Codi: 251857 - Plaza Urquinaona - Palau de la Música

Tornar al llistat Tornar al llistat

Piso en venda en Ciutat Vella, St. Pere St. Caterina i La Ribera Barcelona

Descripció de la propietat

PLAÇA URQUINAONA - PALAU DE LA MÚSICA principal modernista a actualitzar de 213 m2 amb cinc dormitoris i dos banys situat a la primera planta d'una finca que data del 1910. La propietat es localitza al carrer Jonqueres al centre de la ciutat a dos carrers del prestigiós Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya. La seva ubicació cèntrica permet gaudir de totes les possibilitats que ofereix la nostra ciutat, així com d'excel·lents comunicacions per transport públic. Es tracta d'un pis passant, amb llum pels dos extrems i orientat d'una banda al carrer Jonqueres i de l'altra a un tranquil pati d'illa amb una terrassa tranquil·la. Aquest habitatge es ven en estat original, amb elements modernistes de lèpoca. Els sostres tenen motllures artesonades ben conservades, la xemeneia és de marbre original, els terres hidràulics i de Nolla que estan en perfecte estat, la fusteria interior i exterior de fusta original, els vidres plomats també es conserven intactes. L'habitatge se situa a la planta principal d'una finca entre mitgeres. Té una geometria a planta de forma rectangular amb una superfície construïda de 213 m². L'emplaçament és dins d'un entorn protegit de Béns Culturals d'Interès Local pel qual es garanteix una bona conservació de la zona i els edificis que la configuren. L'edifici es desenvolupa donant lloc majoritàriament a un habitatge per planta. Cadascun d'aquests pisos té dues zones diferenciades als extrems, d'una banda el carrer Jonqueres amb sol de tarda i de l'altra un tranquil pati de poma amb sol del matí. És en aquesta part posterior on hi trobem la galeria i la terrassa. Les zones intermèdies se sostenen amb patis de ventilació, per la qual cosa també disposen de llum natural. La façana principal de la finca, la del carrer Jonqueres i de 10 m d'amplada, destaca per la seva formalització a balcons correguts on tenen accés tres finestrals per planta i que doten la façana d'un ritme de buits i plens propis de les construccions de la zona. La finca se sustenta gràcies a murs de càrrega situats majoritàriament a les mitgeres, patis de ventilació i caixa d'escala, donant lloc a una multitud de configuracions interiors. Elements constructius representatius de l'època com a portes de fusta i paviments hidràulics acabaran de dotar el pis d'una elegància perfecta. Deixeu-vos seduir.

Característiques

 • 186 m²
 • 5 Habitacions
 • 1 Cambra de bany
 • 2 WC
 • 1 Terrassa
 • Ascensor
 • Terrat comunitari
 • Lluminós
 • Sol tot el dia
 • Exterior
 • Pati
 • Calefacció de gas
 • Parquet

Sobre la zona

El Born (o Borne, segons el teu nivell de coolness) és un dels barris més sofisticats i amb més encant de la ciutat. I és que passejar pels estrets carrers d'aquesta zona del centre de Barcelona és sempre una magnífica experiència.

A més a més, passejar pel Born és anar trobant i descobrint petits tresors constantment: galeries d'art, museus (com el Museu Picasso o el Museu Tèxtil i d'Indumentària), boutiques de disseny, tendes de delicatessen, cafeteries i restaurants plens d'història, modernes cocteleries, nous locals on gaudir d'un bon brunch, joieries artesanals…, la llista no s’acaba.

 

Habitatges d’alt standing al cor de Barcelona

El Born no només ofereix alguns dels locals i botigues més trendy de la ciutat i una animada vida nocturna; darrere d'algunes de les seves façanes es troben apartaments d'alt standing, lofts de luxe i dúplex de disseny que han estat renovats i redecorats per deixar a tot aquell que els vegi sense paraules.

Hem d'advertir-te que, quan aconsegueixes fer-te amb una d'aquestes meravelles de l'alt standing, decidir entre deixar-te portar per tot el que t'ofereixen els carrers del centre de la ciutat o, simplement, gaudir de la teva llar, pot fer-se difícil…

Bromes a part, el Born és l'elecció perfecta per a aquells que volen viure a l'incansable centre de Barcelona, gaudir del seu life-style, d'un ambient bohemi i artístic i, pràcticament, oblidar-se del cotxe (des del Born pots anar caminant fins i tot a la platja).

Per a aquells que busquen més que una experiència, comprar un habitatge al Born, un barri amb una demanda constant i fins i tot creixent, també és una bona idea. El barri ofereix interessants inversions immobiliàries; una de les tendències de la zona és comprar pisos antics i realitzar el tipus de remodelacions que comentàvem per donar-li una nova vida i un nou valor a les propietats.

 

Harmonia entre passat i present

Com passa en la majoria de ciutats, els barris del centre com el Born formen part del casc antic. En aquest cas, el passat ens ha deixat edificis tan històrics i emblemàtics com l'antic Mercat del Born (ara reconvertit en centre cultural), la famosíssima Església de Santa María del Mar o el Passeig del Born, on en temps medievals se celebraven justes i tornejos de cavallers i avui dia es pot prendre alguna cosa a les terrasses més chic.

En resum, el Born ofereix una excel·lent barreja d'història i modernitat i un estil de vida que captiven tant a locals com a visitants.

+ info