arrow Blog

Dormitoris estil French Country

El French Country s'ha convertit en un estil decoratiu molt popular a tot el món per la seva elegància informal, els seus suaus tons de color i pels seus accessoris d'aspecte natural, proper i campestre. És un estil senzill i alhora sofisticat, el que permet donar curs a la creativitat. A més, aquest estil també tolera la influència d'altres estils decoratius. El French Country és un estil acollidor, càlid i que no passa de moda, la qual cosa fa que sigui ideal per portar-lo als dormitoris. És un estil delicat sense ser empalagós, colorit sense arribar a ser excessivament cridaneri informal, sense deixar de ser proper. A continuació, et mostrem alguns detalls en major profunditat que podràs aplicar fàcilment per aconseguir un estil French Country que aportarà sobrietat i un aire clàssic al teu dormitori.

Mobiliari i complements elegants

El material més utilitzat en la decoració de l’estil French Country és la fusta, per això la majoria dels mobles, accessoris o fins i tot el sòl seran d'aquest material. Per aconseguir un efecte vintage al dormitori escollirem mobles de línies senzilles i elegants. També són perfectes els mobles envellits, desgastats o pintats, amb tocs metàl·lics de coure o de ferro forjat.

Els accessoris més comuns utilitzen la porcellana, el vidre, el ferro forjat, la fusta i els teixits delicats per donar calidesa a l'ambient. En aquest estil els canelobres, els llums d'aranya o les xemeneies de pedra, són elements gairebé indispensables

Colors neutrals

La decoració d'estil French Country utilitza una paleta de colors que provenen de tot l'espectre de la roda de colors. No obstant, el blanc és el color base on s'incorporen altres colors càlids suaus, com daurats, grocs, taronges, vermellosos, òxid o marrons. Els colors grisos, verds foscos o blaus en tons brillants són ideals si prefereixes donar-li a la decoració de la teva cambra una major proximitat amb la natura. Un altre recurs molt utilitzat són els estampats amb motius florals que es poden incorporar fàcilment a la decoració amb paper pintat per la paret.