arrow Blog

Òpera contra la pobresa infantil

La Catedral de la Plaça Bonanova de Barcelona va acollir un recital d'òpera benèfic en favor de la Fundació Mary’s Meals. Des de Living, amb molt de gust, ens vam oferir a patrocinar aquest esdeveniment, que va ser possible també gràcies a la col·laboració del Concurs Internacional de Cant Jaume Aragall.

Els assistents van poder gaudir de la magnífica interpretació de Marianna Prizzon, una soprano que ja ha passat per prestigiosos escenaris de ciutats com Nova York o Munich i que ha crescut al costat de grans artistes com Luciano Pavarotti, Leone Magiera o Renatta Scotto. Prizzon va compartir escenari i aplaudiments amb la mezzosoprano Guisela Zannerini Neri, el tenor uruguaià Sebastián Ferrada i el talentós baríton Daniel Ihn-Kyu Lee.

Durant el recital es va interpretar, per a delit del públic, una interessant varietat de peces d'alguns dels grans compositors de la història. A la catedral van sonar, per exemple, “Laudamus et” (“Gloria” RV589) d'Antonio Vivaldi, el “Au Maria” de Giuseppe Verdi, “When I am laid in earth” (Lamento di Dido de l’Òpera “Dido and Aeneas”) d'Henry Purcell o “Aprile”, de Francesco Paolo Tosti.

 

Mary’s Meals, un plat a taula per a cada nen

Els diners recaptats amb el recital van ser destinats a Mary’s Meals, una organització internacional que centra els seus esforços en l'alimentació de nens i nenes en situació de pobresa crònica a tot el món.

A dia d'avui, la fundació proporciona un àpat de qualitat cada dia d'escola a més d'un milió de nens i nenes. Els àpats se serveixen en les mateixes escoles, preparats per mares voluntàries a les cuines que Mary’s Meals construeix prèviament a cada centre.

A més de garantir l’alimentació dels petits, amb aquesta acció s'aconsegueix augmentar el nombre d'alumnes a les escoles, millorar el rendiment acadèmic i reduir l'absentisme escolar i les malalties.

 

Tota ajuda suma

Si vols col·laborar amb Mary’s Meals, pots fer-ho tant per mitjà de donatius com fent-te voluntari o voluntària a través de la seva pàgina web. Per assegurar la transparència de l'organització, els col·laboradors poden fer un seguiment de la seva aportació als col·legis a través de fotografies i comentaris, a més de poder visitar les escoles en persona.

Per a nosaltres, és sempre un honor participar activament en causes solidàries que ajudin a que el món sigui un lloc millor per a tots, en aquest cas, col·laborant amb una fundació que no només alimenta a nens i nenes, sinó que els acosta noves oportunitats de futur.