arrow Blog

Preparem un nou espai on viure el luxe

A Living, estem treballant en la creació d'una nova Concept Boutique, que obrirà les seves portes d'aquí a uns mesos al cor de la ciutat.

Es dirà Eixample Concept Boutique i serà el nostre segon establiment d'aquest tipus a Barcelona. El primer es troba a la zona del Turó Park, i tant la seva bona acollida com l'expansió que estem vivint ens han animat a seguir per aquest camí.

 

Un local amb molta història i encara més estil

Hem triat un emplaçament selecte i molt especial per a la nova boutique: l'antiga Farmàcia Viladot, un magnífic local modernista carregat d'estil i d’història.

Aquesta farmàcia va ser obra de l'arquitecte Felix Cardellach i Alivès l’any 1905, i és una d'aquestes joies del centre de Barcelona que no passen desapercebudes. Tenint en compte que una de les nostres promeses i passions és trobar aquest tipus de propietats per als nostres clients, no podíem conformar-nos amb un local corrent.

Per aquells que vulguin fer-li una ullada, la farmàcia es troba al número 40 de la Ronda Sant Pere (i la visita paga la pena!).

Aquests afalacs no són només una opinió personal; la Farmàcia Viladot, en un primer moment anomenada Farmàcia Doctor Colomes, està catalogada i protegida com a Bé d'Interès Cultural (BIC).

L'estructura metàl·lica de la façana i el seu fanal, amb aquestes corbes tan característiques del moviment que la signen, són els originals; i els mosaics van ser creats per Lluís Bru en els anys 30, quan es van substituir les antigues vitrines modernistes.

 

La bellesa és, també, a l’interior

Tot i que la façana del local és magnífica, el nostre equip està treballant perquè el més interessant ho brindi l'interior, 200m2 que s'estan convertint en un nou espai on el luxe i l'exclusivitat seran la norma.

Sempre col·laborem amb els millors professionals per a les reformes de les propietats de la nostra col·lecció però, en aquest cas, a més a més, l'antiga farmàcia segueix comptant amb peces del mobiliari original, cosa que només pot portar a un resultat especialment espectacular.