Codi: 208788 - En carrer de Aribau entre Consell de Cent y Aragón

Tornar al llistat Tornar al llistat

Apartamento en venda en Eixample, Antiga Esquerre Eixample Barcelona

Descripció de la propietat

A CARRER DE ARIBAU ENTRE CONSELL DE CENT i Aragó. Pis de 124 m2, passant amb terrassa en finca modernista. L'habitatge es troba ubicada a la planta sisena d'una finca entre mitgeres de l'Eixample. L'emplaçament està dins d'un entorn o conjunt protegit d'edificis pertanyents al Sector de conservació de l'Eixample i construïts abans del 1965. Això ens garanteix una bona conservació de la zona i els edificis que la configuren. A la part posterior i orientat al pati d'illa hi trobem una terrassa. La façana que dóna al tranquil pati d'illa està orientat a l'est amb sol del matí i per l'altre costat al carrer Aribau amb sol de tarda. La façana del carrer Aribau de la finca presenta dues balconeres per planta (en el nostre pis li correspon una) i una sèrie d'ornamentacions centrals pròpies de l'època en què es va construir l'edifici però d'especial interès pel seu dibuix únic amb un relleu escultural . Construït durant el 1900, l'edifici consta d'un total de set plantes (PB + 6). Dotat d'elements constructius representatius de l'Eixample barcelonina, com alguna catifa conservada de mosaic hidràulic, portes de fusta i volta catalana en els sostres, acabaran de dotar el pis de perfecte elegància on l'empremta de la nostra ciutat estarà present. Es ven totalment reformat a estrenar, combinant tots els elements originals modernistes que ens brinda la propietat com els terres hidràulics, sostres de volta catalana o fusteria original, amb materials i instal·lacions noves d'alta qualitat.

Característiques

 • 123 m²
 • 2 Habitacions
 • 2 Cambres de bany
 • 1 WC
 • 1 Terrassa
 • Ascensor
 • F. Règia
 • Edifici catalogat
 • Conserge
 • Molt lluminós
 • Sol durant el matí
 • Exterior
 • Pati
 • Calefacció de gas
 • Calefacció elèctrica
 • Aire condicionat fred/calor
 • Finestres d'alumini
 • Deixen l’aire condicionat (Sí)

Sobre la zona

L’Antiga Esquerra de l’Eixample és, com el seu nom indica, un dels barris de l'Eixample, i va ser una de les primeres zones, juntament amb la Dreta de l'Eixample, a edificar-se seguint el Pla Cerdà. Delimitat per la Diagonal i la Gran Via i al costat de l'Avinguda de Sarrià, la localització del barri és immillorable.

Tot i que està al costat del centre, les seves zones residencials són tranquil·les. I tot i que les seves zones residencials són tranquil·les, el barri ofereix oci, cultura i diversió tant de dia com de nit, amb les seves terrasses, cafès, galeries d'art, bistrós, boutiques, bars, restaurants, night clubs

Els gourmets i amants de la bona taula poden gaudir allí de diversos restaurants amb Estrella Michelin, com el Gaig, el Restaurant Angle Barcelona o Disfrutar, comandat pels antics caps de cuina del Bulli. I no oblidem Cocktail Bars com Solange o l'internacionalment reconegut Dry Martini de Javier de las Muelas.

Per a aquells que es plantegen viure a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, la seva oferta comercial és també interessant. A part de que les botigues d'alt standing del Passeig de Gràcia estan a tocar, els carrers del barri amaguen les seves pròpies joies, com boutiques de dissenyadors locals o tendes de delicatessen com ara formatgeries o botigues de vins.

 

La Universitat de Barcelona i el Mercat del Ninot

A l’Antiga Esquerra de l’Eixample, i més concretament al costat de la Plaça Universitat, es troba l'històric edifici de la Universitat de Barcelona, una elegant construcció d'estil neoromànic que va ser edificada a finals del segle XIX i que està catalogada com un Bé d'Interès Cultural.

I a només uns carrers de distància se situa l'entranyable, i recentment remodelat, Mercat del Ninot. Aquest mercat rep el seu nom d'un antic i cèlebre bar del barri que tenia un ninot a l’entrada, el mateix ninot que avui dia dóna la benvinguda als visitants del mercat.

 

Un futur prometedor

Les autoritats han anunciat ja el projecte de transformació urbana de l'Esquerra de l’Eixample, que afectarà tant a l’Antiga com a la Nova Esquerra de l’Eixample. Està previst que aquest projecte es desenvolupi durant els propers anys i se centrarà a crear més zones verdes, cedir espais als vianants i reduir el tràfic a l'àrea.

Així, els plans de futur per al barri estan enfocats a la millora de la qualitat de vida dels seus residents, la qual cosa promet fer la zona encara més atractiva per a veïns, compradors i arrendataris.

+ info