arrow Blog

L'estètica novaiorquesa captiva les llars modernes

Aterrant a la gran poma del S. XXI reprenem la llar al mateix estil novaiorquès. Màxima representació de la diversitat de cultures i modes que poden conviure en una mateixa ciutat, com és Nova York. Una tendència imponent a ulls de tothom i amb molta presència a la gran pantalla arribant al món sencer amb la seva modernitat i elegància.

L'estil fabril inspirat en els oficis tradicionals i industrials ha topat amb l'interiorisme novaiorquès, mostrant-se amb les seves grans i antigues estructures. Donarem la benvinguda als espais oberts amb sostres alts, interiors lluminosos i el blanc com a to principal per decorar la llar.

 

Reviure la paret

Un element molt important per donar-li a casa teva un acabat molt novaiorquès són les parets de maons. Aquest material s'ha de combinar amb parets blanques, grises o tons marronosos. Així mateix, comptarem amb grans finestrals minimalistes que il·luminaran la nostra llar de manera natural evitant sobrecarregar el nostre habitatge amb llums artificials. Les millors opcions són finestres llises o a quadres per no deixar de apropar-te al cor de Brooklyn.

L'art defineix en gran part la ciutat que mai dorm. Pintors, publicistes, escultors, actors i cantants han contribuït a la definició de la idea que tenim sobre l'estil novaiorquès. Aquesta disciplina de la qual parlem es manifesta amb elements com grans ventiladors estil retro, cornamentes, complements metal·litzats o instruments musicals com el saxofon.

I com a últim, però no menys important, els quadres. Les pintures són una clara manifestació dels nostres pensaments i del que volem transmetre, per això necessitem donar-li un caràcter personalitzat a la nostra llar per completar-al més pur estil novaiorquès.

 

Decoració New York Style per al teu mobiliari

Tot aquest art del que hem parlat es plasma amb un aire més sinuós en el mobiliari de la casa. Cal centrar-se en peces minimalistes i modernes que evoquin un estil retro-modern i combinar-les amb alguna peça de colors forts per donar-li èmfasi amb contrastos elegants.

Una de les tècniques per crear una major impressió de sostres alts s'utilitza amb els mobles. Cerca peces baixes que estiguin arran de terra i crea un efecte on s’acabarà guanyant alçada a les parets. Per molt que pugui semblar un espai amb molts contrastos és primordial l'ordre i la neteja per aconseguir l'aspecte al qual aspirem.