arrow Blog

Living porta el Real Estate de luxe al Trofeu Conde de Godó

A finals del passat mes d'abril va tenir lloc, a la capital catalana, el 65é Trofeu Conde de Godó, avui oficialment conegut com a Barcelona Open Banc Sabadell. El torneig forma part de l'ATP World Tour i té lloc cada any al prestigiós Reial Club de Tennis de Barcelona, on es reuneixen per a l'ocasió aficionats al tennis de tots els continents.

L'equip de Living no vam faltar a l'esdeveniment, i vam aprofitar l'oportunitat per apropar la nostra idea del Real Estate de luxe i els nostres serveis d'alt standing al públic assistent. Ho vam fer des del nostre estand al Village, un espai dissenyat especialment per a l'ocasió, que jugava amb els paral·lelismes que existeixen entre el tennis i l’univers immobiliari.

 

 “We say GAME, SET, MATCH in Luxury Real Estate”

Aquests dos mons, el del tennis i el del Real Estate de luxe, semblen molt allunyats a simple vista però, quan s'analitzen en més detall, un descobreix que tenen coses en comú. Tots dos demanen als seus professionals un gran domini tècnic, estratègia, concentració, esforç i una immensa dedicació. I tots dos són un art.

D'altra banda, encara que pugui semblar que es tracta d'un esforç individual, darrere de cada èxit (ja sigui guanyar un partit o trobar o vendre una propietat de luxe) es troba el treball de tot un equip de professionals que han donat el millor de cadascun.

 

Roses i llibres al Godó 2017

El nostre estand, un espai carregat d'elegància i dinamisme gràcies als jocs gràfics i al contrast entre la sobrietat del negre i la llum dels detalls blancs, va estar d'allò més animat durant tots els dies que va durar el Godó, especialment durant la Diada de Sant Jordi, que va coincidir amb una de les jornades del trofeu.

Per celebrar una data tan assenyalada, vam omplir l’estand de roses vermelles del nostre partner de luxe Flors Zinnia i de còpies del fantàstic llibret que Márika Mihalache ha creat especialment per a Living, ¿Quieres vivir conmigo? (Vols viure amb mi?), un llibre dedicat a aquells que busquen la seva nova llar. Els regals van ser tot un èxit.

Si t'ho vas perdre o vols rememorar el dia, aquí pots veure un vídeo que hem creat com a record de l'ocasió i aquí més fotos de l'esdeveniment.

 

Per acabar amb el nostre petit sumari de com va anar el Godó 2017, volem aprofitar per felicitar als campions del torneig d'aquest any: Rafa Nadal, que va vèncer a Dominic Thiem en la final d'individuals per 6-4, 6-1; i la parella formada per Florin Mergea i Aisam-ul-Haq, que van guanyar a Philipp Petzschner i Alexander Peya en dobles.

I, com no, per donar les gràcies a tots aquells que van passar pel nostre estand, ja fos per saludar, xerrar o descobrir més sobre què és el Luxury Real Estate per a Living. Moltes gràcies!