Codi: 193449 - Eixample. Aragón-Casanova

Tornar al llistat Tornar al llistat

Piso en venda en Eixample, Antiga Esquerre Eixample Barcelona

Descripció de la propietat

ENTRE ARAGÓ I CONSELL DE CENT. Immoble amb molta llum, orientat al sud amb sol de migdia i tarda, en una finca clàssica que data de l'any 1.957. Es tracta d'un pis situat a la tercera planta d'un edifici clàssic, amb una superfície total de 87m2 construïts. Aquest habitatge es ven totalment reformada a estrenar, combinant tots els elements originals amb materials i instal·lacions noves d'una alta qualitat, amb marques reconegudes internacionalment. Situada dins d'un entorn o conjunt protegit d'edificis pertanyents al sector de conservació de l'Eixample i construïts abans de 1965. El nostre immoble destaca de la resta del conjunt, per la seva elegància i presència a la zona. La façana del nostre immoble es situa en un pati interior d'illa, que gràcies a la seva fantàstica orientació, ens permet tenir sol i molta lluminositat a la zona de dia de l'habitatge, així com gaudir de la tranquil·litat i del silenci que ens ofereix aquest oasi de pau de la ciutat.

Característiques

  • 87 m²
  • 2 Habitacions
  • 2 Cambres de bany
  • F. Règia
  • Molt lluminós
  • Sol tot el dia
  • Exterior
  • Calefacció de gas
  • Calefacció elèctrica
  • Aire condicionat fred/calor

Sobre la zona

L’Antiga Esquerra de l’Eixample és, com el seu nom indica, un dels barris de l'Eixample, i va ser una de les primeres zones, juntament amb la Dreta de l'Eixample, a edificar-se seguint el Pla Cerdà. Delimitat per la Diagonal i la Gran Via i al costat de l'Avinguda de Sarrià, la localització del barri és immillorable.

Tot i que està al costat del centre, les seves zones residencials són tranquil·les. I tot i que les seves zones residencials són tranquil·les, el barri ofereix oci, cultura i diversió tant de dia com de nit, amb les seves terrasses, cafès, galeries d'art, bistrós, boutiques, bars, restaurants, night clubs

Els gourmets i amants de la bona taula poden gaudir allí de diversos restaurants amb Estrella Michelin, com el Gaig, el Restaurant Angle Barcelona o Disfrutar, comandat pels antics caps de cuina del Bulli. I no oblidem Cocktail Bars com Solange o l'internacionalment reconegut Dry Martini de Javier de las Muelas.

Per a aquells que es plantegen viure a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, la seva oferta comercial és també interessant. A part de que les botigues d'alt standing del Passeig de Gràcia estan a tocar, els carrers del barri amaguen les seves pròpies joies, com boutiques de dissenyadors locals o tendes de delicatessen com ara formatgeries o botigues de vins.

 

La Universitat de Barcelona i el Mercat del Ninot

A l’Antiga Esquerra de l’Eixample, i més concretament al costat de la Plaça Universitat, es troba l'històric edifici de la Universitat de Barcelona, una elegant construcció d'estil neoromànic que va ser edificada a finals del segle XIX i que està catalogada com un Bé d'Interès Cultural.

I a només uns carrers de distància se situa l'entranyable, i recentment remodelat, Mercat del Ninot. Aquest mercat rep el seu nom d'un antic i cèlebre bar del barri que tenia un ninot a l’entrada, el mateix ninot que avui dia dóna la benvinguda als visitants del mercat.

 

Un futur prometedor

Les autoritats han anunciat ja el projecte de transformació urbana de l'Esquerra de l’Eixample, que afectarà tant a l’Antiga com a la Nova Esquerra de l’Eixample. Està previst que aquest projecte es desenvolupi durant els propers anys i se centrarà a crear més zones verdes, cedir espais als vianants i reduir el tràfic a l'àrea.

Així, els plans de futur per al barri estan enfocats a la millora de la qualitat de vida dels seus residents, la qual cosa promet fer la zona encara més atractiva per a veïns, compradors i arrendataris.

+ info