El compromís social, als nostres fonaments

Living Solidari

 

A Living, ens sentim molt agraïts de poder viure d'allò que ens apassiona, el Real Estate de luxe, i de que la nostra companyia segueixi creixent i donant treball i llar a més i més gent. I creiem que un dels nostres deures és retornar a la societat part del que ens dóna.

Per això, per a nosaltres és important el col·laborar, ja sigui a través de donacions o participant en projectes amb els quals compartim valors, amb Organitzacions No Governamentals que recolzin als menys afavorits i protegeixin el planeta en què vivim.

Creiem fermament en valors com la solidaritat, el respecte i la igualtat, però sabem que creure no és suficient i, per això, prenem acció.

Art & Home | Imagination to Innovation
19.05.2017
Nostrum error quo quia veniam et. Nobis temporibus inventore aut esse nostrum. Dolorem architecto nihil est reprehenderit. Rerum autem animi illo porro. Quo quas dolorem praesentium placeat quae voluptate expedita. Suscipit fuga non sunt quas modi ipsam et. Quia consequatur modi vel rerum qui distinctio omnis. Illo minus quia delectus nam. Tempora iusto dolores magnam sed sunt sed tenetur. Voluptas consequuntur eos cumque et est incidunt labore et. Necessitatibus nobis dolores fugiat. Et molestiae ipsa placeat quis debitis reprehenderit natus nulla. Libero eius dolorem et quis. Autem est et quo odio exercitationem adipisci inventore. Earum saepe sed cum est cupiditate. Error maiores est error qui qui et. Est non inventore enim cupiditate. Est laudantium voluptatem corporis repellendus. Autem quasi voluptatem rerum. Animi et ut delectus neque consequuntur. Et perferendis accusamus voluptatibus amet qui quisquam ipsa. Laudantium qui at eveniet itaque quisquam ab.
Òpera contra la pobresa infantil
13.06.2017

La Catedral de la Plaça Bonanova de Barcelona va acollir un recital d'òpera benèfic en favor de la Fundació Mary’s Meals. Des de Living, amb molt de gust, ens vam oferir a patrocinar aquest esdeveniment, que va ser possible també gràcies a la col·laboració del Concurs Internacional de Cant Jaume Aragall.

Els assistents van poder gaudir de la magnífica interpretació de Marianna Prizzon, una soprano que ja ha passat per prestigiosos escenaris de ciutats com Nova York o Munich i que ha crescut al costat de grans artistes com Luciano Pavarotti, Leone Magiera o Renatta Scotto. Prizzon va compartir escenari i aplaudiments amb la mezzosoprano Guisela Zannerini Neri, el tenor uruguaià Sebastián Ferrada i el talentós baríton Daniel Ihn-Kyu Lee.

Durant el recital es va interpretar, per a delit del públic, una interessant varietat de peces d'alguns dels grans compositors de la història. A la catedral van sonar, per exemple, “Laudamus et” (“Gloria” RV589) d'Antonio Vivaldi, el “Au Maria” de Giuseppe Verdi, “When I am laid in earth” (Lamento di Dido de l’Òpera “Dido and Aeneas”) d'Henry Purcell o “Aprile”, de Francesco Paolo Tosti.

 

Mary’s Meals, un plat a taula per a cada nen

Els diners recaptats amb el recital van ser destinats a Mary’s Meals, una organització internacional que centra els seus esforços en l'alimentació de nens i nenes en situació de pobresa crònica a tot el món.

A dia d'avui, la fundació proporciona un àpat de qualitat cada dia d'escola a més d'un milió de nens i nenes. Els àpats se serveixen en les mateixes escoles, preparats per mares voluntàries a les cuines que Mary’s Meals construeix prèviament a cada centre.

A més de garantir l’alimentació dels petits, amb aquesta acció s'aconsegueix augmentar el nombre d'alumnes a les escoles, millorar el rendiment acadèmic i reduir l'absentisme escolar i les malalties.

 

Tota ajuda suma

Si vols col·laborar amb Mary’s Meals, pots fer-ho tant per mitjà de donatius com fent-te voluntari o voluntària a través de la seva pàgina web. Per assegurar la transparència de l'organització, els col·laboradors poden fer un seguiment de la seva aportació als col·legis a través de fotografies i comentaris, a més de poder visitar les escoles en persona.

Per a nosaltres, és sempre un honor participar activament en causes solidàries que ajudin a que el món sigui un lloc millor per a tots, en aquest cas, col·laborant amb una fundació que no només alimenta a nens i nenes, sinó que els acosta noves oportunitats de futur.

Vols proposar-nos una col·laboració per a una causa solidària?

;