l'estada.

Feng Shui: descobreix com influeix en la teva decoració
18.05.2018

El Feng Shui no és un estil decoratiu, ni una tradició xinesa sinó que més aviat es tracta d'un art que analitza com influeix l'espai que ens envolta en el nostre dia a dia i en el nostre benestar. La traducció literal parla de vent i aigua, elements molt presents en tota la decoració relacionada amb aquest terme.

Hi ha diverses tècniques mitjançant les quals es pot aconseguir que un habitatge sigui un lloc en el qual trobar-se realment còmode. Espais oberts, miralls, fluxos d'energia, plantes o flors són alguns dels punts fonamentals per començar a construir una estada en la qual predomini la tranquil·litat

 

Predomini de la senzillesa

El Feng Shui es caracteritza per la senzillesa i simplicitat dels elements, els espais oberts i la lliure circulació d'energies. L'escassetat d'objectes, per tant, és una de les característiques fonamentals

Aquesta característica és evident en tot l'immoble, sobretot a l'entrada, considerada un dels punts clau. La mateixa ha d'estar lliure de mobiliari, prestatgeries, quadres i qualsevol tipus d'objecte cridaner. No obstant això, s'aconsella decorar-la amb miralls i plantes.

Tot aquell objecte que acapari o estanqui energies no és benvingut en aquest estil asiàtic. Sentir-se tranquil i positiu és fonamental.

 

La importància de la natura

Pels amants d'aquest reconegut estil asiàtic, la natura té un important pes sobre la resta d'elements. Segons els seus propis seguidors es tracta d'energies renovables que han d'estar presents pràcticament en qualsevol habitació de la casa.

Creen un estat de positivisme, tranquil·litat i permeten que les energies circulin sense estancar-se.

 

Adéu energies negatives

És important que la llum entri de forma natural i pugui regular-se a través de persianes o cortines per evitar la presència d'energies negatives. Aquestes últimes poden evadir-se amb l'ús d'espelmes o bé amb una mica de sal que s'haurà de recollir després de 24 - 48 hores.

Espais oberts, elements naturals, decoració senzilla i llum natural són els grans pilars d'aquest estil tan cool que servirà per aconseguir un estat de pau i benestar.

 

Cuina oberta: avantatges i inconvenients
15.05.2018

El que va sorgir com una forma de maximitzar l'espai de les cuines a principis del S. XXI, recentment s'ha convertit en una tendència que va sumant adeptes progressivament. Optar per una cuina oberta té avantatges i inconvenients així que, abans de començar la reforma d'aquest espai, cal informar-se correctament per prendre la decisió més adequada en funció de les característiques i necessitats de cada un.

 

Cuina oberta, disseny i espai

Espai. Sens dubte, es tracta de la característica més valorada d'aquest format de cuina tan actual. El fet de prescindir d'una paret que separi dos espais diferents - habitualment cuina i saló - ens permet aconseguir un espai obert molt més agradable i confortable en el qual la distribució del mobiliari no aclapara.

Normalment, per delimitar els dos espais s'opta per una barra americana. Aquest tipus d'obra dóna la possibilitat de cuinar sense perdre de vista a possibles convidats que estiguin gaudint d'una agradable xerrada al sofà del saló.

 

Cuina oberta i els seus desavantatges

Malgrat el disseny modern i actual de les cuines obertes, cal destacar que aquesta moda tan actual que ha aconseguit ser tendència a les últimes dècades pot tenir alguns punts negatius.

Les olors són una de les grans desavantatges. I és que, atès que no es compta amb una paret o estructura que separi la cuina de la zona d'oci de l'immoble, és important disposar d’una gran campana extractora de qualitat que sigui capaç d'eliminar totes les olors. No obstant això, per a aquells que no cuinin mai a casa no suposa cap problema. Per això, cada cas ha d'analitzar-se individualment.

Abans de decidir quin format de cuina és el més oportú per implantar en el nou habitatge, és important avaluar detingudament els pros i els contres de la cuina oberta.

Paviments pel bany, solucions amb estil
04.05.2018

Afrontar unes obres, una remodelació o decorar un bany és molt més complex i laboriós del que pot semblar en un primer instant. Sòls, mobiliari, canonades, miralls... Cada petit detall ha d'analitzar-se exhaustivament i amb precisió, valorant els pros i els contres que comporta, amb la finalitat d'aconseguir un resultat exitós.

A continuació fem un repàs als paviments més sol·licitats i amb més demanda del mercat actual. Diferents opcions que es poden adaptar a estils molt dispars.

 

Micro ciment, seriós i formal

El micro ciment és una de les opcions més vistes de les reformes de la temporada 2017 - 2018. Es tracta d'un sòl que presenta una gran quantitat d'avantatges, des del seu aspecte elegant i subtil fins al seu fàcil manteniment i la seva alta funcionalitat.

 

Fusta i laminats, semblant però no idèntic

Malgrat que la fusta i els laminats presenten una estètica molt similar, la diferència entre tots dos recau en la instal·lació.

D'una banda, el laminat són capes de fusta flexible que poden instal·lar-se fàcilment i que atorguen a la llar un toc de calor i proximitat. D'altra banda, la fusta aporta un toc senyorial amb aires de sofisticació. No obstant, a causa de les característiques intrínseques del bany, aquest material no és una de les opcions més adequades atès que el manteniment és molt més complicat en un ambient que tendeix a ser molt més humit que la resta de l'habitatge.

 

Rajoles hidràuliques, un clàssic de tota la vida

Potser aquesta sigui l'opció més recurrent i més vista. I no només en immobles particulars sinó també en bars, restaurants, hotels i un llarg etcètera.

Es tracta d'un material resistent, fàcil de netejar i que presenta la possibilitat de ressaltar l'estil del bany gràcies a la seva decoració geomètrica.

 

Pedra natural, l'opció més neutra

Per anar un pas més enllà en la reforma de l'immoble, la pedra natural – en qualsevol dels seus vessants i colors – és perfecta pel bany. En tons foscos donarà al bany un toc de distinció i facilitarà la neteja del mateix. En tons clar donarà lluminositat i claredat a l'ambient.

Estil parisenc
27.04.2018

La globalització és un concepte que va molt més enllà de les macroeconomies mundials. Es tracta d'un moviment pel qual, les tendències i els estils viatgen de país en país per deixar la seva posició en la cultura, la moda, la decoració d'interiors i la forma de vida. En aquest context, l'estil parisenc, torna a ser tendència.

Els colors, les formes i els sostres alts formen part de la seva identitat, així com l'ús de la fusta i la inclusió de detalls al més pur estil barroc. Les mescles de materials i tèxtils són algunes de les claus que cal saber si és interessant portar els Campos Elíseos fins al saló de casa.

 

Mescla de teixits i materials

Per descobrir aquest estil i traslladar-lo a la nostra casa és important investigar en els grans pisos del centre parisenc, caracteritzats per la construcció d'alts sostres i l'ús de catifes, amb l'objectiu de mantenir el sòl calent al fred hivern de París.

Les catifes, per tant, són un dels elements decoratius bàsics d'aquest estil. No obstant això, cal destacar que també es pot optar per tapissos i altres tèxtils com els coixins de colors cridaners - especialment vermells, daurats i verds -.

Per la seva part, la fusta es posiciona com el material més recurrent gràcies a la seva versatilitat, elegància i delicadesa. La seva capacitat per adaptar-se a tot tipus d'immobles, de la mida que sigui, convertint-lo en el perfecte aliat per aconseguir un toc senyorial i amb classe.

 

Il·luminació clàssica i altres detalls representatius

Les làmpades d'aranya, també són una forma d'aportar el classicisme que demanda l’estil parisenc. La majoria d'elles, de vidre, compten amb diferents extensions que aporten a la casa un toc al més pur estil Versalles. Es tracta de làmpades cridaneres, de colors vius que han de tenir un lloc protagonista.

