Codi: 230229 - Zona Maria Cristina, delante del el Corte Ingles

Tornar al llistat Tornar al llistat

Piso en venda en Les Corts, Pedralbes Barcelona

Descripció de la propietat

Vistes delicioses a una de les zones més delicades de Barcelona. Aquest pis de 171 m² està a la seva disposició per a ser gaudit dissenyant-com l'oportunitat que sempre ha desitjat. L'habitatge consta d'un espaiós menjador de doble alçada amb sortida a terrassa exterior. Aquesta proporciona profunditat i lluminositat expendiéndola al doble de la seva grandària. Connecta amb una cuina totalment equipada amb pati interior. El vestíbul ens porta a la zona de nit on trobem cinc habitacions de les quals tres són dobles i dos simples. Espai excel·lentment distribuït i aprofitat. La seva vitalitat va seduir tots els seus sentits, només li falta veure-ho

Característiques

  • 156 m²
  • 5 Habitacions
  • 2 Cambres de bany
  • 1 Terrassa
  • Ascensor
  • Lluminós
  • Sol durant el matí
  • Exterior
  • Pati

Sobre la zona

Quan un pensa en les zones de luxe de Barcelona, el nom de Pedralbes ve a la ment immediatament, ja que es tracta d'un dels barris més exclusius de la ciutat.

La capital catalana ha crescut molt en els últims temps i ara Pedralbes es troba molt ben situat, a tocar de la Diagonal, una de les zones de negocis i universitàries més importants de la ciutat. Però antigament estava als afores de Barcelona i era un lloc d'estiueig per a l'aristocràcia i la burgesia.

 

Gaudir del millor del passat i del present

El passat de Pedralbes ha deixat una petjada exquisida al barri, en forma de palaus, palauets i mansions enjardinades de les què avui gaudeixen nous propietaris i llogaters (la veritat és que ens enorgulleix poder dir que algunes d'aquestes joies es troben actualment en lloguer i venda a la nostra col·lecció).

Per la seva banda, les noves construccions, tant urbanitzacions de luxe com apartaments d'alt standing, s'han projectat amb estil i s'han adaptat al barri aportant-hi un toc de modernitat i aire fresc.

 

Per a aquells que busquen una nova llar a Barcelona, es tracta d'un lloc deliciós on viure. Els seus carrers són amples i deixen que la vista pugui perdre's pel cel de la ciutat, emmarcat per façanes nobles i edificis històrics. A més a més, compta amb nombrosos parcs i zones verdes on passejar i envoltar-se de naturalesa, com els Jardins del Palau de Pedralbes.

 

Molt per fer en un barri tranquil

Pedralbes és un barri d'ambient molt tranquil (cosa que agraeixen moltes famílies), especialment a les zones residencials. I aquesta tranquil·litat es mostra en tot el seu esplendor al Monestir de Santa María de Pedralbes, una construcció d'estil gòtic fundada al segle XIV, amb un claustre on sembla que el temps s’aturi.

La zona ofereix, a més, equipaments exclusius, com el Reial Club de Tennis de Barcelona. Però una de les seves virtuts més reconegudes és l'alt nivell de la seva oferta educativa, ja que allí es troben centres d'elit internacionals com l'escola superior de negocis ESADE, la St. Peter’s School o el Liceu Francès.

Amb tot, Pedralbes sempre ha estat i segueix sent un dels llocs preferits per la classe alta. Prova d'això és que ni tan sols Gaudí, que va construir allí els Pavellons Güell, va passar de llarg sense deixar-hi la seva petjada.

Sens dubte, es tracta d'una zona que mereix ser considerada pels amants de l'alt standing que vulguin comprar una propietat a Barcelona o llogar-la.

+ info