arrow Blog

La tendència mixed floor al cor de les nostres llars

Avui parlarem d’una tendència única que està arrasant en les llars del moment: els sòls combinats o mixtes. Tant simple com ajuntar dos paviments coberts de materials diferents, creant una estètica molt peculiar. Així mateix, podem trobar aquest estil en algunes parets, normalment com a continuació del gravat escollit pel sòl.

Els sòls combinats són la millor opció davant de la indecisió sobre els recobriments de la llar. Per què no ajuntar fusta i rajoles hidràuliques? Les combinacions són infinites.

 

El millor dels mixed floors

Per als amants dels espais oberts sense divisions convencionals, els sòls mixtes ajuden a dividir visualment els llocs de la llar engrandint visualment la mida de les habitacions. A més, al prescindir d’algunes parets, la llar es veu més il·luminada aprofitant al màxim la llum solar.

Aquesta tendència tan innovadora la podem trobar a qualsevol zona de la casa. No obstant, és habitual utilitzar-la com delimitador a la zona d’unió entre el menjador y la cuina, així com en passadissos – per cridar l’atenció – i en alguna zona del bany.

 

La barreja perfecta

Per escollir la combinació idònia tenim que deixar volar la nostra imaginació i ser originals amb la gran varietat de materials, formes i colors.

Dintre del mixed floor trobem diferents formes: el degradat, a tires, a quadres, per zones, amb estampats hexagonals aconseguint un “efecte puzle”, etc. en funció de la zona optarem per una forma o una altra. Per exemple, en banys apostarem per una barreja per zones i en passadissos a tires.

 

Materials en combat

Entre la gran multitud de barreges trobem la fusta amb rajoles hidràuliques o el gres com un must per molts interioristes. Però tot i això, també es contempla la incorporació del microciment , del marbre i la porcellana amb la fusta i les rajoles hidràuliques.

Els hexàgons com formes geomètriques treballant sobre aquests materials, donaran de que parlar en la tendència del disseny més modern.