Codi: 235962 - Muntaner-Gran Vía

Tornar al llistat Tornar al llistat

Apartamento en venda en Eixample, Antiga Esquerre Eixample Barcelona

Descripció de la propietat

MUNTANER-GRAN VIA en una finca modernista que data de l'any 1.900, trobem aquest immoble meravellós, a un pas de la Universitat de Barcelona. Aquesta ubicació, al cor de la ciutat, ens permet gaudir de l'nucli antic així com de les principals carrers de l'Eixample barceloní. Es tracta d'un pis exterior passant situat en quarta planta d'l'edifici amb un pis per planta. Està orientat amb sol de tarde.Cuenta amb una superfície total de 108m2 construïts. Es compon d'una zona àmplia de vida amb saló, menjador, cuina, dues habitacions dobles, una d'elles amb vestidor i un despatx. L'edifici va ser construït en plena època modernista a 1900 i es troba al carrer Muntaner amb la Gran Via. L'accés a vestíbul principal, reformat recentment, es duu a terme sense cap desnivell des del carrer Muntaner. Per característiques d'ubicació i constructives edifici es troba inclòs dins del catàleg de Patrimoni Arquitectònic de l'Ajuntament de Barcelona Concretament en el Sector De Conservació de l'Eixample. La façana principal s'obre mitjançant un balcó que marca el ritme de tota la façana enfocant cap al carrer Muntaner i amb visuals a Granvia. La composició de la façana que ens ocupa és ordenada i senzilla. A La façana posterior trobem un pati d'illa tranquil on l'habitatge respira per un altre balcó llarg i va continuar. Els sostres conserven les cornises i rosasses en bon estat i són principalment de guix o canyís. El Paviment actual està compost per rajola ceràmica que sota amenaça de el paviment hidràulic original en bon estat. Les dues habitacions i la sala d'estar estan climatitzades i disposen de calefacció, asímismos obertures que donen al carrer Muntaner Disposa Llibrets que filtren l'entrada de la llum.

Característiques

 • 99 m²
 • 2 Habitacions
 • 1 Cambra de bany
 • Ascensor
 • F. Règia
 • Edifici catalogat
 • Molt lluminós
 • Sol tot el dia
 • Pati
 • Calefacció elèctrica
 • Aire condicionat fred/calor
 • Finestres d'alumini
 • Deixen l’aire condicionat (Sí)

Sobre la zona

L’Antiga Esquerra de l’Eixample és, com el seu nom indica, un dels barris de l'Eixample, i va ser una de les primeres zones, juntament amb la Dreta de l'Eixample, a edificar-se seguint el Pla Cerdà. Delimitat per la Diagonal i la Gran Via i al costat de l'Avinguda de Sarrià, la localització del barri és immillorable.

Tot i que està al costat del centre, les seves zones residencials són tranquil·les. I tot i que les seves zones residencials són tranquil·les, el barri ofereix oci, cultura i diversió tant de dia com de nit, amb les seves terrasses, cafès, galeries d'art, bistrós, boutiques, bars, restaurants, night clubs

Els gourmets i amants de la bona taula poden gaudir allí de diversos restaurants amb Estrella Michelin, com el Gaig, el Restaurant Angle Barcelona o Disfrutar, comandat pels antics caps de cuina del Bulli. I no oblidem Cocktail Bars com Solange o l'internacionalment reconegut Dry Martini de Javier de las Muelas.

Per a aquells que es plantegen viure a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, la seva oferta comercial és també interessant. A part de que les botigues d'alt standing del Passeig de Gràcia estan a tocar, els carrers del barri amaguen les seves pròpies joies, com boutiques de dissenyadors locals o tendes de delicatessen com ara formatgeries o botigues de vins.

 

La Universitat de Barcelona i el Mercat del Ninot

A l’Antiga Esquerra de l’Eixample, i més concretament al costat de la Plaça Universitat, es troba l'històric edifici de la Universitat de Barcelona, una elegant construcció d'estil neoromànic que va ser edificada a finals del segle XIX i que està catalogada com un Bé d'Interès Cultural.

I a només uns carrers de distància se situa l'entranyable, i recentment remodelat, Mercat del Ninot. Aquest mercat rep el seu nom d'un antic i cèlebre bar del barri que tenia un ninot a l’entrada, el mateix ninot que avui dia dóna la benvinguda als visitants del mercat.

 

Un futur prometedor

Les autoritats han anunciat ja el projecte de transformació urbana de l'Esquerra de l’Eixample, que afectarà tant a l’Antiga com a la Nova Esquerra de l’Eixample. Està previst que aquest projecte es desenvolupi durant els propers anys i se centrarà a crear més zones verdes, cedir espais als vianants i reduir el tràfic a l'àrea.

Així, els plans de futur per al barri estan enfocats a la millora de la qualitat de vida dels seus residents, la qual cosa promet fer la zona encara més atractiva per a veïns, compradors i arrendataris.

+ info