arrow Blog

Decoració darrere del mirall

Actualment el sector del disseny d'interiors està ple de creadors i artistes que expressen el seu propi estil.

En la decoració no tot és blanc o negre, sinó que podem veure una mateixa línia conceptual amb tocs contrastats de diferents estils. A continuació analitzarem aquelles llars en què predominen els tons neutres amb línies simples i austeres i que, a la vegada, estàn decorats amb abundant vegetació.

 

Llum i vegetació, el duo perfecte

A vegades percebem la nostra llar com un lloc sense força i amb una clara carència de vivacitat, per aquesta raó ens hem inclinat per un escenari on la natura pren un gran paper. La llum natural és un element primordial per a crear un ambient botànic.

Moltes vegades optem per un entorn natural, però amb molt d'estil i elegància. Els jardins verticals s'han convertit en el must per cobrir alguna de les parets més poderoses il·luminant el nostre menjador, escriptori i fins a la terrassa. Amb algunes plantes com la aspidistra, el cactus, el ficus i la Sansevieria aconseguirem un estil ressò sofisticat.

Pels amants de les flors, els qui creuen en la seva capacitat per relaxar la ment, la cuina és el lloc idoni per exhibir-les. La cimbidea, l'orquídia, la violeta africana i la flor del cirerer representen el súmmum per a una cuina impecable.

El cactus king size és una fantàstica opció per donar-li un toc més fresc i dinàmic a la nostra llar, comptant a més amb naturalesa seca com troncs refinats subjectes per una base de vidre.

 

L'estil Eivissenc

En les últimes dècades Eivissa s'ha convertit en la destinació de moda de totes les influencers i famosos del moment.

Espais amplis i blancs. La decoració eivissenca és subtil però imponent a la vista. Hi ha una tendència cap a la recerca d'elements recoberts de tons daurats que contrasten amb els tons blancs de l'habitatge. Tot això es completa amb grans veles decoratives i elements com pots ovalats.