arrow Blog

Decoració RAW

Tot i que hi ha multitud de tipologies decoratives, l'estil Raw - o el que podríem traduir literalment com a decoració en cru - és una fórmula relativament nova, fresca, desigual i la simplicitat de la qual s'ha convertit en una de les seves millors cartes.

Per aquells que cerquen un estil únic i particular amb un toc desenfadat i molt especial, aquest es convertirà en el seu estil favorit.

 

Una decoració natural

Sens dubte és imprescindible partir del color blanc i les tonalitats clares per començar a planificar el nou estil de l'immoble. A partir d'aquí es podràn situar la resta d'elements.

Part d'aquesta senzillesa prové de la necessitat de crear un espai obert, net, sense soroll ambiental i que desprengui una sensació de benestar.

És important destacar que la major part de la decoració que s'inclogui en l'habitatge serà natural i sense tractar. La fusta, per exemple, és probable que estigui esquerdada i contingui textures aspres atès que tot just està tractada. Amb aquests trets tan característics es pretén aportar calidesa a l'ambient.

 

Càlid i sense luxes

Malgrat que en un primer moment, la línia decorativa del Raw pot semblar freda, la inclusió de materials com la fusta, resten aquest efecte.

Així mateix, els elements decoratius com teles, plantes, flors, bols, etc. són els que aporten més calidesa. No obstant això, cal saber moderar el seu ús perquè no es produeixin un efecte negatiu i un ambient sobrecarregat.

Preferiblement és millor utilitzar materials secs i en tons clars: espart, corda i catifes de fil són una bona elecció. Les banquetes de fusta, els rellotges grans de paret i les cistelles de vímet també són elements clau.