Codi: 231573 - Cerca del Hospital Clínic

Tornar al llistat Tornar al llistat

Apartamento en venda en Eixample, Antiga Esquerre Eixample Barcelona

Descripció de la propietat

COMTE D'URGELL-PROVENÇA. Que felicitat viure aquí! Tot al teu abast sense cap tipus d'escassetat. Immoble en 5a planta, exterior i amb un saló - menjador que s'estén a cap a una terrassa amb vistes agradables, buidades i indubtablement sorprenents. És el locus amoenus de la llar. Gràcies a la seva altura, l'habitatge es banya de llum natural durant totes les hores del dia. Consta d'una cuina totalment equipada, amb sortida a l'safareig i llista per estrenar. A la zona de nit, hi trobem quatre acomodades habitacions de les quals tres d'elles són dobles. Obtindràs tot l'espai que necessites. Compta amb més de dos banys impecables i complets. Situat al centre de la ciutat, aquest barri delimitat per l'avinguda Diagonal, el carrer Balmes, la Gran Via de les Corts Catalanes i el Carrer Comte d'Urgell és conegut per la seva important oferta d'oci i restauració, a més de per les seves botigues i la història i referència d'alguns dels seus equipaments més importants, com la Universitat Central de Barcelona, l'Hospital Clínic o al Mercat de l'Ninot

Característiques

 • 88 m²
 • 4 Habitacions
 • 2 Cambres de bany
 • 1 Terrassa
 • Ascensor
 • Conserge
 • Molt lluminós
 • Sol tot el dia
 • Exterior
 • Calefacció de gas
 • Finestres d'alumini

Sobre la zona

L’Antiga Esquerra de l’Eixample és, com el seu nom indica, un dels barris de l'Eixample, i va ser una de les primeres zones, juntament amb la Dreta de l'Eixample, a edificar-se seguint el Pla Cerdà. Delimitat per la Diagonal i la Gran Via i al costat de l'Avinguda de Sarrià, la localització del barri és immillorable.

Tot i que està al costat del centre, les seves zones residencials són tranquil·les. I tot i que les seves zones residencials són tranquil·les, el barri ofereix oci, cultura i diversió tant de dia com de nit, amb les seves terrasses, cafès, galeries d'art, bistrós, boutiques, bars, restaurants, night clubs

Els gourmets i amants de la bona taula poden gaudir allí de diversos restaurants amb Estrella Michelin, com el Gaig, el Restaurant Angle Barcelona o Disfrutar, comandat pels antics caps de cuina del Bulli. I no oblidem Cocktail Bars com Solange o l'internacionalment reconegut Dry Martini de Javier de las Muelas.

Per a aquells que es plantegen viure a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, la seva oferta comercial és també interessant. A part de que les botigues d'alt standing del Passeig de Gràcia estan a tocar, els carrers del barri amaguen les seves pròpies joies, com boutiques de dissenyadors locals o tendes de delicatessen com ara formatgeries o botigues de vins.

 

La Universitat de Barcelona i el Mercat del Ninot

A l’Antiga Esquerra de l’Eixample, i més concretament al costat de la Plaça Universitat, es troba l'històric edifici de la Universitat de Barcelona, una elegant construcció d'estil neoromànic que va ser edificada a finals del segle XIX i que està catalogada com un Bé d'Interès Cultural.

I a només uns carrers de distància se situa l'entranyable, i recentment remodelat, Mercat del Ninot. Aquest mercat rep el seu nom d'un antic i cèlebre bar del barri que tenia un ninot a l’entrada, el mateix ninot que avui dia dóna la benvinguda als visitants del mercat.

 

Un futur prometedor

Les autoritats han anunciat ja el projecte de transformació urbana de l'Esquerra de l’Eixample, que afectarà tant a l’Antiga com a la Nova Esquerra de l’Eixample. Està previst que aquest projecte es desenvolupi durant els propers anys i se centrarà a crear més zones verdes, cedir espais als vianants i reduir el tràfic a l'àrea.

Així, els plans de futur per al barri estan enfocats a la millora de la qualitat de vida dels seus residents, la qual cosa promet fer la zona encara més atractiva per a veïns, compradors i arrendataris.

+ info