arrow Blog

L'habitatge d'un artista

N'hi ha que senten passió per l'art i ho manifesten constantment allà per on passen i per on freqüenten, sobretot en els seus propis habitatges.

Tant se val si es tracta d'una casa, un pis, un àtic, un adossat, un palauet o un xalet, el que realment interessa és el contingut que hi ha dins de cadascuna d'aquestes residències habitades per amants de l'art.

Malgrat que actualment hi ha un alt percentatge de persones que aposten per la decoració simple i minimalista en la qual preval el lema "menys és més", també hi ha els qui adoren omplir de pintures, escultures i fotografies tots i cadascun dels racons dels seus respectius domicilis. Sens dubte, una forma molt creativa d'expressar obertament sentiments i emocions.

 

Quadres, la clau de la sofisticació

Darrere de cada quadre hi ha una història per explicar amb la qual cosa és imprescindible trobar un lloc apropiat per exhibir i treure-li el màxim profit perquè aconsegueixi transmetre el que l'autor desitjava en el moment en què el va elaborar. Les pintures són un element bàsic: permeten crear ambients elegants, sofisticats i amb classe.

Escultures, del clàssic al transgressor

Des de les més clàssiques, al més pur estil grec hel·lenístic, en què regna l'harmonia i la perfecció fins a les més transgressores, ambigües i irreverents. En funció de l'estil i la decoració de l'habitatge es pot apostar per un tipus d'escultura o bé per una altra. El més important és que hi hagi una mateixa línia decorativa acord amb la resta d'elements presents a la propietat.

 

Fotografies, imatges plenes de records

Si hi ha una cosa que mai - o gairebé mai - falla a les cases, indiferentment de si es tracta de la d'un artista o no, són les fotos. No obstant, aquells veritables amants de les càmeres poden elaborar amb les seves pròpies fotos autèntiques obres d'art de qualsevol mida, per exposar tant al saló, com a la cuina o al rebedor.