De la mateixa manera, les obres d'art i el respecte per l'estructura original de la casa, són altres aspectes importants de l'estil.

Plantes d'interior, una solució plena de color
20.04.2018

Existeixen molts tipus de pisos, àtics i lofts que no disposen d'una terrassa o d'un jardí per poder decorar amb tot tipus de plantes i flors. No obstant això, hi ha multitud d'idees i propostes fàcils, interessants i senzilles per poder gaudir de l'interior d'un habitatge ben adornat i ple d'alegria.

 

Cerimán, senzilla i exòtica

A aquells que no poden permetre’s dedicar hores a la decoració floral de casa, el cerimán és una de les plantes perfectes per mantenir l'immoble viu i alegre, amb molt poques cures. No requereixen una llum excessiva, ni un regadiu constant de manera que simplement n'hi haurà prou amb anar revisant el seu estat de forma puntual. Les seves grans fulles verdes de forma irregular donaran un toc de força i color a qualsevol de les cantonades de la sala, menjador o habitació.

 

Heura, vitalitat i color

Encara que normalment sol estar present en les parets de les edificacions, l'Heura pot ser un aliat perfecte per decorar l'interior d'una casa. No necessita moltes cures així que només cal preocupar-se d'instal·lar unes guies perquè la planta faci el recorregut desitjat.

 

Sansevieria, la planta independent

Aquestes plantes de fulla punxeguda no només són originals sinó que també molt pràctiques i de fàcil cura. Els que les coneixen, advoquen per "passar" d'elles i és que com més independents són, millor creixen. Són plantes de mida mitjana, ideals per posar sobre prestatgeries o sobre el centre d'una taula, ja que són senzilles de moure, d'un costat a un altre. Es poden combinar vàries de diferents mides en tests de colors per potenciar un ambient càlid, tranquil i acollidor.

 

Cactus, un bàsic de qualsevol llar

En els últims anys els cactus han adquirit un gran valor a les llars. Les diferents formes i mides, la seva originalitat i les seves cures pràcticament nules la converteixen en una planta perfecta per acompanyar el nostre menjador, despatx o lloc de treball. A més, cal destacar que absorbeix la irradiació de televisions i portàtils, de manera que no només es limita a decorar l'ambient.

Els millors tips per organitzar el teu jardí
13.04.2018

Les cases amb jardí ens donen l'oportunitat d'explotar un espai del que no tothom disposa, per donar a la nostra casa un estil diferent i un toc personal. Avui t'acostem els millors consells per decorar-lo i treure-li el màxim profit. És important valorar les característiques del mateix per maximitzar les seves virtuts i minimitzar aquells aspectes que no agraden tant.

 

Organització i anàlisi

De la mateixa manera que no totes les cases són iguals, no tots els jardins presenten les mateixes característiques. A l'hora d'organitzar l'espai és important decidir a quina àrea és millor situar els diferents elements com plantes, àrees de joc pels més petits o mobiliari. Per tal d'aportar una sensació d'amplitud és recomanable fugir dels jardins sobrecarregats.

És important fer una petita anàlisi de les característiques de l'habitatge, ja que, en cas de residir en una ciutat molt calorosa o molt plujosa, aquest factor determinarà el mobiliari o el tipus de jardineria més òptim.

 

Plantes, flors i colors

Per aportar color i vivacitat, la millor manera és a través de plantes i flors. És important escollir aquelles que siguin acords a la climatologia de la ciutat, amb colors que combinin amb la resta d'elements decoratius.

 

Cactus i horts ecològics, l'últim en jardineria

Com si de moda es tractés, les tendències en jardins també canvien any rere any. Els cactus són una planta original que no requereix moltes cures i que es troba fàcilment en diferents mides i formes. D'altra banda, els horts ecològics, que en els últims anys estan l'alça, donen un estil diferent.

 

Il·luminació, la culminació del teu projecte

La il·luminació permet la senyalització i identificació d'espais i, com és lògic, la possibilitat d’utilitzar el jardí per la nit. Hi ha desenes de formats, des de petits focus arran de terra fins focus per incorporar entre les teves plantes i flors passant per mobiliari exterior que porta la il·luminació incorporada.

El sofà ideal
06.04.2018

Per a molts, el sofà - de la mateixa manera que el llit - és una de les inversions més importants a l'entrar a viure en una casa, deixant la resta de mobles en un segon pla. Tant és així que no ha de limitar-se a ser un element bonic i combinable sinó que també cal que uneixi practicitat, comoditat i funcionalitat.

Al marge del disseny, el nombre de places, el teixit o l'estil – el qual ha d'estar en sintonia amb la resta de la decoració – un dels aspectes més destacables i que preocupa la immensa majoria dels compradors, és el color.

Malgrat que les opcions són múltiples anem a analitzar les més destacades, tenint en compte en quines ocasions són preferibles.

 

Grans dosis de claredat

Els tons clars són ideals en aquells casos en què es disposa de poc espai. El blanc o el beix són dos colors clau que destaquen per la seva versatilitat i facilitat a l'hora de combinar amb qualsevol estil, ja sigui minimalista, clàssic o modern.

Tots dos són atemporals i tenen el gran avantatge d'aportar grans dosis de lluminositat a la sala. A més, combinen a la perfecció amb una gran quantitat de colors de la paleta, des dels més càlids fins als més freds.

 

L'elegància dels tons foscos

El blau marí, el negre i el gris fosc són tres colors amb molta personalitat que aporten elegància i sofisticació a l'ambient. Poden combinar-se amb altres tons, encara que els neutres són la millor elecció.

La resta de mobiliari pot ser de fusta, per aconseguir un ambient harmònic, distingit i molt especial.

 

Tendències atrevides

En aquells casos en què es pugui permetre una renovació més constant del sofà, es pot optar per peces més exclusives i cridaneres.

Des sofàs amb colors atrevits i cridaners, com el groc, el vermell o el taronja, fins aquells que segueixen més les noves modes com és el cas dels que inclouen la tècnica del patchwork, obtenint un resultat únic i molt original.

 

Abans de prendre la decisió de compra, hi ha factors que cal valorar com la quantitat de llum natural que entra a la sala, el color de les parets, el protagonisme que volem que tingui el sofà, la possibilitat que s'embruti freqüentment si tenim algun animal domèstic, etc.

Tips per aconseguir un estil vintage
28.03.2018

En decoració d'interiors, així com en altres àmbits com la moda o el disseny, l'estil vintage és entès com aquell que inclou elements i mobiliari que no arriben a catalogar-se com antiguitats però que s'inspiren en moments d'esplendor viscuts diverses dècades enrere.

Durant els últims anys la seva popularitat ha anat in crescendo i són molts els que han decidit donar un gir de 360 graus al seu habitatge optant per un ambient old fashioned, amb aires delicats i alhora romàntics.

 

Mobles amb molta personalitat

Taules, cadires, prestatgeries, còmodes, butaques, sofàs... és molt important treballar l'estètica del mobiliari per aconseguir un resultat brillant que ens permeti transportar-nos al passat en cada espai de l'habitatge.

Els mobles envellits o desgastats són un encert assegurat. Si es disposa de temps – i ganes – es pot valorar l'opció d'adquirir un vell i restaurar-lo. En cas contrari hi ha multitud de botigues que comercialitzen una àmplia varietat d'opcions al més pur estil retro.

Cal tenir en compte que hi ha mobles molt propis de la dècada dels anys 50 i 60 com els mobles bars, els aparadors, les vitrines o els rebostos, entre d'altres. Gràcies a aquests, el treball estarà millor aconseguit.

