Codi: 238848 - Calle Casanovas cerca de Enric Granados

Tornar al llistat Tornar al llistat

Piso en venda en Eixample, Antiga Esquerre Eixample Barcelona

Descripció de la propietat

CASANOVA PROP D'ENRIC MAGRANER un pis situat a la primera planta d'un edifici clàssic amb ascensor orientat a nord-est al carrer Casanova amb sol de matí. Compta amb una superfície total de 86m2 construïts. La forma d'el pis és quadrada per la qual cosa s'aprofiten molt els espais. Per la seva reforma es proposa una gran zona de dia amb cuina, dues suites amb bany i vestidor i un tercer bany de convidats. Pis en finca clàssica habitatge situat a la primera planta d'una finca clàssica construïda l'any 1957, amb ascensor i bon estat de conservació. La seva situació dins d'un entorn o conjunt protegit d'edificis pertanyents a el sector de conservació de l'Eixample i construïts abans de 1965. Això ens garanteix la bona conservació de la zona i dels edificis que la configuren. La parcel·la té la façana principal al carrer Casanova. La nostra finca queda agermanada amb l'edifici de al costat amb el qual comparteix la composició de plens i buits de façana i la disposició dels seus elements arquitectònics. Aquesta característica dota el conjunt de més elegància i presència a la zona. La façana del nostre immoble se situa al carrer Casanova, que gràcies a la seva alçada ens permet tenir molta lluminositat a la zona de dia de el pis. En aquesta zona de dia de bones dimensions es disposa la sala menjador i una cuina oberta des de la qual podem contemplar l'exterior a través de les finestres de la sala. Altres elements constructius representatius de l'Eixample barceloní com alguna catifa conservada de mosaic hidràulic, acabessin de dotar el pis de perfecta elegància on l'empremta de la nostra ciutat estarà present.

Característiques

  • 85 m²
  • 2 Habitacions
  • 2 Cambres de bany
  • Ascensor
  • F. Règia
  • Molt lluminós
  • Sol tot el dia
  • Exterior

Sobre la zona

L’Antiga Esquerra de l’Eixample és, com el seu nom indica, un dels barris de l'Eixample, i va ser una de les primeres zones, juntament amb la Dreta de l'Eixample, a edificar-se seguint el Pla Cerdà. Delimitat per la Diagonal i la Gran Via i al costat de l'Avinguda de Sarrià, la localització del barri és immillorable.

Tot i que està al costat del centre, les seves zones residencials són tranquil·les. I tot i que les seves zones residencials són tranquil·les, el barri ofereix oci, cultura i diversió tant de dia com de nit, amb les seves terrasses, cafès, galeries d'art, bistrós, boutiques, bars, restaurants, night clubs

Els gourmets i amants de la bona taula poden gaudir allí de diversos restaurants amb Estrella Michelin, com el Gaig, el Restaurant Angle Barcelona o Disfrutar, comandat pels antics caps de cuina del Bulli. I no oblidem Cocktail Bars com Solange o l'internacionalment reconegut Dry Martini de Javier de las Muelas.

Per a aquells que es plantegen viure a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, la seva oferta comercial és també interessant. A part de que les botigues d'alt standing del Passeig de Gràcia estan a tocar, els carrers del barri amaguen les seves pròpies joies, com boutiques de dissenyadors locals o tendes de delicatessen com ara formatgeries o botigues de vins.

 

La Universitat de Barcelona i el Mercat del Ninot

A l’Antiga Esquerra de l’Eixample, i més concretament al costat de la Plaça Universitat, es troba l'històric edifici de la Universitat de Barcelona, una elegant construcció d'estil neoromànic que va ser edificada a finals del segle XIX i que està catalogada com un Bé d'Interès Cultural.

I a només uns carrers de distància se situa l'entranyable, i recentment remodelat, Mercat del Ninot. Aquest mercat rep el seu nom d'un antic i cèlebre bar del barri que tenia un ninot a l’entrada, el mateix ninot que avui dia dóna la benvinguda als visitants del mercat.

 

Un futur prometedor

Les autoritats han anunciat ja el projecte de transformació urbana de l'Esquerra de l’Eixample, que afectarà tant a l’Antiga com a la Nova Esquerra de l’Eixample. Està previst que aquest projecte es desenvolupi durant els propers anys i se centrarà a crear més zones verdes, cedir espais als vianants i reduir el tràfic a l'àrea.

Així, els plans de futur per al barri estan enfocats a la millora de la qualitat de vida dels seus residents, la qual cosa promet fer la zona encara més atractiva per a veïns, compradors i arrendataris.

+ info