arrow Blog

Els millors tips per organitzar el teu jardí

Les cases amb jardí ens donen l'oportunitat d'explotar un espai del que no tothom disposa, per donar a la nostra casa un estil diferent i un toc personal. Avui t'acostem els millors consells per decorar-lo i treure-li el màxim profit. És important valorar les característiques del mateix per maximitzar les seves virtuts i minimitzar aquells aspectes que no agraden tant.

 

Organització i anàlisi

De la mateixa manera que no totes les cases són iguals, no tots els jardins presenten les mateixes característiques. A l'hora d'organitzar l'espai és important decidir a quina àrea és millor situar els diferents elements com plantes, àrees de joc pels més petits o mobiliari. Per tal d'aportar una sensació d'amplitud és recomanable fugir dels jardins sobrecarregats.

És important fer una petita anàlisi de les característiques de l'habitatge, ja que, en cas de residir en una ciutat molt calorosa o molt plujosa, aquest factor determinarà el mobiliari o el tipus de jardineria més òptim.

 

Plantes, flors i colors

Per aportar color i vivacitat, la millor manera és a través de plantes i flors. És important escollir aquelles que siguin acords a la climatologia de la ciutat, amb colors que combinin amb la resta d'elements decoratius.

 

Cactus i horts ecològics, l'últim en jardineria

Com si de moda es tractés, les tendències en jardins també canvien any rere any. Els cactus són una planta original que no requereix moltes cures i que es troba fàcilment en diferents mides i formes. D'altra banda, els horts ecològics, que en els últims anys estan l'alça, donen un estil diferent.

 

Il·luminació, la culminació del teu projecte

La il·luminació permet la senyalització i identificació d'espais i, com és lògic, la possibilitat d’utilitzar el jardí per la nit. Hi ha desenes de formats, des de petits focus arran de terra fins focus per incorporar entre les teves plantes i flors passant per mobiliari exterior que porta la il·luminació incorporada.