arrow Blog

Les tendències de decoració pel 2019

L’arribada de l’any nou sempre ve acompanyada de nous propòsits i idees per complir i és una excel·lent oportunitat per afrontar nous objectius. Al llarg de l’any passarem una gran part del temps a l’interior de les habitacions de la casa així que et deixem algunes tendències per a la decoració del 2019, que t’ajudaran a aconseguir una sensació de confort perquè puguis superar tots els teus reptes.

 

Amplitud i naturalesa

Els espais oberts, senzills, amb una gran il·luminació natural i amb vegetació marcaran la línia de les llars aquesta temporada. Buscarem elements que siguin lleugers, que permetin l’entrada de la llum i aprofitarem per omplir la casa de plantes. Alguns mobles amb detalls de fusta aportaran bellesa i energia sense sobrecarregar l’ambient.

 

El vellut

Els teixits de vellut seguiran acompanyant-nos un altre any per decorar alguns elements de la casa. Els sofàs, cadires o mantes d’aquest material, a més de molta suavitat, aportaran tocs de sofisticació i elegància molt distintius.

 

Decoració als sostres

Una altra tendència que prendrà força al llarg de l’any són els sostres decorats. Ja sigui amb motllures, pintures o papers pintats, els sostres busquen protagonisme i aporten caràcter a les teves estances. Al menjador, una pintura metal·litzada amb tocs daurats o platejats, ajudaran a donar brillantor i una lluminositat molt elegant. Els colors vius o els papers pintats amb moderns dissenys són ideals per les habitacions dels més petits.

 

Peces fetes a mà i sostenibles

El 2019 vindrà acompanyat per peces fetes a mà que utilitzen materials naturals com el jute, el suro, el cotó o el vímet. A més de ser pràctics i sostenibles, ens ajudaran a sentir-nos en un major contacte amb la terra. Per a aquelles persones realment compromeses amb la utilització responsable dels recursos, podem optar per elements decoratius que siguin reciclats. D’aquesta manera allargarem la seva vida útil i contribuirem a buscar solucions menys contaminants.