 

Detalls que marquen la diferència

El capitoné és, sens dubte, una de les tècniques d'entapissat més representatives del S. XIX i S.XX. Fins i tot en l'actualitat aquesta tendència ha traspassat les barreres de la decoració d'interiors arribant al sector de la moda on ha arrelat fortament en alguns models de col·leccions de calçat i accessoris, com bosses i carteres.

El sofà Chesterfield de cuir envellit és el model més icònic i més demandat que segueix les bases d'aquesta tècnica. Imprescindible per a aquells que vulguin aconseguir un estil més elegant.

Altres detalls que ajudaran a recrear un ambient vintage són la utilització de les finestres com a prestatgeries, per a col·locar llibres o plantes; la incorporació de vidrieres a les portes; l'ús de paper pintat en alguna paret o la inclusió d'elements antics decoratius, com càmeres de calaix.

Colors de moda per la façana
22.03.2018

A l'hora d’entrar a viure a un nou immoble de luxe, els elements decoratius que s'inclouen en el mateix, passen a tenir un paper protagonista ja que, gràcies a aquests, l'habitatge va agafant força i personalitat, podent transmetre sensacions úniques. L'estil, les tonalitats, la disposició en l'espai i la combinació amb els altres objectes presents a l'ambient són alguns dels factors més rellevants que permeten aconseguir una residència única i exclusiva.

No obstant això, tot i la creixent importància de la decoració d'interiors, s’ha de tenir en compte que l'estètica exterior també és fonamental. Així doncs, el color i els materials de la façana o els objectes decoratius del jardí o al porxo són molt importants per aconseguir un resultat excel·lent.

 

Propostes per la façana

Si bé és veritat que hi ha multitud de tonalitats i combinacions, enumerem algunes de les més versàtils i que causen tendència any rere any:

 • Grocs i taronges: es pot optar per una tonalitat vibrant i cridanera especialment recomanada per a segones residències a zones amb climes càlids - o bé per una tonalitat més suau i delicada que s'adaptarà més fàcilment a l'entorn, sense resultar excessivament atrevida. Les dues combinen a la perfecció amb el mobiliari i els detalls de color terra.

 

 • Blau: és molt comú que les cases situades a zones costaneres o pobles pesquers comptin amb detalls de color blau intens, al més pur estil mediterrani. No obstant, també hi ha la possibilitat d'optar per un to més relaxat com el blau cel o el turquesa, que aportaran calma i serenitat. El duo blau i blanc formen un dels millors tàndems.

 

 • Blanc: es tracta d'un color excepcional en aquells casos en què es vol aconseguir un habitatge que destaqui pel seu caràcter delicat, tranquil i pur. Combina amb tot tipus de materials: des del metall per crear un aspecte modern i futurista fins als revestiments de pedra, per aconseguir un aire més rústic.

 

 • Fusta: les cases de fusta o fusta combinada amb pedra són ideals per cases de camp amb estil rústic. Creen una atmosfera plàcida i molt agradable.
L’estil rústic, en alça
15.03.2018

Pau, tranquil·litat, benestar... només són alguns dels adjectius que s'utilitzen per expressar les sensacions que desprenen aquells immobles d'alt standing decorats al més pur estil rústic, el qual segueix guanyant adeptes tot i el pas del temps.

Tot i que en el passat aquest tipus d'habitatges es caracteritzaven per estar ubicats a zones envoltades de natura, avui en dia ja no és un requisit sine qua non. Tot això, gràcies al poder que exerceix la decoració d'interiors, que permet transportar als inquilins a diferents ubicacions, i fins i tot èpoques, sense necessitat de moure’s del mateix lloc.

A dia d'avui, hi ha qui opta per decorar tota la casa sota aquest mateix estil. D'altres, en canvi, prefereixen apostar per un sol espai que, per norma general, sol ser el saló.

 

Materials càlids i colors suaus

Per evocar aquest ambient tradicional, amb lleugers tocs campestres, és important tenir cura dels materials que s'han d'utilitzar. Els més recurrents són la fusta, la pedra, el vímet i el fang, que solen combinar-se amb tèxtils com el cotó, el lli o la llana. Aquesta fusió aconsegueix crear un ambient idoni en el qual tots els elements romanen en perfecta harmonia.

Cal tenir en compte que, a l'hora d'escollir els colors, és convenient utilitzar tonalitats relacionades amb la natura: el marró de la terra, el verd dels arbres o el blau del cel, en les seves variants més suaus.

 

Elements decoratius

Per aconseguir un estil rústic, relaxat i amb personalitat és convenient fugir de l'abundància, deixant de banda tot allò que pugui considerar-se recarregat.

Preferiblement cal apostar per elements simples que romanguin en sintonia amb el mobiliari i la distribució de l'espai, amb l'objectiu de trobar l'equilibri perfecte. Els llums de vímet, els marcs en fusta desgastada, la vaixella de ceràmica o les plantes són només alguns dels imprescindibles que no poden faltar en un habitatge de luxe d'aquest tarannà.

Com treure-li partit a la terrassa
08.03.2018

Sense cap dubte, les terrasses són un dels espais més cobejats en els habitatges ubicats a les grans metròpolis. I és que, poder gaudir d'una zona de relax a una ciutat amb un entorn bulliciós i un accelerat ritme de vida, és tot un luxe que cal saber aprofitar.

Indiferentment de si es tracta d'una terrassa més gran o més petita, l'important és optimitzar al màxim l'espai disponible al mateix temps que aconseguir crear un ambient agradable que convidi a passar bons moments juntament amb la família, en companyia d'amics o sol.

 

Elements per a aconseguir un "paradís" únic i especial

 • Banc: en aquells casos en què es disposi de poc espai, una bona opció és optar per un banc amb calaixos. D'aquesta manera, els coixins, les mantes i els altres tèxtils es poden guardar a la part inferior, sense necessitat de entrarlos a l'habitatge.

 

 • Mobiliari: de la mateixa manera que passa amb els bancs, si es tracta d'una terrassa petita, cal intentar treureli profit. Les prestatgeries encastades, els parasols de paret, les cadires plegables o les taules extensibles són només alguns exemples de mobiliari que ens permeten guanyar terreny.

 

 • Vegetació: les plantes, les flors i els petits arbustos són una fantàstica elecció atès que permeten crear un ambient ple d'harmonia, vida, pau i tranquil·litat. Perquè no ocupin molt terreny una alternativa és optar per penjarles del sostre o bé col·locarles a un prestatge amb jardineres verticals.

 

 • Il·luminació: tot i que durant el dia no cal, al llarg de la nit es converteix en un punt clau. Els llums tènues són els més recomanats ja que creen un entorn agradable i confortable.

 

Està clar que la terrassa és un espai meravellós que cal cuidar i decorar amb afecte perquè es converteixi en un lloc en el qual poder desconnectar i gaudir de bons moments.

Binomi Black & White
01.03.2018

Des de sempre, el duo Black & White s'ha considerat una de les parelles que, estèticament parlant, combina a la perfecció. I és que no només són grans aliats en termes de decoració i interiorisme sinó que també, traspassant a altres àmbits i sectors com el de la moda, segueixen formant la parella idíl·lica.

 

Llars elegants amb aires cool

Aquesta tendència, que ha anat guanyant adeptes amb el pas del temps, destaca per la seva capacitat d'adoptar una imatge elegant i sofisticada - atributs propis del color negre - en un entorn de calma, pau i tranquil·litat que s'aconsegueix gràcies al predomini del color blanc o tons neutres a les parets i als elements que interessa que passin desapercebuts, centrant el focus d'atenció en els altres.

La versatilitat del prestigiós duo cromàtic, permet obtenir diferents resultats en funció dels elements decoratius que s’inclouen a l'habitatge. Tant és així, que es pot optar per la combinació d'elements moderns que, com a resultat, donaran lloc a un habitatge actual i innovadora o bé per altres més senzills i simples, que permetran assolir un immoble d’estil minimalista.

