Codi: 236190 - Muntaner-Londres

Tornar al llistat Tornar al llistat

Apartamento en venda en Eixample, Antiga Esquerre Eixample Barcelona

Descripció de la propietat

RESERVA ONLINE A WWW.LIVING.ES! MUNTANER-LONDRES trobem un immoble situat a la planta principal d'un edifici que data de 1929. Aquest habitatge està reformada fa uns anys i disposa d'elements originals modernistes com sostres artesonats, sostres de? Volta Catalana?, Terres hidráulicosy fusteries interiors i exteriors originals . Es compon d'una zona dia amb cuina i saló menjador, tres habitacions dobles, una individual i un despatx, així com dos banys. L'habitatge es troba a la planta principal d'una finca que data de l'any 1929. El Emplaçament D'aquesta finca està dins de l'entorn protegit dels edificis que pertanyen a al Sector de Conservació de l'Eixample pel qual es garanteix una bona conservació de la zona i dels edificis que la configuren. És un edifici passant entre mitgeres característic de la zona de l'Eixample. D'una banda, el pis està obert al carrer Muntaner amb orientació sud-oest i per l'altra trobem un pati d'illa generós i tranquil. Tal com acostuma a passar en aquesta tipologia de pisos les zones humides s'obren als patis de llum interiors, però, en aquest pis es troba una zona de safareig a la façana posterior. La façana que dóna al carrer Muntaner és senyorial i es caracteritza per un ritme continu marcat pels balcons de l'edifici. La planta principal i l'entresòl són les úniques que en lloc de balcons convencionals disposen de balustrades. La façana presenta un molt bon estat de conservació i es troba ben integrada en el conjunt que formen les façanes veïnes d'estil noucentista. L'estructura dels forjats de l'habitatge la formen bigues metàl·liques i cassetons ceràmics. El sostre de volta catalana es va deixant veure sobretot a les zones de pas de l'habitatge. Així mateix trobem paviments hidràulics en un molt bon estat de conservació. A l'tractar-se d'un pis principal disposa d'una altura de sostres considerable. Aquestes i altres característiques com les portes, finestres de fusta restaurades componen un pis representatiu de l'Eixample barceloní.

Característiques

 • 123 m²
 • 3 Habitacions
 • 2 Cambres de bany
 • F. Règia
 • Edifici catalogat
 • Conserge
 • Molt lluminós
 • Sol tot el dia
 • Exterior
 • Pati
 • Calefacció elèctrica
 • Aire condicionat fred/calor
 • Parquet
 • Finestres d'alumini
 • Deixen l’aire condicionat (Sí)

Sobre la zona

L’Antiga Esquerra de l’Eixample és, com el seu nom indica, un dels barris de l'Eixample, i va ser una de les primeres zones, juntament amb la Dreta de l'Eixample, a edificar-se seguint el Pla Cerdà. Delimitat per la Diagonal i la Gran Via i al costat de l'Avinguda de Sarrià, la localització del barri és immillorable.

Tot i que està al costat del centre, les seves zones residencials són tranquil·les. I tot i que les seves zones residencials són tranquil·les, el barri ofereix oci, cultura i diversió tant de dia com de nit, amb les seves terrasses, cafès, galeries d'art, bistrós, boutiques, bars, restaurants, night clubs

Els gourmets i amants de la bona taula poden gaudir allí de diversos restaurants amb Estrella Michelin, com el Gaig, el Restaurant Angle Barcelona o Disfrutar, comandat pels antics caps de cuina del Bulli. I no oblidem Cocktail Bars com Solange o l'internacionalment reconegut Dry Martini de Javier de las Muelas.

Per a aquells que es plantegen viure a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, la seva oferta comercial és també interessant. A part de que les botigues d'alt standing del Passeig de Gràcia estan a tocar, els carrers del barri amaguen les seves pròpies joies, com boutiques de dissenyadors locals o tendes de delicatessen com ara formatgeries o botigues de vins.

 

La Universitat de Barcelona i el Mercat del Ninot

A l’Antiga Esquerra de l’Eixample, i més concretament al costat de la Plaça Universitat, es troba l'històric edifici de la Universitat de Barcelona, una elegant construcció d'estil neoromànic que va ser edificada a finals del segle XIX i que està catalogada com un Bé d'Interès Cultural.

I a només uns carrers de distància se situa l'entranyable, i recentment remodelat, Mercat del Ninot. Aquest mercat rep el seu nom d'un antic i cèlebre bar del barri que tenia un ninot a l’entrada, el mateix ninot que avui dia dóna la benvinguda als visitants del mercat.

 

Un futur prometedor

Les autoritats han anunciat ja el projecte de transformació urbana de l'Esquerra de l’Eixample, que afectarà tant a l’Antiga com a la Nova Esquerra de l’Eixample. Està previst que aquest projecte es desenvolupi durant els propers anys i se centrarà a crear més zones verdes, cedir espais als vianants i reduir el tràfic a l'àrea.

Així, els plans de futur per al barri estan enfocats a la millora de la qualitat de vida dels seus residents, la qual cosa promet fer la zona encara més atractiva per a veïns, compradors i arrendataris.

+ info