COMUNICADO OFICIAL - CORONAVIRUS / COVID-19

Siguiendo las intrucciones decretadas por las autoridades competentes, por la situación generada por la pandemia del CORONAVIRUS / Covid 19, comunicamos que:

∘ Nuestra oficina quedará cerrada hasta que se levanten las restricciones por las autoridades competentes.

∘ Todo nuestro personal está trabajando desde casa y les atenderemos sin ningún problema a través de nuestros teléfonos y direcciones de email habituales.

Disculpen las molestias.

Living, la teva boutique immobiliària de luxe a Barcelona

Una col·lecció de propietats que emocionen

Des de 1984, la nostra immobiliària de luxe ofereix serveis exclusius per a pisos i cases singulars. Som una boutique immobiliària d’alt standing especialitzada en la gestió de cases de luxe a Barcelona i l’àrea metropolitana.

Confidencialitat
Confidencialitat
Compromís
Compromís
Seguretat
Seguretat
Eficiència
Eficiència
Exclusivitat
Exclusivitat
quote
Des de la primera presa de contacte amb l'equip de Living, vaig estar segura que el meu pis estava en bones mans. Vaig trobar un grup de professionals afables, atents a les meves peticions, imaginatius i sobradament qualificats que van aconseguir el seu objectiu en un termini sorprenentment curt: dues setmanes. Absolutament recomanables!
Begoña López
Clienta de Living
quote
L'equip de Living va ser l'estrella en el nostre procés de canvi de casa. Ens van donar grans consells, ens van brindar una atenció especial i van lluitar per vendre la nostra casa a un preu millor del que esperàvem. Jo pensava que la venda de la casa seria la part més dura del procés, però amb Living va ser increïblement fàcil i estem molt contents amb els resultats. Els recomanem totalment!
Marina L. Romero
Clienta de Living