arrow Blog

Vestíbuls per impressionar

Molts sabem que la primera impressió és la que compta. Els vestíbuls, a més de ser l'entrada a una casa, són la carta de presentació d'aquells que hi viuen. Els rebedors parlen molt del que ens trobarem a continuació. Perquè les visites quedin sorpreses i amb ganes de seguir descobrint més parts de la casa, és important cuidar bé de la decoració i els detalls de l'entrada a la teva llar. En aquest article et mostrarem algunes de les millors idees perquè ningú s'oblidi de les bones sensacions que transmet el teu vestíbul. A més, en el teu dia a dia, també agrairàs entrar a casa i trobar-te un espai ordenat, estètic i net.

 

Funcional i pràctic

La decoració d'un rebedor hauria d’equilibrar la bellesa i la senzillesa. Es tracta de crear un espai pràctic per al dia a dia i que transmeti una primera impressió de la teva personalitat i gust. Procura retirar aquells mobles que no siguin funcionals per aquesta sala; l'ideal seria no sobrecarregar perquè transmeti una major sensació de benestar en arribar o sortir de la casa.

 

Banc de fusta

Afegir un petit banc de fusta, amb tons suaus com el blanc o el beix, serà ideal per transmetre estil i confort a l'entrada. A més de posseir un gran valor a nivell decoratiu, que et mostrarà com una persona calmada i detallista, un banc al rebedor és un element molt pràctic en el dia a dia. Pots utilitzar-lo per descalçar, deixar les bosses o per llegir el correu.

Penjador

Deixar l'abric, així com treure les sabates, és un dels més grans i més simples plaers d'arribar a casa. Busca un penjador pel teu vestíbul que sigui original i encaixi amb l'estètica. Els penjadors són ideals per quan rebis amics i no sàpigues on guardar els seus abrics i bosses. Això ajudarà a crear la impressió de que, qui viu en aquesta llar, és una persona acurada i bon amfitrió amb les seves visites.

 

Fotografies

Qui no vol presumir de família, dels viatges pel món o dels grans moments que un viu? Al llarg d'una vida acumules moltes imatge que només uns pocs van a veure. Per això, és una bona idea incorporar imatges que et facin sentir bé, mostrin la teva personalitat i afegeixin un toc de tendresa a aquest racó de la llar.