 

L'equilibri del mix

No obstant això, si hi ha alguna cosa realment important a l'hora de combinar aquest duo de colors tan potents, és l'equilibri. El fet de ser dues tonalitats totalment oposades i amb una "personalitat" molt marcada, fa que sigui indispensable aconseguir el punt clau perquè coexisteixi una harmonia entre tots els elements presents en l'immoble.

Així mateix, la inclusió d'altres materials i colors - òbviament, sense excedir-nos per no perdre l'essència de l'estil - és un bon recurs per aconseguir les proporcions justes i perfectes. La fusta vella, els elements brillants i les plantes o flors amb fulla blanca són només alguns exemples decoratius que ajuden a aconseguir el resultat desitjat.

 

Malgrat que cada persona pot decorar la seva casa al gust, cal destacar que hi ha especialistes del sector que assessoren als seus clients sobre la decoració, la distribució i els colors de l'habitatge. Amb l'ajuda dels dissenyadors d'interiors, és possible optimitzar temps al mateix temps que obtenir un resultat professional en un curt període de temps.

Llogar un pis: moblat o no?
22.02.2018

A l'hora de llogar un pis d'alt standing, un dels dubtes més freqüents que es plantegen la major part dels compradors, està relacionada amb l'equipament de l'habitatge en qüestió. Dit en altres paraules, si està moblat o no.

No obstant, no existeix amb certesa una teoria que indiqui si és millor una opció o una altra. Tot depèn del client, les seves necessitats i una sèrie de variables tangibles i intangibles com són el pressupost amb el que compta o el temps que tingui pensat instal·lar-se al domicili, entre d'altres.

Per tant, cada cas ha de tractar-se de manera individual i personalitzada, ja que els factors que influeixen a l'interessat són diferents.

 

Habitatges moblats, còmodes i pràctics

Entrar a viure a un pis totalment moblat té un seguit d'avantatges relacionats amb l'estalvi de temps i diners atès que, si s'opta per aquesta opció, no cal invertir llargues jornades en la compra dels mobles, el muntatge, la decoració, etc. A més, s'evita una despesa extraordinària que, de vegades, és innecessaria.

- Totalment equipat: llogar un habitatge amb mobles i aparells elèctrics inclosos suposa un estalvi econòmic considerable atès que permet abstenir-se de despeses com la compra de sofàs, llits, televisors, taules, cadires i un llarg etcètera.

- Estada temporal: en aquells casos d'incertesa sobre la durada de l'estada o bé que es sap prèviament que serà durant un breu període de temps, és millor optar per aquesta opció.

 

Habitatges sense moblar, llars personalitzades

Els compradors que es decanten pels pisos buits, solen compartir una sèrie de característiques que els diferencien notablement del grup descrit prèviament.

- Mudança: si es realitza una mudança d'un pis a un altre i es dóna la casualitat que en el primer ja es van comprar tots els mobles, la clau està en buscar un altre pis - sense moblar - de les mateixes dimensions, o superiors, perquè càpiga tot.

- Crear una llar: un pis sense moblar pot decorar-se en funció dels gustos del nou inquilí, afegint un estil personal. A més, atorga la possibilitat de renovar els mobles les vegades que faci falta.

Lofts estil industrial
15.02.2018

Cinquanta anys després de l'aparició dels primers lofts a Nova York, aquesta categoria d'immobles segueixen sent una opció molt atractiva pels compradors d'habitatges d'alt standing que cerquen un espai que combini luxe, comoditat i disseny.

Malgrat que en els seus inicis els lofts eren residències de joves artistes i immigrants que no podien pagar-se el lloguer d'un apartament a la ciutat dels gratacels, amb el pas del temps el comprador d'aquest tipus de propietats ha canviat. Actualment es tracta de consumidors de bens de luxe.

 

L'estil industrial

Remuntant als seus orígens i, tenint en compte el perfil d'inquilí que habitava als lofts a la dècada dels 50, la majoria d'ells conserven un particular estil industrial, com una vella fàbrica, atès que es tractava d'habitatges situats a les naus.

Zones diàfanes i espaioses, parets de maó, sostres alts amb bigues al descobert i grans finestrals només són algunes de les particularitats que caracteritzen aquests immobles que gaudeixen d'una arquitectura sense pretensions amb estructures simples i senzilles així com escassos materials.

 

Aires de Nova York

Decorar un loft implica - tot i que no necessàriament - apostar per un estil industrial. Hi ha qui els agrada traslladar-lo a tot l'habitatge i d'altres que únicament prefereixen algunes habitacions.

En un cas o un altre existeixen certs detalls que han d'estar presents si o si. A continuació oferim una breu llista dels més destacats:

 

 • Canonades i bigues a la vista: deixar els conductes a la vista, així com les bigues independentment de si són de fusta o metall - és un element molt recurrent.

 

 • Reciclatge de moble: no cal invertir en mobles nous ja que just es vol aconseguir l'efecte contrari. Els mobles reciclats, vells o desgastats són els idonis.

 

 • Parets de maó: en color natural o pintades de blanc. Ambdues possibilitats són acceptades. Fins i tot hi ha paper decoratiu per imitar la forma i textura dels maons.

 

 • Ferro, acer i fusta: es tracta del trio de materials perfecte i indispensable. Atès que la majoria de mobles tindran una estructura metàl·lica que aportarà una sensació de fred és recomanable contrarestar amb peces de fusta.
L'habitatge d'un artista
08.02.2018

N'hi ha que senten passió per l'art i ho manifesten constantment allà per on passen i per on freqüenten, sobretot en els seus propis habitatges.

Tant se val si es tracta d'una casa, un pis, un àtic, un adossat, un palauet o un xalet, el que realment interessa és el contingut que hi ha dins de cadascuna d'aquestes residències habitades per amants de l'art.

Malgrat que actualment hi ha un alt percentatge de persones que aposten per la decoració simple i minimalista en la qual preval el lema "menys és més", també hi ha els qui adoren omplir de pintures, escultures i fotografies tots i cadascun dels racons dels seus respectius domicilis. Sens dubte, una forma molt creativa d'expressar obertament sentiments i emocions.

 

Quadres, la clau de la sofisticació

Darrere de cada quadre hi ha una història per explicar amb la qual cosa és imprescindible trobar un lloc apropiat per exhibir i treure-li el màxim profit perquè aconsegueixi transmetre el que l'autor desitjava en el moment en què el va elaborar. Les pintures són un element bàsic: permeten crear ambients elegants, sofisticats i amb classe.

Escultures, del clàssic al transgressor

Des de les més clàssiques, al més pur estil grec hel·lenístic, en què regna l'harmonia i la perfecció fins a les més transgressores, ambigües i irreverents. En funció de l'estil i la decoració de l'habitatge es pot apostar per un tipus d'escultura o bé per una altra. El més important és que hi hagi una mateixa línia decorativa acord amb la resta d'elements presents a la propietat.

 

Fotografies, imatges plenes de records

Si hi ha una cosa que mai - o gairebé mai - falla a les cases, indiferentment de si es tracta de la d'un artista o no, són les fotos. No obstant, aquells veritables amants de les càmeres poden elaborar amb les seves pròpies fotos autèntiques obres d'art de qualsevol mida, per exposar tant al saló, com a la cuina o al rebedor.

Avantatges i inconvenients de viure a un àtic
01.02.2018

Al llarg dels últims anys els àtics s'han convertit en els habitatges més cobejats i exclusius del mercat immobiliari, passant per davant altres tipologies com els xalets o les viles.

 

Tot i que el cost de construcció és el mateix que el de la resta de pisos del mateix bloc, els àtics solen tenir un preu superior que pot oscil·lar entre un 20% i un 40% més. Això es deu, bàsicament, al fet que la demanda supera l'oferta en escreix.

