Codi: 263492 - Pau Claris - Caspe

Tornar al llistat Tornar al llistat

Piso en venda en Eixample, Dreta Eixample Barcelona

Descripció de la propietat

PAU CLARIS - CASPE propietat modernista restaurada, situat a la quarta planta d'una finca que data del 1930. La propietat es localitza al carrer Pau Claris al centre de la ciutat a un carrer del prestigiós Passeig de Gràcia. Pertany a l'entorn protegit d'edificis situats al sector de conservació de l'Eixample, cosa que garanteix la conservació de la zona i els edificis que el configuren. Es tracta d'un pis passant, amb llum pels dos extrems i orientat d'una banda al carrer Pau Claris i de l'altra a un pati de poma tranquil amb una gran galeria. Aquest habitatge es ven reformat a estrenar, amb elements modernistes de l'època. S'han combinat, amb un gust exquisit, els nous materials i els elements originals que la propietat conservava. La zona de dia orienta al carrer Pau Claris, cuina oberta que dóna pas a un ampli i lluminós saló amb tres balcons exteriors. La propietat disposa de dos dormitoris i una gran màster suite amb una gran galeria que està orientada a un tranquil pati d´illa. Habitatge amb trets modernistes i personalitat única. L'emplaçament on es troba l'edifici, està inclòs al catàleg de patrimoni de l'Ajuntament de Barcelona. Una finca règia d'estil noucentista, edificada segons els cànons de finals del segle XIX al començament del XX. Es tracta d'una construcció tradicional que manté tots els trets característics de l'època: estructura principal de murs de càrrega de maó massís, especialment gruixuts a les façanes, subestructura de bigues unidireccionals de fusta amb entrebigat de revoltó ceràmic per a la formació dels forjats i paviment Nolla, dotant així l'habitatge d'una personalitat única. L'edifici s'ubica en una parcel·la entre mitgeres i adopta la forma tradicional de l'Eixample de Barcelona, amb habitatges passants amb ventilació directa per la façana principal (per on es produeix l'accés a la finca) i la façana interior d'illa, a més dels patis interiors dinstal·lacions. La planta allargada de la vivenda es compon per un passadís principal que organitza els espais del pis. El front de façana a carrer Pau Claris es reserva per la zona de dia, sent aquesta la de més amplitud, mentre que l'habitació suite principal, se situa a l'extrem oposat, abocat a l'interior d'illa, prioritzant així la tranquil·litat i el descans. La resta de peces de lhabitatge es disposa al llarg del passadís, ventilant pels mateixos patis interiors de la finca.

Característiques

 • 192 m²
 • 3 Habitacions
 • 2 Cambres de bany
 • Ascensor
 • Molt lluminós
 • Sol durant la tarda
 • Exterior
 • Pati
 • Calefacció elèctrica
 • Aire condicionat fred/calor
 • Parquet
 • Finestres d'alumini
 • Deixen l’aire condicionat (Sí)
 • Deixen els mobles

Sobre la zona

Si estàs buscant un lloc on viure a Barcelona, que sigui cèntric, exclusiu i tranquil a la vegada, aquest habitatge es troba a la Dreta de l’Eixample, on l'alt standing es viu en totes les seves formes.

En aquest barri es troba el prestigiós Passeig de Gràcia, un paradís del shopping de luxe on els hi hagi, en que firmes com Chanel, MaxMara, Valentino, Prada o Louis Vuitton obren les portes de les seves elegants boutiques als amants de la moda i l'estil.

L'oferta gastronòmica de la zona tampoc es queda enrere. A la Dreta de l’Eixample es troba el restaurant Roca Moo, la deliciosa proposta culinària de l'Hotel Omm amb Estrella Michelin. O Casa Calvet, que serveix cuina mediterrània contemporània ni més ni menys que en un edifici de Gaudí.

 

Obres arquitectòniques que tallen la respiració

L'Eixample va néixer a la dècada de 1860 seguint el Pla Cerdà, un pla d'expansió de Barcelona ideat per l'enginyer Ildefons Cerdà.

Els seus carrers i edificis estan organitzats en una quadrícula de manera que, a més a més de ser molt fàcil orientar-se a la zona, els blocs de cada illa tenen un fantàstic pati interior.

Aquest creixement de Barcelona va coincidir feliçment amb l'època daurada de l'arquitectura catalana: el modernisme. Així que en passejar pels seus carrers no es triga a trobar un bon nombre d'edificis d'aquest estil. Els més destacats són, com no, els de Gaudí: La Pedrera i la Casa Batlló.

 

Viure envoltat de luxe

Trobant-se a tocar del centre i la Diagonal, travessat per Passeig de Gràcia i la Rambla de Catalunya i amb totes les característiques que ja hem comentat, no és d'estranyar que la Dreta de l’Eixample sigui un dels llocs predilectes d'aquells que busquen un habitatge d'alt standing. Especialment, per la tranquil·litat de les seves zones residencials i la seva bona localització, és el barri triat per moltes famílies de classe alta.

Allí es troben algunes de les peces més especials de la nostra col·lecció: baixos amb espectaculars patis interiors, pisos d'alt standing en finques règies, habitatges en edificis modernistes que conserven detalls arquitectònics originals...

Certament, si vols comprar o llogar un habitatge en una zona de Barcelona que ofereixi luxe en totes les seves modalitats, només et falta descobrir a quin carrer de la Dreta de l’Eixample t'espera la teva llar ideal.

+ info