arrow Blog

La importància d'un jardí ben cuidat

El jardí representa una part essencial en l'estètica exterior d'una casa i la seva decoració pot presentar-se a vegades com un desafiament. No obstant això, és una esplèndida oportunitat per donar una millor imatge al teu jardí i condicionar perquè puguis gaudir a l'aire lliure de sopars amb els amics, llegir un llibre o cultivar el teu propi hort. A continuació, et mostrarem algunes de les noves tendències en jardineria per a aquest any, que t'ajudaran a aconseguir que transmeti tota l'harmonia i atractiu que aquest espai es mereix.

Exterior es combina amb l'interior

La decoració del jardí hauria d'estar en sintonia amb la decoració dels altres espais de la casa, així la combinació serà perfecta i transmetrà un efecte de cura i frescor. La tendència és arrossegar els colors i patrons de la decoració d’interiors cap al jardí. Per això, et recomanem crear una versió exterior de les teves àrees d'entreteniment i cuina, així aconseguiràs que els teus amics i família es sentin com a casa mentre es diverteixen a l'aire lliure.

El color coure

Ja sigui com a color o com a material, el coure seguirà dominant els jardins i terrasses al 2019. L'impacte que genera el seu color en contrast amb altres textures com la pedra, la grava o la fusta, proporciona una increïble sensació de calidesa i un acabat sorprenent.

il·luminació intel·ligent

La il·luminació exterior juga un paper fonamental en l'ús pràctic que li donaràs al teu jardí. A més d'aconseguir l'ambient desitjat, et permetrà gaudir en companyia d'aquest espai en les càlides nits d'estiu. Hi ha una gran varietat de llums exteriors per aconseguir diferents efectes, prova a triar els que creguis que s'adaptin millor als elements del jardí i al paisatge.

Arbres

Aquest any, plantar arbusts és una de les grans tendències per al jardí. Els pots trobar en tots els colors gairebé i les seves flors aportaran aromes i una sensació de benestar a tots els que els envolten.