Codi: 273144 - Avenida de Pedralbes - Les Corts

Tornar al llistat Tornar al llistat

Piso en venda en Les Corts, Pedralbes Barcelona

Descripció de la propietat

PEDRALBES excel·lent pis gran de 215 m2 construïts. Gran finca de luxe al tranquil barri de Pedralbes a prop de totes les millors escoles de la ciutat, clubs socials i tots els serveis que exigeix una vida de luxe. Lhabitatge disposa de dues portes daccés, mitjançant lascensor principal i el de servei. A l'entrada, el rebedor distribueix clarament les zones de dia i de nit. El gran saló menjador amb sortida a terrassa de 35 m2 (amb vistes al jardí comunitari) està orientat cap al sud de manera que el sol dóna de ple tot el dia. Al costat del saló hi ha una habitació, l'ús de la qual pot ser una prolongació (actualment és un despatx) o un cinquè dormitori. Des de l´entrada principal al´esquerra accedim a la gran cuina-office, també des de la porta de servei. Aquesta gran cuina disposa de gran espai per a emmagatzematge, una galeria bugaderia i una habitació de servei amb bany. La zona de nit està composta per dues suites, una amb bonic vestidor i una habitació amb armaris encastats. Totes les habitacions són exteriors ja que la vivenda és a tres vents, amb grans finestres. El pis disposa de dues places de pàrquing, un local social on s'accedeix des del jardí comunitari.

Característiques

  • 215 m²
  • 5 Habitacions
  • 3 Cambres de bany
  • 1 WC
  • 1 Terrassa
  • Pàrquing

Sobre la zona

Quan un pensa en les zones de luxe de Barcelona, el nom de Pedralbes ve a la ment immediatament, ja que es tracta d'un dels barris més exclusius de la ciutat.

La capital catalana ha crescut molt en els últims temps i ara Pedralbes es troba molt ben situat, a tocar de la Diagonal, una de les zones de negocis i universitàries més importants de la ciutat. Però antigament estava als afores de Barcelona i era un lloc d'estiueig per a l'aristocràcia i la burgesia.

 

Gaudir del millor del passat i del present

El passat de Pedralbes ha deixat una petjada exquisida al barri, en forma de palaus, palauets i mansions enjardinades de les què avui gaudeixen nous propietaris i llogaters (la veritat és que ens enorgulleix poder dir que algunes d'aquestes joies es troben actualment en lloguer i venda a la nostra col·lecció).

Per la seva banda, les noves construccions, tant urbanitzacions de luxe com apartaments d'alt standing, s'han projectat amb estil i s'han adaptat al barri aportant-hi un toc de modernitat i aire fresc.

 

Per a aquells que busquen una nova llar a Barcelona, es tracta d'un lloc deliciós on viure. Els seus carrers són amples i deixen que la vista pugui perdre's pel cel de la ciutat, emmarcat per façanes nobles i edificis històrics. A més a més, compta amb nombrosos parcs i zones verdes on passejar i envoltar-se de naturalesa, com els Jardins del Palau de Pedralbes.

 

Molt per fer en un barri tranquil

Pedralbes és un barri d'ambient molt tranquil (cosa que agraeixen moltes famílies), especialment a les zones residencials. I aquesta tranquil·litat es mostra en tot el seu esplendor al Monestir de Santa María de Pedralbes, una construcció d'estil gòtic fundada al segle XIV, amb un claustre on sembla que el temps s’aturi.

La zona ofereix, a més, equipaments exclusius, com el Reial Club de Tennis de Barcelona. Però una de les seves virtuts més reconegudes és l'alt nivell de la seva oferta educativa, ja que allí es troben centres d'elit internacionals com l'escola superior de negocis ESADE, la St. Peter’s School o el Liceu Francès.

Amb tot, Pedralbes sempre ha estat i segueix sent un dels llocs preferits per la classe alta. Prova d'això és que ni tan sols Gaudí, que va construir allí els Pavellons Güell, va passar de llarg sense deixar-hi la seva petjada.

Sens dubte, es tracta d'una zona que mereix ser considerada pels amants de l'alt standing que vulguin comprar una propietat a Barcelona o llogar-la.

+ info