Codi: 267610 - Bruc - Gran Vía

Tornar al llistat Tornar al llistat

Planta Baja en venda en Eixample, Dreta Eixample Barcelona

Descripció de la propietat

BRUC - GRAN VIA excepcional principal modernista amb terrassa a actualitzar de 203 m2 construïts més una terrassa de 71 m2, situat a la primera planta d'una finca que data del 1900. La propietat es localitza al carrer Bruc al centre de la ciutat a tres carrers del prestigiós Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya. La seva ubicació cèntrica permet gaudir de totes les possibilitats que ofereix la nostra ciutat, així com d'excel·lents comunicacions per transport públic. Es tracta d'un pis passant, amb llum pels dos extrems i orientat per una banda al carrer Bruc i de l'altra a un tranquil pati d'illa amb una terrassa tranquil·la. Aquest habitatge es ven en estat original, amb elements modernistes de lèpoca. Els sostres tenen motllures artesonades ben conservades, la fusteria interior i exterior de fusta original, els vidres plomats també es conserven intactes. L´habitatge s´ubica a la planta principal d´una finca entre mitgeres de l´Eixample amb una parcel·la de 718 m2. L'emplaçament és dins d'un entorn protegit d'edificis pertanyents al sector de conservació de l'Eixample, per la qual cosa es garanteix una bona conservació de la zona i dels edificis que la configuren. L´edifici consta d´un total de cinc plantes de pis i planta baixa. A la cota de carrer trobem locals comercials, mentre que la resta de plantes són residencials. L'edifici es desenvolupa donant lloc principalment a dos habitatges per planta. Cadascun d'aquests pisos té dues zones diferenciades als extrems, d'una banda el carrer Bruc amb sol de migdia i tarda i de l'altra un tranquil pati d'illa. És en aquesta part del darrere on trobem la fantàstica terrassa de 70 m2. Les zones intermèdies es recolzen en patis interiors de manera que també disposen de llum natural i ventilació. La façana principal de la finca, la del carrer Bruc, destaca per la seva simetria i formalització en un balcó corregut a la planta principal on tenen accés quatre finestrals i en balcons individuals a la resta de plantes. Aquestes obertures doten la façana d'un ritme de plens i buits propis de les construccions de l'Eixample. La façana posterior conté una galeria en planta principal i quatre obertures a la resta de plantes. La finca se sustenta gràcies a murs de càrrega directament a les mitgeres, a la caixa d'escala i patis de llum així com en algunes parets interiors paral·leles a façana donant lloc a nombroses distribucions interiors. Els elements constructius representatius de l'Eixample de Barcelona com a portes de fusta i sostres decoratius acabaran de dotar el pis de perfecta elegància.

Característiques

 • 203 m²
 • 7 Habitacions
 • 2 Cambres de bany
 • 1 WC
 • 1 Terrassa
 • Ascensor
 • F. Règia
 • Molt lluminós
 • Sol tot el dia
 • Exterior
 • Pati
 • Calefacció de gas
 • Aire condicionat
 • Finestres d'alumini
 • Deixen l’aire condicionat (Sí)

Sobre la zona

Si estàs buscant un lloc on viure a Barcelona, que sigui cèntric, exclusiu i tranquil a la vegada, aquest habitatge es troba a la Dreta de l’Eixample, on l'alt standing es viu en totes les seves formes.

En aquest barri es troba el prestigiós Passeig de Gràcia, un paradís del shopping de luxe on els hi hagi, en que firmes com Chanel, MaxMara, Valentino, Prada o Louis Vuitton obren les portes de les seves elegants boutiques als amants de la moda i l'estil.

L'oferta gastronòmica de la zona tampoc es queda enrere. A la Dreta de l’Eixample es troba el restaurant Roca Moo, la deliciosa proposta culinària de l'Hotel Omm amb Estrella Michelin. O Casa Calvet, que serveix cuina mediterrània contemporània ni més ni menys que en un edifici de Gaudí.

 

Obres arquitectòniques que tallen la respiració

L'Eixample va néixer a la dècada de 1860 seguint el Pla Cerdà, un pla d'expansió de Barcelona ideat per l'enginyer Ildefons Cerdà.

Els seus carrers i edificis estan organitzats en una quadrícula de manera que, a més a més de ser molt fàcil orientar-se a la zona, els blocs de cada illa tenen un fantàstic pati interior.

Aquest creixement de Barcelona va coincidir feliçment amb l'època daurada de l'arquitectura catalana: el modernisme. Així que en passejar pels seus carrers no es triga a trobar un bon nombre d'edificis d'aquest estil. Els més destacats són, com no, els de Gaudí: La Pedrera i la Casa Batlló.

 

Viure envoltat de luxe

Trobant-se a tocar del centre i la Diagonal, travessat per Passeig de Gràcia i la Rambla de Catalunya i amb totes les característiques que ja hem comentat, no és d'estranyar que la Dreta de l’Eixample sigui un dels llocs predilectes d'aquells que busquen un habitatge d'alt standing. Especialment, per la tranquil·litat de les seves zones residencials i la seva bona localització, és el barri triat per moltes famílies de classe alta.

Allí es troben algunes de les peces més especials de la nostra col·lecció: baixos amb espectaculars patis interiors, pisos d'alt standing en finques règies, habitatges en edificis modernistes que conserven detalls arquitectònics originals...

Certament, si vols comprar o llogar un habitatge en una zona de Barcelona que ofereixi luxe en totes les seves modalitats, només et falta descobrir a quin carrer de la Dreta de l’Eixample t'espera la teva llar ideal.

+ info