arrow Blog

Estil parisenc

La globalització és un concepte que va molt més enllà de les macroeconomies mundials. Es tracta d'un moviment pel qual, les tendències i els estils viatgen de país en país per deixar la seva posició en la cultura, la moda, la decoració d'interiors i la forma de vida. En aquest context, l'estil parisenc, torna a ser tendència.

Els colors, les formes i els sostres alts formen part de la seva identitat, així com l'ús de la fusta i la inclusió de detalls al més pur estil barroc. Les mescles de materials i tèxtils són algunes de les claus que cal saber si és interessant portar els Campos Elíseos fins al saló de casa.

 

Mescla de teixits i materials

Per descobrir aquest estil i traslladar-lo a la nostra casa és important investigar en els grans pisos del centre parisenc, caracteritzats per la construcció d'alts sostres i l'ús de catifes, amb l'objectiu de mantenir el sòl calent al fred hivern de París.

Les catifes, per tant, són un dels elements decoratius bàsics d'aquest estil. No obstant això, cal destacar que també es pot optar per tapissos i altres tèxtils com els coixins de colors cridaners - especialment vermells, daurats i verds -.

Per la seva part, la fusta es posiciona com el material més recurrent gràcies a la seva versatilitat, elegància i delicadesa. La seva capacitat per adaptar-se a tot tipus d'immobles, de la mida que sigui, convertint-lo en el perfecte aliat per aconseguir un toc senyorial i amb classe.

 

Il·luminació clàssica i altres detalls representatius

Les làmpades d'aranya, també són una forma d'aportar el classicisme que demanda l’estil parisenc. La majoria d'elles, de vidre, compten amb diferents extensions que aporten a la casa un toc al més pur estil Versalles. Es tracta de làmpades cridaneres, de colors vius que han de tenir un lloc protagonista.

De la mateixa manera, les obres d'art i el respecte per l'estructura original de la casa, són altres aspectes importants de l'estil.