 

No obstant això, encara que l'increment del preu és notable, coexisteixen altres factors que cal avaluar detingudament en funció de les necessitats.

 

Els avantatges dels àtics

 

 • Il·luminació natural. Viure al pis més alt de l'edifici permet gaudir d'il·luminació natural durant tot el dia, la qual cosa converteix l'habitatge en un lloc més acollidor i agradable.

 

 • Millors vistes. Les vistes són molt més atractives. En funció de l'orientació de l’immoble podrem gaudir d'un paisatge de mar, muntanya o ciutat.

 

 • Terrassa. La majoria tenen meravelloses terrasses on es pot sembrar un petit hort, gaudir de dinars i sopars a l'exterior o bé habilitar una zona chill out en un entorn de confort.

 

 • Privacitat. Aquest tipus de pisos, degut a que estàn situats a la part superior dels edificis, permeten gaudir de més intimitat. A més, compten amb el plus de no tenir veïns a la part de dalt.

 

Els inconvenients dels àtics

 

 • Climatització. Les temperatures dels àtics són extremes a l'hivern molt fred i a l'estiu molta calor - atès que no compten amb habitatges al voltant. Això implica un considerable despesa energètica en calefacció i aire condicionat.

 

 • Preu. Els àtics poden suposar un increment de fins al 40% del preu respecte a la resta d'habitatges del mateix edifici.

 

 • Robatoris. El fet d’estar situats a la part superior fa que estiguin més exposats a aquest tipus de situacions atès que, pels lladres, és molt més fàcil i accessible l'entrada a l'habitatge.

 

 • Manteniment. L'excés d'humitat, les tempestes, les fortes ràfegues de vent o el constant sol són només alguns dels factors meteorològics que deterioren ràpidament les instal·lacions de l'immoble.

 

Abans de prendre la decisió d'entrar a viure a un àtic, sens dubte, cal valorar quins són els factors que ens afecten directament i quins són els més rellevants per determinar si la compra o lloguer compensa, o no.

Estil Avantguardista, un clàssic en el disseny dels habitatges actuals
25.01.2018

Al llarg de l'última década, l'estil avantguardista s'ha convertit en un dels més recurrents a l'hora de dissenyar i decorar una casa.

Aquesta tendència, que ha anat guanyant adeptes durant els últims anys, trenca amb la tradició i aposta per línies modernes i actuals, d'acord amb els nous estils de vida de la societat. I és que els canvis d'hàbits en el nucli familiar, així com la transformació digital per la qual estem travessant, són només algunes de les causes que han provocat un trencament amb els estils precedents. 

 

Icones avantguardistes

Des de finals dels anys vint, l'arquitectura avantguardista ha anat prenent protagonisme i, amb el pas del temps, s'ha consolidat gràcies a icòniques figures com Le Corbusier, que va convertir la seva casa de Poissy - coneguda com a Vila Savoye - en una de les més representatives del moviment a França.

Aquesta mateixa, igual que totes les que l'han seguit, es va caracteritzar des d'un primer moment per la utilització de formes geomètriques senzilles - alhora que simples - en espais amplis i lluminosos amb l'objectiu de crear zones confortables i organitzades.

 

Materials i colors

Pel que fa als materials, i malgrat que periòdicament el món del disseny experimenta canvis i innovacions, prevalen l'acer, l'alumini, el PVC i la fusta sobre qualsevol altre material. D'aquesta manera sempre s'ha volgut potenciar un estil modern i fins i tot, en algunes ocasions, futurista.

Aquests materials es combinen amb colors neutres, apostant per parets blanques que aporten llum a l'espai i, en conseqüència, provoquen una sensació d'amplitud.

En aquest context, la casa Schröder, construïda el 1924 a Utrecht (Països Baixos) i considerada una de les obres arquitectòniques més important de Gerrit Rietveld, és un clar exemple que, a principis de la dècada dels vint, ja deixava entreveure alguns dels trets més simbòlics del moviment de les avantguardes.

 

Moviment inspirador

Cenyint-se a la premissa "menys és més" l'estil avantguardista ha anat guanyant terreny, alhora que adeptes, al sector de l'arquitectura i el disseny, passant a ser un moviment purament inspirador que va més enllà del que és funcional i estètic.

Viure a l’Antiga Esquerra de l’Eixample: oci, diversió i restaurants amb Estrella
13.06.2017

L’Antiga Esquerra de l’Eixample és, com el seu nom indica, un dels barris de l'Eixample, i va ser una de les primeres zones, juntament amb la Dreta de l'Eixample, a edificar-se seguint el Pla Cerdà. Delimitat per la Diagonal i la Gran Via i al costat de l'Avinguda de Sarrià, la localització del barri és immillorable.

Tot i que està al costat del centre, les seves zones residencials són tranquil·les. I tot i que les seves zones residencials són tranquil·les, el barri ofereix oci, cultura i diversió tant de dia com de nit, amb les seves terrasses, cafès, galeries d'art, bistrós, boutiques, bars, restaurants, night clubs

Els gourmets i amants de la bona taula poden gaudir allí de diversos restaurants amb Estrella Michelin, com el Gaig, el Restaurant Angle Barcelona o Disfrutar, comandat pels antics caps de cuina del Bulli. I no oblidem Cocktail Bars com Solange o l'internacionalment reconegut Dry Martini de Javier de las Muelas.

Per a aquells que es plantegen viure a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, la seva oferta comercial és també interessant. A part de que les botigues d'alt standing del Passeig de Gràcia estan a tocar, els carrers del barri amaguen les seves pròpies joies, com boutiques de dissenyadors locals o tendes de delicatessen com ara formatgeries o botigues de vins.

 

La Universitat de Barcelona i el Mercat del Ninot

A l’Antiga Esquerra de l’Eixample, i més concretament al costat de la Plaça Universitat, es troba l'històric edifici de la Universitat de Barcelona, una elegant construcció d'estil neoromànic que va ser edificada a finals del segle XIX i que està catalogada com un Bé d'Interès Cultural.

I a només uns carrers de distància se situa l'entranyable, i recentment remodelat, Mercat del Ninot. Aquest mercat rep el seu nom d'un antic i cèlebre bar del barri que tenia un ninot a l’entrada, el mateix ninot que avui dia dóna la benvinguda als visitants del mercat.

 

Un futur prometedor

Les autoritats han anunciat ja el projecte de transformació urbana de l'Esquerra de l’Eixample, que afectarà tant a l’Antiga com a la Nova Esquerra de l’Eixample. Està previst que aquest projecte es desenvolupi durant els propers anys i se centrarà a crear més zones verdes, cedir espais als vianants i reduir el tràfic a l'àrea.

Així, els plans de futur per al barri estan enfocats a la millora de la qualitat de vida dels seus residents, la qual cosa promet fer la zona encara més atractiva per a veïns, compradors i arrendataris.

AMSUNDAN omple de solidaritat el Club de Polo de Barcelona
13.06.2017

Com potser ja sàpigues, cada any, AMSUDAN organitza un sopar benèfic al Club de Polo de Barcelona per recaptar fons. La data per al 2017 va ser el passat 21 de juny i, com en les anteriors ocasions, Living i diversos membres de l'equip hi vam ser presents, entre ells la nostra directora Estrella Serrano.

Estem orgullosos de col·laborar amb AMSUDAN, una ONG dedicada a ajudar als missioners que fan la seva labor al Sudan, oferint el seu suport i recursos a col·lectius desfavorits del país africà; i especialment al Pare José Javier Parladé, que treballa sobre el terreny per detectar les necessitats més urgents a la Missió de Yirol a Sudan del Sud.

 

AMSUDAN, una mà amiga al Sudan

Els esforços d’AMSUDAN se centren en els més petits, especialment en la creació d'escoles. Però aquesta organització sense ànim de lucre treballa també en la construcció de pous, centres per a dones, centres de desplaçats i escoles per a adults entre altres projectes.

