Professionals d’alt standing

Els col·laboradors de Living

A Living, col·laborem regularment amb destacats professionals del món de l'interiorisme, l'art i el disseny entre altres; tots ells compromesos amb la qualitat, l'exclusivitat i el més exquisit servei al client.

Amb aquests especialistes, no només compartim una mateixa filosofia professional, sinó que treballem per establir relacions que sobrepassin el business to business i es converteixin en human to human, cosa que es tradueix en col·laboracions més duradores i amb millors resultats.

Carlos Ojinaga
Carlos Ojinaga
Arquitecte

Una de les claus de l’èxit de la nostra col·laboració amb Living és la confiança mútua, saber que tots dos comptem amb un equip expert i professional a l’altre costat. A partir d’aquí, la missió del nostre despatx és aportat un valor afegit als seus serveis i, és clar, a les seves propietats de luxe.

www.ojinaga.es

Mariona Planas @diariodeestilo
Mariona Planas @diariodeestilo
Fashion blogger

Per a mi, tant l'estètica com el life-style són un tot, en què cada part compta i cada detall ha d'estar en equilibri i sintonia. Crec que aquesta filosofia encaixa a la perfecció amb la manera d'entendre el luxe de Living. Al col·laborar amb ells, m'he adonat que les cases són, en certa manera, com els armaris: han d'anar canviant i renovant-se per adaptar-se a les necessitats de cada època de la nostra vida.

http://diario-de-estilo.blogs.elle.es

Pere Padrós
Pere Padrós
Flors Zinnia

A Flors Zinnia, fa ja molts anys que col·laborem amb Living, amb qui compartim la nostra passió per la bellesa, la qualitat i la cura de cada detall. A part de vestir amb flors els seus esdeveniments i la seva boutique, estem encantats de posar-nos al servei dels seus clients per donar-li un últim toc de color i frescor a les seves llars.

http://www.zinniaflors.com