arrow Blog

Plantes d'interior, una solució plena de color

Existeixen molts tipus de pisos, àtics i lofts que no disposen d'una terrassa o d'un jardí per poder decorar amb tot tipus de plantes i flors. No obstant això, hi ha multitud d'idees i propostes fàcils, interessants i senzilles per poder gaudir de l'interior d'un habitatge ben adornat i ple d'alegria.

 

Cerimán, senzilla i exòtica

A aquells que no poden permetre’s dedicar hores a la decoració floral de casa, el cerimán és una de les plantes perfectes per mantenir l'immoble viu i alegre, amb molt poques cures. No requereixen una llum excessiva, ni un regadiu constant de manera que simplement n'hi haurà prou amb anar revisant el seu estat de forma puntual. Les seves grans fulles verdes de forma irregular donaran un toc de força i color a qualsevol de les cantonades de la sala, menjador o habitació.

 

Heura, vitalitat i color

Encara que normalment sol estar present en les parets de les edificacions, l'Heura pot ser un aliat perfecte per decorar l'interior d'una casa. No necessita moltes cures així que només cal preocupar-se d'instal·lar unes guies perquè la planta faci el recorregut desitjat.

 

Sansevieria, la planta independent

Aquestes plantes de fulla punxeguda no només són originals sinó que també molt pràctiques i de fàcil cura. Els que les coneixen, advoquen per "passar" d'elles i és que com més independents són, millor creixen. Són plantes de mida mitjana, ideals per posar sobre prestatgeries o sobre el centre d'una taula, ja que són senzilles de moure, d'un costat a un altre. Es poden combinar vàries de diferents mides en tests de colors per potenciar un ambient càlid, tranquil i acollidor.

 

Cactus, un bàsic de qualsevol llar

En els últims anys els cactus han adquirit un gran valor a les llars. Les diferents formes i mides, la seva originalitat i les seves cures pràcticament nules la converteixen en una planta perfecta per acompanyar el nostre menjador, despatx o lloc de treball. A més, cal destacar que absorbeix la irradiació de televisions i portàtils, de manera que no només es limita a decorar l'ambient.