Codi: 197936 - Muy cerca de Paseo de Gracia, en el Cuadrado de Oro

Tornar al llistat Tornar al llistat

Casa Pareada en venda en Eixample, Dreta Eixample Barcelona

Descripció de la propietat

MOLT A PROP DE PASSEIG DE GRÀCIA AL QUADRAT D'OR. Extraordinària casa de 200m2, que ens recorda l'estil londinenc, en una ubicació única a tot Barcelona, ​​la combinació del luxe, estil i història creen els matisos d'aquest immoble irrepetible, a un costat de Passeig de Gràcia, combina el present i el passat en l'entorn de major luxe comercial i d'oci de la ciutat Comtal. Just després de la construcció de les cases Cerdà es va planificar al Passatge Permanyer el qual, juntament amb el veí Méndez i Vigo, ha arribat als nostres dies gairebé sense modificacions, són una porta al passat dels primers anys de l'Eixample. El passatge Permanyer el trobem a l'illa que formen els carrers Consell de Cent, Roger de Llúria, Diputació i Pau Clarís. Va ser planificat en 1864 amb la idea de crear un passeig d'ús privat que travessés l'illa de cases de forma transversal, al voltant d'aquest carrer es van aixecar deu cases de mida reduïda en cada costat. El disseny d'aquestes cases ens demostra que malgrat que aquest tipus de construccions no estaven previstes al Pla Cerdà, aquestes les seguien respectant ja que al comptar amb només dues plantes, una d'elles un semisoterrani, no significaven un canvi substancial en les idees higienistes del projecte. A més, en comptar cadascuna d'elles amb el seu propi jardí privat, seguien respectant la idea de ciutat jardí. Segurament són aquests petits jardins privats els que ens fan pensar en un petit carrer londinenc i és que tal com es recull en el projecte original de l'arquitecte Jeroni Granell, aquesta era la idea. Un projecte del passat que ens permet formar part de la seva història. Des de la seva acollidor saló, que a través d'una gran clarabolla banya de llum a l'interior, podem gaudir de les plàcides vistes d'un jardí cobert de flors, un oasi envoltat de luxe enmig de la ciutat, els matisos que es combinen en aquest immoble són impossibles de repetir en cap altre racó de Barcelona i Living ho posa al seu abast.

Característiques

 • 230 m²
 • 3 Habitacions
 • 2 Cambres de bany
 • 1 Terrassa
 • F. Règia
 • Jardí
 • Edifici catalogat
 • Molt lluminós
 • Sol tot el dia
 • Calefacció elèctrica
 • Aire condicionat fred/calor
 • Parquet
 • Finestres d'alumini
 • Deixen l’aire condicionat (Sí)

Sobre la zona

Si estàs buscant un lloc on viure a Barcelona, que sigui cèntric, exclusiu i tranquil a la vegada, aquest habitatge es troba a la Dreta de l’Eixample, on l'alt standing es viu en totes les seves formes.

En aquest barri es troba el prestigiós Passeig de Gràcia, un paradís del shopping de luxe on els hi hagi, en que firmes com Chanel, MaxMara, Valentino, Prada o Louis Vuitton obren les portes de les seves elegants boutiques als amants de la moda i l'estil.

L'oferta gastronòmica de la zona tampoc es queda enrere. A la Dreta de l’Eixample es troba el restaurant Roca Moo, la deliciosa proposta culinària de l'Hotel Omm amb Estrella Michelin. O Casa Calvet, que serveix cuina mediterrània contemporània ni més ni menys que en un edifici de Gaudí.

 

Obres arquitectòniques que tallen la respiració

L'Eixample va néixer a la dècada de 1860 seguint el Pla Cerdà, un pla d'expansió de Barcelona ideat per l'enginyer Ildefons Cerdà.

Els seus carrers i edificis estan organitzats en una quadrícula de manera que, a més a més de ser molt fàcil orientar-se a la zona, els blocs de cada illa tenen un fantàstic pati interior.

Aquest creixement de Barcelona va coincidir feliçment amb l'època daurada de l'arquitectura catalana: el modernisme. Així que en passejar pels seus carrers no es triga a trobar un bon nombre d'edificis d'aquest estil. Els més destacats són, com no, els de Gaudí: La Pedrera i la Casa Batlló.

 

Viure envoltat de luxe

Trobant-se a tocar del centre i la Diagonal, travessat per Passeig de Gràcia i la Rambla de Catalunya i amb totes les característiques que ja hem comentat, no és d'estranyar que la Dreta de l’Eixample sigui un dels llocs predilectes d'aquells que busquen un habitatge d'alt standing. Especialment, per la tranquil·litat de les seves zones residencials i la seva bona localització, és el barri triat per moltes famílies de classe alta.

Allí es troben algunes de les peces més especials de la nostra col·lecció: baixos amb espectaculars patis interiors, pisos d'alt standing en finques règies, habitatges en edificis modernistes que conserven detalls arquitectònics originals...

Certament, si vols comprar o llogar un habitatge en una zona de Barcelona que ofereixi luxe en totes les seves modalitats, només et falta descobrir a quin carrer de la Dreta de l’Eixample t'espera la teva llar ideal.

+ info