Agents del Luxury Real Estate

L’equip Living

Els Agents Living són experts en Real Estate, especialistes en l'art de vendre que entenen l'art de viure. Els nostres professionals comprenen que el veritable luxe va més enllà d’allò material, el luxe és una forma de viure i són les coses que es viuen.

Per això, els Agents Living es preocupen per satisfer, no només les necessitats, sinó els somnis i ambicions de cada client. Dedicats i perfeccionistes, saben que un agent ha de conèixer al detall el mercat i cada propietat per tancar la venda òptima.

Per aconseguir aquest objectiu, la determinació, el compromís i la capacitat d'anar més enllà de les meres instruccions és també imprescindible, així com comptar amb un extens bagatge, els coneixements específics i l'empatia necessària per gestionar propietats tan singulars com les de la nostra col·lecció.

logo

Les 10 claus de l’Agent Living

Determinació Perquè existeix un comprador ideal per a cada propietat.

Especializació Perquè, tot i que està bé saber una mica de tot, cal saber-ho TOT sobre allò al que et dediques i, per tant, mai deixar d’aprendre.

Compromís Perquè si algú et deixa les claus de casa seva, ha de tenir la teva confiança.

Vocació Perquè el millor professional és aquell que viu la seva feina.

Dedicació Perquè el client és el primer, ja sigui dimarts o diumenge.

Flexibilitat Perquè cal adaptar-se a les circumstàncies per poder aprofitar-les.

Perfeccionisme Perquè quan una propietat té detalls exquisits, s’han de tenir en compte tots i cadascun.

Eficàcia Perquè el mètode importa, però el que és essencial és el resultat.

Experiència Perquè només el treball del dia a dia converteix a un bon professional en excel·lent.

Discreció I no cal dir res més.

Equip Living

Sonia Sanz
Sonia Sanz
Chief Brand Officer

Cada casa té una ànima única, que creix gràcies a les històries que es viuen en ella. M'encanta conèixer la història de cada casa i, encara més, veure l'alegria i la il·lusió dels nous propietaris que hi crearan els seus propis records.

Estrella Serrano
Estrella Serrano
Directora

El que importa no és la destinació, sinó el camí que es recorre. Volem acompanyar-te en el teu projecte de venda o compra de la teva propietat.

Núria Seuva i Reig
Núria Seuva i Reig
Perit Immobiliari

Treballar a Living és treballar cada dia en projectes que il·lusionen, ajudar a complir desitjos que canvien vides.”,

Xesca Lorente
Xesca Lorente
Consultora Immobiliària

El primer que cal és tenir una visió clara de què és el luxe per a cada client. Sovint, la comoditat i la diversió es fonen amb el glamur.

Sol de Prado
Sol de Prado
Consultora Immobiliària

Per a mi, treballar aquí és formar part d'un equip humà de grans professionals que comparteixen una mateixa meta: acompanyar als nostres clients i orientar-los perquè aconsegueixin el seu objectiu.

Antoni Colom
Antoni Colom
Consultor Immobiliari

Diuen que la il·lusió mai es perd. A Living, fem sempre realitat el teu somni per assegurar-nos de que així sigui.

quote
Des de la primera presa de contacte amb l'equip de Living, vaig estar segura que el meu pis estava en bones mans. Vaig trobar un grup de professionals afables, atents a les meves peticions, imaginatius i sobradament qualificats que van aconseguir el seu objectiu en un termini sorprenentment curt: dues setmanes. Absolutament recomanables!
Begoña López
Clienta de Living
quote
L'equip de Living va ser l'estrella en el nostre procés de canvi de casa. Ens van donar grans consells, ens van brindar una atenció especial i van lluitar per vendre la nostra casa a un preu millor del que esperàvem. Jo pensava que la venda de la casa seria la part més dura del procés, però amb Living va ser increïblement fàcil i estem molt contents amb els resultats. Els recomanem totalment!
Marina L. Romero
Clienta de Living

Vols formar part del nostre equip?

Al enviar aceptas la Protecció de Dades.
El teu formulari s’ha enviat correctament