En les últimes dècades, per parlar només del terreny educatiu, l'organització ha construït i ajuda a gestionar 14 escoles, que ofereixen educació a 9.800 nens i nenes, una escola residència de secundària, un jardí d'infància, una residència per a mestres, una escola de formació per a adults i una escola seminari de formació.

 

Molts granets de sorra

Els sopars benèfics al Reial Club de Polo de Barcelona i a altres punts del país ajuden a l'ONG a recaptar milers d'euros cada any, gràcies a la generositat dels seus assistents i d'empreses i marques col·laboradores que cedeixen els seus productes i serveis per a les subhastes i sortejos que se celebren durant els esdeveniments.

A Living, ens fa feliços aportar el nostre granet de sorra a la causa i, així, ajudar a millorar les vides no només dels nostres clients a Barcelona sinó, d'una manera diferent, també les de persones que es troben en llocs allunyats del planeta i en situació de necessitat.

Al sopar assisteixen cada any nombroses celebritats i personatges de l'alta societat, com van fer en anteriors ocasions Mercedes Milà o Maria de Godó. En aquesta edició,  com és habitual, pel nostre photo call van passar tot tipus de cares conegudes i d'amics als que estem desitjant veure, com la dissenyadora de moda Purificación García.

Com sempre, va ser un autèntic plaer recolzar a AMSUDAN i col·laborar en el possible amb la seva magnífica labor.

Sant Cugat del Vallés: el luxe de viure en un entorn natural
13.06.2017

Alguns dels clients de Living es pregunten si és una bona idea viure a Sant Cugat del Vallés i, encara que la resposta varia segons els somnis i necessitats de cadascun d'ells, existeixen dades objectives que apunten a que sí, viure a Sant Cugat del Vallés ÉS una bona idea.

Per començar, aquest municipi es troba a menys de 12Km de Barcelona, cosa que fa que els desplaçaments d'aquells qui treballen o estudien a la ciutat siguin breus (en tren es triguen només 25 minuts fins al centre de la ciutat, així que, de fet, el recorregut entre segons quins dos punts dins de la mateixa Barcelona pot fer-se més llarg).

Però estar a prop de la capital catalana no és el punt fort de Sant Cugat del Vallés, si no, seria més senzill viure a Barcelona directament. Per a nosaltres, la joia de Sant Cugat és el seu entorn natural.

 

Aire pur, qualitat de vida

Viure en una casa de luxe que a més a més està envoltada de natura és una veritable experiència d'alt standing, a part de ser la manera perfecta d'allunyar-se de la contaminació i l'estrès d'una gran ciutat.

Per això, les exclusives zones residencials de Sant Cugat, als peus de la serra de Collserola i al costat de més de 8.000 hectàrees d'espai natural protegit, poden ser el lloc perfecte per llogar o comprar la teva nova llar i respirar aire fresc cada matí.

 

Tot el que necessites, tranquil·litat inclosa

Podríem dir que Sant Cugat del Vallés té la mida perfecta, ja que és prou gran com per comptar amb tots els serveis, però no tant com per convertir-se en una ciutat atrafegada.

El seu nivell de renda per càpita és dels més alts d'Espanya, i el seu ambient i prestacions són ideals per a famílies: existeixen diverses escoles i instituts de qualitat i l'oferta d'oci per als més petits és àmplia.

A més a més, Sant Cugat potencia el comerç de proximitat, cosa que aprofiten els restaurants de la zona per treure el millor dels seus productes autòctons i crear autèntiques delícies.

A principis del segle XX, era habitual que la burgesia catalana passés les seves vacances allí i, com pots veure, viure a Sant Cugat del Vallés pot ser no només una bona idea, sinó una experiència d'alt standing.

Només fa falta que trobis la casa dels teus somnis, i el nostre equip està aquí per ajudar-te.

Living porta el Real Estate de luxe al Trofeu Conde de Godó
13.06.2017

A finals del passat mes d'abril va tenir lloc, a la capital catalana, el 65é Trofeu Conde de Godó, avui oficialment conegut com a Barcelona Open Banc Sabadell. El torneig forma part de l'ATP World Tour i té lloc cada any al prestigiós Reial Club de Tennis de Barcelona, on es reuneixen per a l'ocasió aficionats al tennis de tots els continents.

L'equip de Living no vam faltar a l'esdeveniment, i vam aprofitar l'oportunitat per apropar la nostra idea del Real Estate de luxe i els nostres serveis d'alt standing al públic assistent. Ho vam fer des del nostre estand al Village, un espai dissenyat especialment per a l'ocasió, que jugava amb els paral·lelismes que existeixen entre el tennis i l’univers immobiliari.

 

 “We say GAME, SET, MATCH in Luxury Real Estate”

Aquests dos mons, el del tennis i el del Real Estate de luxe, semblen molt allunyats a simple vista però, quan s'analitzen en més detall, un descobreix que tenen coses en comú. Tots dos demanen als seus professionals un gran domini tècnic, estratègia, concentració, esforç i una immensa dedicació. I tots dos són un art.

D'altra banda, encara que pugui semblar que es tracta d'un esforç individual, darrere de cada èxit (ja sigui guanyar un partit o trobar o vendre una propietat de luxe) es troba el treball de tot un equip de professionals que han donat el millor de cadascun.

 

Roses i llibres al Godó 2017

El nostre estand, un espai carregat d'elegància i dinamisme gràcies als jocs gràfics i al contrast entre la sobrietat del negre i la llum dels detalls blancs, va estar d'allò més animat durant tots els dies que va durar el Godó, especialment durant la Diada de Sant Jordi, que va coincidir amb una de les jornades del trofeu.

Per celebrar una data tan assenyalada, vam omplir l’estand de roses vermelles del nostre partner de luxe Flors Zinnia i de còpies del fantàstic llibret que Márika Mihalache ha creat especialment per a Living, ¿Quieres vivir conmigo? (Vols viure amb mi?), un llibre dedicat a aquells que busquen la seva nova llar. Els regals van ser tot un èxit.

Si t'ho vas perdre o vols rememorar el dia, aquí pots veure un vídeo que hem creat com a record de l'ocasió i aquí més fotos de l'esdeveniment.

 

Per acabar amb el nostre petit sumari de com va anar el Godó 2017, volem aprofitar per felicitar als campions del torneig d'aquest any: Rafa Nadal, que va vèncer a Dominic Thiem en la final d'individuals per 6-4, 6-1; i la parella formada per Florin Mergea i Aisam-ul-Haq, que van guanyar a Philipp Petzschner i Alexander Peya en dobles.

I, com no, per donar les gràcies a tots aquells que van passar pel nostre estand, ja fos per saludar, xerrar o descobrir més sobre què és el Luxury Real Estate per a Living. Moltes gràcies!

Dreta de l’Eixample, luxe a peu de carrer a Barcelona
13.06.2017

Si estàs buscant un lloc on viure a Barcelona, que sigui cèntric, exclusiu i tranquil a la vegada, aquest habitatge es troba a la Dreta de l’Eixample, on l'alt standing es viu en totes les seves formes.

En aquest barri es troba el prestigiós Passeig de Gràcia, un paradís del shopping de luxe on els hi hagi, en que firmes com Chanel, MaxMara, Valentino, Prada o Louis Vuitton obren les portes de les seves elegants boutiques als amants de la moda i l'estil.

L'oferta gastronòmica de la zona tampoc es queda enrere. A la Dreta de l’Eixample es troba el restaurant Roca Moo, la deliciosa proposta culinària de l'Hotel Omm amb Estrella Michelin. O Casa Calvet, que serveix cuina mediterrània contemporània ni més ni menys que en un edifici de Gaudí.

