arrow Blog

Feng Shui: descobreix com influeix en la teva decoració

El Feng Shui no és un estil decoratiu, ni una tradició xinesa sinó que més aviat es tracta d'un art que analitza com influeix l'espai que ens envolta en el nostre dia a dia i en el nostre benestar. La traducció literal parla de vent i aigua, elements molt presents en tota la decoració relacionada amb aquest terme.

Hi ha diverses tècniques mitjançant les quals es pot aconseguir que un habitatge sigui un lloc en el qual trobar-se realment còmode. Espais oberts, miralls, fluxos d'energia, plantes o flors són alguns dels punts fonamentals per començar a construir una estada en la qual predomini la tranquil·litat

 

Predomini de la senzillesa

El Feng Shui es caracteritza per la senzillesa i simplicitat dels elements, els espais oberts i la lliure circulació d'energies. L'escassetat d'objectes, per tant, és una de les característiques fonamentals

Aquesta característica és evident en tot l'immoble, sobretot a l'entrada, considerada un dels punts clau. La mateixa ha d'estar lliure de mobiliari, prestatgeries, quadres i qualsevol tipus d'objecte cridaner. No obstant això, s'aconsella decorar-la amb miralls i plantes.

Tot aquell objecte que acapari o estanqui energies no és benvingut en aquest estil asiàtic. Sentir-se tranquil i positiu és fonamental.

 

La importància de la natura

Pels amants d'aquest reconegut estil asiàtic, la natura té un important pes sobre la resta d'elements. Segons els seus propis seguidors es tracta d'energies renovables que han d'estar presents pràcticament en qualsevol habitació de la casa.

Creen un estat de positivisme, tranquil·litat i permeten que les energies circulin sense estancar-se.

 

Adéu energies negatives

És important que la llum entri de forma natural i pugui regular-se a través de persianes o cortines per evitar la presència d'energies negatives. Aquestes últimes poden evadir-se amb l'ús d'espelmes o bé amb una mica de sal que s'haurà de recollir després de 24 - 48 hores.

Espais oberts, elements naturals, decoració senzilla i llum natural són els grans pilars d'aquest estil tan cool que servirà per aconseguir un estat de pau i benestar.