arrow Blog

Tips generals per aconseguir una sala d’estar actual

Donant lloc a l’era de la immediatesa, la creativitat i la tecnologia, ens trobem en un punt on el disseny abasta una diversitat i imaginació desmesurada. Gràcies a la gran quantitat d’eines de les que disposem, comptem amb la possibilitat de crear una llar i un entorn d’allò més desitjats.

Mai vas considerar la sala d’estar com una de les zones principals de la llar? Sense cap dubte es tracta del santuari perfecte per a llegir, escriure o rebre als invitats més desitjats. Per això, no pot prescindir d’importància.

Com diuen sovint els pares, ‘tot torna’, i és que raó no els falta. Les sales d’estar modernes i simples s’uneixen a les tendències vintage per donar-li un aire desenfadat.

 

El color de la vida

En les sales d’estar del 2018 coneixerem la combinació de tons neutres amb tocs de color, com per exemple els sofàs grisos o nudes acompanyats de coixins vermell bordeus.

També destacaran el groc assolellat, el blau fosc i el verd amb tots els seus matisos. Aquests colors es poden presentar també com formes geomètriques en catifes, butaques, mantes i taules.

Però els detalls daurats de llautó li donaran majestuositat i glamur al nostre entorn.

 

La central de la calidesa

El formigó pot ser una opció com material per representar el sòl de la teva llar donant-li fermesa i una pinzellada de modernitat. A la vegada, aquest material quedarà perfectament combinat amb mobles de fustes fosques i acabats rectes.

El mobiliari en general es veurà subjectat per potes rectes i fines amb tendència a estrènyer, com les cadires Whisbone, una clara influència per enguany.

 

Marquem la diferencia

Els detalls poden marcar un abans i un desprès, per això adornarem la llar amb algun quadre de motiu botànic, com podria ser una làmina il·lustrada amb un full de la Costella d’Adam.

Després podem centrar-nos en petites plantes, espelmes encaixades amb daurat, plats decoratius i algun estampat tropical per donar un efecte boho chic.