arrow Blog

Com treure-li partit a la terrassa

Sense cap dubte, les terrasses són un dels espais més cobejats en els habitatges ubicats a les grans metròpolis. I és que, poder gaudir d'una zona de relax a una ciutat amb un entorn bulliciós i un accelerat ritme de vida, és tot un luxe que cal saber aprofitar.

Indiferentment de si es tracta d'una terrassa més gran o més petita, l'important és optimitzar al màxim l'espai disponible al mateix temps que aconseguir crear un ambient agradable que convidi a passar bons moments juntament amb la família, en companyia d'amics o sol.

 

Elements per a aconseguir un "paradís" únic i especial

  • Banc: en aquells casos en què es disposi de poc espai, una bona opció és optar per un banc amb calaixos. D'aquesta manera, els coixins, les mantes i els altres tèxtils es poden guardar a la part inferior, sense necessitat de entrarlos a l'habitatge.

 

  • Mobiliari: de la mateixa manera que passa amb els bancs, si es tracta d'una terrassa petita, cal intentar treureli profit. Les prestatgeries encastades, els parasols de paret, les cadires plegables o les taules extensibles són només alguns exemples de mobiliari que ens permeten guanyar terreny.

 

  • Vegetació: les plantes, les flors i els petits arbustos són una fantàstica elecció atès que permeten crear un ambient ple d'harmonia, vida, pau i tranquil·litat. Perquè no ocupin molt terreny una alternativa és optar per penjarles del sostre o bé col·locarles a un prestatge amb jardineres verticals.

 

  • Il·luminació: tot i que durant el dia no cal, al llarg de la nit es converteix en un punt clau. Els llums tènues són els més recomanats ja que creen un entorn agradable i confortable.

 

Està clar que la terrassa és un espai meravellós que cal cuidar i decorar amb afecte perquè es converteixi en un lloc en el qual poder desconnectar i gaudir de bons moments.