 

Obres arquitectòniques que tallen la respiració

L'Eixample va néixer a la dècada de 1860 seguint el Pla Cerdà, un pla d'expansió de Barcelona ideat per l'enginyer Ildefons Cerdà.

Els seus carrers i edificis estan organitzats en una quadrícula de manera que, a més a més de ser molt fàcil orientar-se a la zona, els blocs de cada illa tenen un fantàstic pati interior.

Aquest creixement de Barcelona va coincidir feliçment amb l'època daurada de l'arquitectura catalana: el modernisme. Així que en passejar pels seus carrers no es triga a trobar un bon nombre d'edificis d'aquest estil. Els més destacats són, com no, els de Gaudí: La Pedrera i la Casa Batlló.

 

Viure envoltat de luxe

Trobant-se a tocar del centre i la Diagonal, travessat per Passeig de Gràcia i la Rambla de Catalunya i amb totes les característiques que ja hem comentat, no és d'estranyar que la Dreta de l’Eixample sigui un dels llocs predilectes d'aquells que busquen un habitatge d'alt standing. Especialment, per la tranquil·litat de les seves zones residencials i la seva bona localització, és el barri triat per moltes famílies de classe alta.

Allí es troben algunes de les peces més especials de la nostra col·lecció: baixos amb espectaculars patis interiors, pisos d'alt standing en finques règies, habitatges en edificis modernistes que conserven detalls arquitectònics originals...

Certament, si vols comprar o llogar un habitatge en una zona de Barcelona que ofereixi luxe en totes les seves modalitats, només et falta descobrir a quin carrer de la Dreta de l’Eixample t'espera la teva llar ideal.

Living glamur al CSIO Barcelona
13.06.2017

El 105é CSIO Barcelona ens va portar, fa uns mesos al Reial Club de Polo de Barcelona, la Furusiyya FEI Nations Cup Jumping Final. L'esdeveniment, que va durar 4 dies, va estar carregat de talent per part dels participants i d'estil, sofisticació i glamur per part dels assistents.

Per a l'ocasió, que no ens vam voler perdre i a la què vam convidar a alguns dels nostres clients i col·laboradors, vam convertir el nostre estand al Polo Park en una galeria d'art, el lloc que mereixen habitatges tan especials com els que gestionem a Living: una col·lecció de propietats que emocionen. Els marcs de les parets es van fer acuradament a mà i un artista tipogràfic es va encarregar de crear un lettering especial per al nostre espai.

Per l’estand de Living van passar centenars de persones al llarg dels diversos dies i, com és habitual, al Club de Polo de Barcelona no només ens vam trobar amb amics, sinó que també vam conèixer a gent nova d'allò més interessant, amb la que ens hem seguit creuant i amb la que fins i tot hem o estem treballant. També ens va acompanyar la fashion blogger Mariona Planas (@diariodeestilo), col·laboradora de la revista ELLE.

Però no només els adults van gaudir del nostre estand, els dos cavalls de joguina de la firma Vondom que vam situar en l'entrada van ser una de les grans atraccions per als nostres visitants més joves. Solament superats pels fantàstics Live sketches que una de les nostres col·laboradores, la dissenyadora i il·lustradora Márika Mihalache, va realitzar per regalar als visitants.

Dissabte al vespre, ens vam asseure a taula i vam gaudir al costat de companys, clients i amics d'un exquisit sopar que vam organitzar al mateix Club de Polo, en el qual ens van acompanyar personalitats tan destacades com els germans Torres.

Hem recollit alguns moments de la jornada del dissabte en aquest vídeo i aquí pots veure més fotos de l’esdeveniment.

 

Club de Polo de Barcelona, un club de categoria

Vam gaudir de l'ambient del Reial Club de Polo de Barcelona durant 4 dies; un ambient que sempre resulta d'allò més agradable. Aquesta societat compta ja amb més de 100 anys d'història (va néixer l’any 1897) i avui dia és més activa que mai. El Club encara es defineix com una societat hípica però, a part de seguir sent el nom de referència dins del món del polo i de la hípica a la ciutat comtal, actualment ofereixen també equipaments, activitats i trofeus de tennis, pàdel, hoquei, natació i altres esports.

I, en realitat, el Polo és molt més. El Club de Polo de Barcelona organitza tot tipus d'esdeveniments, activitats i concursos al llarg de l'any, i ofereix serveis d'allò més diversos (des de restaurants de luxe a sales de juntes, passant pel seu saló de bellesa o el seu centre de fisioteràpia i osteopatia entre altres). Això sí, sempre amb un toc (o varis) d'exclusivitat, elegància i distinció.

El Born, el luxe de tenir-ho tot, dins i fora de casa
13.06.2017

El Born (o Borne, segons el teu nivell de coolness) és un dels barris més sofisticats i amb més encant de la ciutat. I és que passejar pels estrets carrers d'aquesta zona del centre de Barcelona és sempre una magnífica experiència.

A més a més, passejar pel Born és anar trobant i descobrint petits tresors constantment: galeries d'art, museus (com el Museu Picasso o el Museu Tèxtil i d'Indumentària), boutiques de disseny, tendes de delicatessen, cafeteries i restaurants plens d'història, modernes cocteleries, nous locals on gaudir d'un bon brunch, joieries artesanals…, la llista no s’acaba.

 

Habitatges d’alt standing al cor de Barcelona

El Born no només ofereix alguns dels locals i botigues més trendy de la ciutat i una animada vida nocturna; darrere d'algunes de les seves façanes es troben apartaments d'alt standing, lofts de luxe i dúplex de disseny que han estat renovats i redecorats per deixar a tot aquell que els vegi sense paraules.

Hem d'advertir-te que, quan aconsegueixes fer-te amb una d'aquestes meravelles de l'alt standing, decidir entre deixar-te portar per tot el que t'ofereixen els carrers del centre de la ciutat o, simplement, gaudir de la teva llar, pot fer-se difícil…

Bromes a part, el Born és l'elecció perfecta per a aquells que volen viure a l'incansable centre de Barcelona, gaudir del seu life-style, d'un ambient bohemi i artístic i, pràcticament, oblidar-se del cotxe (des del Born pots anar caminant fins i tot a la platja).

Per a aquells que busquen més que una experiència, comprar un habitatge al Born, un barri amb una demanda constant i fins i tot creixent, també és una bona idea. El barri ofereix interessants inversions immobiliàries; una de les tendències de la zona és comprar pisos antics i realitzar el tipus de remodelacions que comentàvem per donar-li una nova vida i un nou valor a les propietats.

 

Harmonia entre passat i present

Com passa en la majoria de ciutats, els barris del centre com el Born formen part del casc antic. En aquest cas, el passat ens ha deixat edificis tan històrics i emblemàtics com l'antic Mercat del Born (ara reconvertit en centre cultural), la famosíssima Església de Santa María del Mar o el Passeig del Born, on en temps medievals se celebraven justes i tornejos de cavallers i avui dia es pot prendre alguna cosa a les terrasses més chic.

En resum, el Born ofereix una excel·lent barreja d'història i modernitat i un estil de vida que captiven tant a locals com a visitants.

Òpera contra la pobresa infantil
13.06.2017

La Catedral de la Plaça Bonanova de Barcelona va acollir un recital d'òpera benèfic en favor de la Fundació Mary’s Meals. Des de Living, amb molt de gust, ens vam oferir a patrocinar aquest esdeveniment, que va ser possible també gràcies a la col·laboració del Concurs Internacional de Cant Jaume Aragall.

Els assistents van poder gaudir de la magnífica interpretació de Marianna Prizzon, una soprano que ja ha passat per prestigiosos escenaris de ciutats com Nova York o Munich i que ha crescut al costat de grans artistes com Luciano Pavarotti, Leone Magiera o Renatta Scotto. Prizzon va compartir escenari i aplaudiments amb la mezzosoprano Guisela Zannerini Neri, el tenor uruguaià Sebastián Ferrada i el talentós baríton Daniel Ihn-Kyu Lee.

