arrow Blog

La tornada del Mid-Century Modern

Pels que encara no hagin escoltat el terme "Mid Century", es tracta d'un estil de decoració - sorgit a mitjans del S. XX - que destaca pel predomini dels materials naturals i que, actualment, s'ha convertit en una de les tendències més seguides pel que fa a la decoració d'interiors, ja sigui en llars o en centres especialitzats.

Com passa en el sector de la moda, en decoració, tots els estils tornen. Per aconseguir que un habitatge es converteixi en referència del Mid-Century Modern cal seguir unes pautes bàsiques.

 

Des de fora i cap a dins

Al Mid-Century hi ha una important influència de la naturalesa, que s'ha de veure reflectida a l'interior de l'immoble.

Per aquest motiu s'anima a connectar la part exterior de l'habitatge amb l'interior de la mateixa, a través de diferents elements naturals: des de plantes i flors fins a materials com la fusta i la pedra.

 

Els tèxtils més recurrents

Aquest particular estil compta amb importants elements distintius fàcilment recognoscibles. Les parets, els tapissos i les teles destaquen per la repetició de patrons amb un impactant poder visual.

Malgrat que la repetició, en un primer moment, pot semblar que genera una sensació de monotonia o cansament, si s'utilitza amb moderació, pot evitar-se el cas.

És recomanable fer ús dels patrons puntualment, dosificant aquestes formes i colors per totes les habitacions i estances de la casa.

 

Decoració icònica pel teu mobiliari

La decoració de mitjans del S. XX destaca per la seva innovació, la qual queda clarament reflectida en el mobiliari.

Es tracta d'una decoració més senzilla - però no més senzilla - basada en elements icònics.