arrow Blog

Paviments pel bany, solucions amb estil

Afrontar unes obres, una remodelació o decorar un bany és molt més complex i laboriós del que pot semblar en un primer instant. Sòls, mobiliari, canonades, miralls... Cada petit detall ha d'analitzar-se exhaustivament i amb precisió, valorant els pros i els contres que comporta, amb la finalitat d'aconseguir un resultat exitós.

A continuació fem un repàs als paviments més sol·licitats i amb més demanda del mercat actual. Diferents opcions que es poden adaptar a estils molt dispars.

 

Micro ciment, seriós i formal

El micro ciment és una de les opcions més vistes de les reformes de la temporada 2017 - 2018. Es tracta d'un sòl que presenta una gran quantitat d'avantatges, des del seu aspecte elegant i subtil fins al seu fàcil manteniment i la seva alta funcionalitat.

 

Fusta i laminats, semblant però no idèntic

Malgrat que la fusta i els laminats presenten una estètica molt similar, la diferència entre tots dos recau en la instal·lació.

D'una banda, el laminat són capes de fusta flexible que poden instal·lar-se fàcilment i que atorguen a la llar un toc de calor i proximitat. D'altra banda, la fusta aporta un toc senyorial amb aires de sofisticació. No obstant, a causa de les característiques intrínseques del bany, aquest material no és una de les opcions més adequades atès que el manteniment és molt més complicat en un ambient que tendeix a ser molt més humit que la resta de l'habitatge.

 

Rajoles hidràuliques, un clàssic de tota la vida

Potser aquesta sigui l'opció més recurrent i més vista. I no només en immobles particulars sinó també en bars, restaurants, hotels i un llarg etcètera.

Es tracta d'un material resistent, fàcil de netejar i que presenta la possibilitat de ressaltar l'estil del bany gràcies a la seva decoració geomètrica.

 

Pedra natural, l'opció més neutra

Per anar un pas més enllà en la reforma de l'immoble, la pedra natural – en qualsevol dels seus vessants i colors – és perfecta pel bany. En tons foscos donarà al bany un toc de distinció i facilitarà la neteja del mateix. En tons clar donarà lluminositat i claredat a l'ambient.