Codi: 219652 - Enrrique Granados

Tornar al llistat Tornar al llistat

Piso en venda en Eixample, Antiga Esquerre Eixample Barcelona

Descripció de la propietat

PROVENÇA enrrique GRANADOS. Una preciosa joia en el Example. Edifici entre mitgeres dels anys 1904-1907. La façana mostra detalls plenament modernistes, com l'ondulació dels balcons, l'ornamentació de la porta i especialment, tot el tram del coronament, amb motllures sinuoses, relleus vegetals i bustos femenins. projecte del prestigiós arquitecte Josep Masdéu i Puigdemasa. Conegut l'edifici com a Casa Sagarra o la casa dels dracs, aquest bell animal mitològic embelleix la porta principal del vestíbul i parts internes d'ell. Possibilitat de segregar i fer dos pisos en una de les zones més buscades de Barcelona. Actualment la propietat té dues zones ben diferenciades a l'immoble. Entrant a la dreta habitatge ia l'esquerra despatxos. Els seus nous propietaris tenen l'oportunitat de modelar aquest lluminós pis segons necessitats. EL COR DE L'EXAMPLE Espais interessants i vitals en aquest pis del Example barceloní que ens transmeten el gust per l'art. L'estructura del pis manté àmplies estances i la bellesa de la seva vestíbul tenen molt per explicar.

Característiques

 • 250 m²
 • 7 Habitacions
 • 2 Cambres de bany
 • 1 WC
 • 1 Terrassa
 • Ascensor
 • F. Règia
 • Conserge
 • Molt lluminós
 • Sol durant la tarda
 • Exterior
 • Pati
 • Calefacció de gas
 • Parquet

Sobre la zona

L’Antiga Esquerra de l’Eixample és, com el seu nom indica, un dels barris de l'Eixample, i va ser una de les primeres zones, juntament amb la Dreta de l'Eixample, a edificar-se seguint el Pla Cerdà. Delimitat per la Diagonal i la Gran Via i al costat de l'Avinguda de Sarrià, la localització del barri és immillorable.

Tot i que està al costat del centre, les seves zones residencials són tranquil·les. I tot i que les seves zones residencials són tranquil·les, el barri ofereix oci, cultura i diversió tant de dia com de nit, amb les seves terrasses, cafès, galeries d'art, bistrós, boutiques, bars, restaurants, night clubs

Els gourmets i amants de la bona taula poden gaudir allí de diversos restaurants amb Estrella Michelin, com el Gaig, el Restaurant Angle Barcelona o Disfrutar, comandat pels antics caps de cuina del Bulli. I no oblidem Cocktail Bars com Solange o l'internacionalment reconegut Dry Martini de Javier de las Muelas.

Per a aquells que es plantegen viure a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, la seva oferta comercial és també interessant. A part de que les botigues d'alt standing del Passeig de Gràcia estan a tocar, els carrers del barri amaguen les seves pròpies joies, com boutiques de dissenyadors locals o tendes de delicatessen com ara formatgeries o botigues de vins.

 

La Universitat de Barcelona i el Mercat del Ninot

A l’Antiga Esquerra de l’Eixample, i més concretament al costat de la Plaça Universitat, es troba l'històric edifici de la Universitat de Barcelona, una elegant construcció d'estil neoromànic que va ser edificada a finals del segle XIX i que està catalogada com un Bé d'Interès Cultural.

I a només uns carrers de distància se situa l'entranyable, i recentment remodelat, Mercat del Ninot. Aquest mercat rep el seu nom d'un antic i cèlebre bar del barri que tenia un ninot a l’entrada, el mateix ninot que avui dia dóna la benvinguda als visitants del mercat.

 

Un futur prometedor

Les autoritats han anunciat ja el projecte de transformació urbana de l'Esquerra de l’Eixample, que afectarà tant a l’Antiga com a la Nova Esquerra de l’Eixample. Està previst que aquest projecte es desenvolupi durant els propers anys i se centrarà a crear més zones verdes, cedir espais als vianants i reduir el tràfic a l'àrea.

Així, els plans de futur per al barri estan enfocats a la millora de la qualitat de vida dels seus residents, la qual cosa promet fer la zona encara més atractiva per a veïns, compradors i arrendataris.

+ info