Durant el recital es va interpretar, per a delit del públic, una interessant varietat de peces d'alguns dels grans compositors de la història. A la catedral van sonar, per exemple, “Laudamus et” (“Gloria” RV589) d'Antonio Vivaldi, el “Au Maria” de Giuseppe Verdi, “When I am laid in earth” (Lamento di Dido de l’Òpera “Dido and Aeneas”) d'Henry Purcell o “Aprile”, de Francesco Paolo Tosti.

 

Mary’s Meals, un plat a taula per a cada nen

Els diners recaptats amb el recital van ser destinats a Mary’s Meals, una organització internacional que centra els seus esforços en l'alimentació de nens i nenes en situació de pobresa crònica a tot el món.

A dia d'avui, la fundació proporciona un àpat de qualitat cada dia d'escola a més d'un milió de nens i nenes. Els àpats se serveixen en les mateixes escoles, preparats per mares voluntàries a les cuines que Mary’s Meals construeix prèviament a cada centre.

A més de garantir l’alimentació dels petits, amb aquesta acció s'aconsegueix augmentar el nombre d'alumnes a les escoles, millorar el rendiment acadèmic i reduir l'absentisme escolar i les malalties.

 

Tota ajuda suma

Si vols col·laborar amb Mary’s Meals, pots fer-ho tant per mitjà de donatius com fent-te voluntari o voluntària a través de la seva pàgina web. Per assegurar la transparència de l'organització, els col·laboradors poden fer un seguiment de la seva aportació als col·legis a través de fotografies i comentaris, a més de poder visitar les escoles en persona.

Per a nosaltres, és sempre un honor participar activament en causes solidàries que ajudin a que el món sigui un lloc millor per a tots, en aquest cas, col·laborant amb una fundació que no només alimenta a nens i nenes, sinó que els acosta noves oportunitats de futur.

Pedralbes, molt més que tranquil·litat a la zona alta de Barcelona
07.06.2017

Quan un pensa en les zones de luxe de Barcelona, el nom de Pedralbes ve a la ment immediatament, ja que es tracta d'un dels barris més exclusius de la ciutat.

La capital catalana ha crescut molt en els últims temps i ara Pedralbes es troba molt ben situat, a tocar de la Diagonal, una de les zones de negocis i universitàries més importants de la ciutat. Però antigament estava als afores de Barcelona i era un lloc d'estiueig per a l'aristocràcia i la burgesia.

 

Gaudir del millor del passat i del present

El passat de Pedralbes ha deixat una petjada exquisida al barri, en forma de palaus, palauets i mansions enjardinades de les què avui gaudeixen nous propietaris i llogaters (la veritat és que ens enorgulleix poder dir que algunes d'aquestes joies es troben actualment en lloguer i venda a la nostra col·lecció).

Per la seva banda, les noves construccions, tant urbanitzacions de luxe com apartaments d'alt standing, s'han projectat amb estil i s'han adaptat al barri aportant-hi un toc de modernitat i aire fresc.

 

Per a aquells que busquen una nova llar a Barcelona, es tracta d'un lloc deliciós on viure. Els seus carrers són amples i deixen que la vista pugui perdre's pel cel de la ciutat, emmarcat per façanes nobles i edificis històrics. A més a més, compta amb nombrosos parcs i zones verdes on passejar i envoltar-se de naturalesa, com els Jardins del Palau de Pedralbes.

 

Molt per fer en un barri tranquil

Pedralbes és un barri d'ambient molt tranquil (cosa que agraeixen moltes famílies), especialment a les zones residencials. I aquesta tranquil·litat es mostra en tot el seu esplendor al Monestir de Santa María de Pedralbes, una construcció d'estil gòtic fundada al segle XIV, amb un claustre on sembla que el temps s’aturi.

La zona ofereix, a més, equipaments exclusius, com el Reial Club de Tennis de Barcelona. Però una de les seves virtuts més reconegudes és l'alt nivell de la seva oferta educativa, ja que allí es troben centres d'elit internacionals com l'escola superior de negocis ESADE, la St. Peter’s School o el Liceu Francès.

Amb tot, Pedralbes sempre ha estat i segueix sent un dels llocs preferits per la classe alta. Prova d'això és que ni tan sols Gaudí, que va construir allí els Pavellons Güell, va passar de llarg sense deixar-hi la seva petjada.

Sens dubte, es tracta d'una zona que mereix ser considerada pels amants de l'alt standing que vulguin comprar una propietat a Barcelona o llogar-la.

Preparem un nou espai on viure el luxe
07.06.2017

A Living, estem treballant en la creació d'una nova Concept Boutique, que obrirà les seves portes d'aquí a uns mesos al cor de la ciutat.

Es dirà Eixample Concept Boutique i serà el nostre segon establiment d'aquest tipus a Barcelona. El primer es troba a la zona del Turó Park, i tant la seva bona acollida com l'expansió que estem vivint ens han animat a seguir per aquest camí.

 

Un local amb molta història i encara més estil

Hem triat un emplaçament selecte i molt especial per a la nova boutique: l'antiga Farmàcia Viladot, un magnífic local modernista carregat d'estil i d’història.

Aquesta farmàcia va ser obra de l'arquitecte Felix Cardellach i Alivès l’any 1905, i és una d'aquestes joies del centre de Barcelona que no passen desapercebudes. Tenint en compte que una de les nostres promeses i passions és trobar aquest tipus de propietats per als nostres clients, no podíem conformar-nos amb un local corrent.

Per aquells que vulguin fer-li una ullada, la farmàcia es troba al número 40 de la Ronda Sant Pere (i la visita paga la pena!).

Aquests afalacs no són només una opinió personal; la Farmàcia Viladot, en un primer moment anomenada Farmàcia Doctor Colomes, està catalogada i protegida com a Bé d'Interès Cultural (BIC).

L'estructura metàl·lica de la façana i el seu fanal, amb aquestes corbes tan característiques del moviment que la signen, són els originals; i els mosaics van ser creats per Lluís Bru en els anys 30, quan es van substituir les antigues vitrines modernistes.

 

La bellesa és, també, a l’interior

Tot i que la façana del local és magnífica, el nostre equip està treballant perquè el més interessant ho brindi l'interior, 200m2 que s'estan convertint en un nou espai on el luxe i l'exclusivitat seran la norma.

Sempre col·laborem amb els millors professionals per a les reformes de les propietats de la nostra col·lecció però, en aquest cas, a més a més, l'antiga farmàcia segueix comptant amb peces del mobiliari original, cosa que només pot portar a un resultat especialment espectacular.

Art & Home | Imagination to Innovation
19.05.2017
Nostrum error quo quia veniam et. Nobis temporibus inventore aut esse nostrum. Dolorem architecto nihil est reprehenderit. Rerum autem animi illo porro. Quo quas dolorem praesentium placeat quae voluptate expedita. Suscipit fuga non sunt quas modi ipsam et. Quia consequatur modi vel rerum qui distinctio omnis. Illo minus quia delectus nam. Tempora iusto dolores magnam sed sunt sed tenetur. Voluptas consequuntur eos cumque et est incidunt labore et. Necessitatibus nobis dolores fugiat. Et molestiae ipsa placeat quis debitis reprehenderit natus nulla. Libero eius dolorem et quis. Autem est et quo odio exercitationem adipisci inventore. Earum saepe sed cum est cupiditate. Error maiores est error qui qui et. Est non inventore enim cupiditate. Est laudantium voluptatem corporis repellendus. Autem quasi voluptatem rerum. Animi et ut delectus neque consequuntur. Et perferendis accusamus voluptatibus amet qui quisquam ipsa. Laudantium qui at eveniet itaque quisquam ab.